Sari la conținut

dri

INACTIV
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    dri0300@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Pitesti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    KTM 125 EXC
  • Numar Moto
    AG-33-EXC
  • Club
    ClubEnduro

dri's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Iar sunt offtopic.. MERSI pentru poze Cred ca a fost cel mai tare weekend ever, desi echipamentul (protectiile in afara pantalonilor si a bluzei) spune multe despre nivelul nostru de enduro de la vremea respectiva:) low but fun. De atunci am mers in fiecare an la concursurile din Sibiu!
  2. Nu pot sa cred! De unde ai scos pozele astea? Geniala cea din mijloc. E tare cine ghiceste ambele personaje
  3. Nu am fost de fata dar, presupunand ca s-ar fi procedat asa, cred ca singurul care poarta vina este Greg. In fond este un concurs individual si fiecare trebuie sa fie atent la traseu, la marcaj. Nu l-a impins nimeni in vreun tufis, ci el singur a mers prin niste locuri care a crezut ca fac parte din traseu. Se putea la fel de bine ca Tara sa greseasca traseul pentru ca se simtea presat de Greg care ii sufla in ceafa, iar francezul sa fie mai atent la marcaje si sa o ia pe drumul cel bun. Ce-ar mai fi fost atunci ca Tara sa se planga de faptul ca a fost fortat de ritm sa o ia pe un traseu gresit. Nu comentez gestul, daca el s-a petrecut cu adevarat, ci doar ideea de a te plange pentru ceva de care doar tu esti vinovat. In rest, imi pare rau pentru neparticipare! Adriana
  4. De la Pitesti prezent! x2 cel putin
  5. Couldn't agree more! In plus, sa nu uitam de ce ne prezentam la "concursuri": pentru munca si distractie, nu odihna
  6. Cred ca ma simt putin la faza asta (nu cea cu viteza..., cea cu poteca:) ). Nu stiu daca e vorba despre mine/ si despre mine, pentru ca era suficient loc de trecut, dar sigur am incurcat vreo 4 persoane, carora le cer scuze @ Lucian: astept ciocolata!
  7. M-am simtit foarte bine la intalnire. Traseul a avut de toate si a fost suficient de solicitant ca sa ai satisfactie la sfarsitul zilei. Pentru cine a cautat filmuletul si nu l-a gasit inca pun un link: http://indexstiri.ro/stiri-video.html?bcpi...tid=49288716001. Felicitari. P.S. Abia astept urmatoarea intalnire.
  8. Mai are cineva detalii despre desfasurarea concursului?
  9. Baietii sunt la Buzau acum, pentru cursa. Cand se intorc in civilizatie, cred ca o sa va contacteze Foarte frumos, felicitari!
  10. Cirprian, Desi nu fac parte din organizare imi permit sa spun si eu doua cuvinte referitor la postul tau. In primul rand, ai perfecta dreptate, fapt mentionat inca de la inceput de Stef (atillas). Tocmai de aceea solicitarea ajutorului vine din partea cluburilor din Sibiu si Valcea, si nu personal de la Andreea. Contul este deschis de ei, pe numele Adelinei. Solutia de fata a fost propusa de prietenii valcenilor, sibienilor si ai Andreei, si acceptata de toti acestia, deoarece alte variante pareau ca nu exista la momentul respectiv si nici acum. Este putin probabil ca politia sa mai gaseasca vreo urma de motocicleta, iar organizatorii nu au posibilitatea financiara sa acopere paguba. Comunitate, Eu fac parte din grupul celor care incearca sa ajute si financiar si moral. Imi doresc sa ma dau cu Andreea cat mai curand posibil si sa mai particip la intalniri organizate in Sibiu si Valcea, unde m-am simtit intotdeauna extraordinar! Ca si Soso, si eu apreciez dezbaterile de pe forum, inclusiv de pe acest topic, si cred ca parerea fiecaruia conteaza. Cu toate acestea, in cazul de fata, cred ca parerile contra exprimate pe forum nu au o menire clara. Cei care vor sa ajute o vor face oricum, indiferent de argumentele contra, iar cei care nu sunt de acord cu cheta nu vor contribui, si nimeni nu ii va condamna.
  11. Dezbaterile pot continua. Important este ca cei care si-au propus sa ajute cluburile din Valcea si Sibiu, si in special pe Andreea, sa nu uite sa o faca.
  12. Situatia este una neplacuta pentru toti cei care au patit-o si este regretabil ca se intampla. Topicul de fata este o rugaminte adresata celor care doresc sa ajute niste oameni extraordinari de la Sibiu si Valcea sa returneze unui participant la intalnirea lor banii aferenti motocicletei disparute. In plus, este vorba despre prietena noastra Andreea, care a avut ghinionul sa posede motocicleta "ravnita". Cu siguranta intamplarea va fi invatatura de minte pentru organizatorii urmatoarelor intalniri. Dar inainte de ele, consideram ca trebuie sa incercam sa rezolvam situatia. Trebuie totusi luat aminte ca nu s-a renuntat la prinderea hotilor!
  13. A fost un weekend mult asteptat inca de la editia anterioara EMD. Colaborarea dintre Valcea si Sibiu mi s-a parut extraordinara, atat ca idee cat si ca realizare, fapt pentru care, din punctul meu de vedere, au rezultat: - un traseu de Hobby extraordinar, foarte bine gandit si dozat din punct de vedere al urcarilor, coborarilor si zonelor de relaxare - o participare numeroasa care a strans oameni deosebiti din toata tara - o petrecere frumos organizata, intretinuta cu premierea zilei de concurs, muzica, jocuri si voie buna din partea organizatorilor Multumim oamenilor care s-au implicat in organizarea si desfasurarea intalnirii de la Paltinis. Eu apreciez enorm munca acestor oameni care, din pasiune pentru ENDURO, fac eforturi mari, timp de luni de zile, pentru a fi niste gazde cat mai bune la evenimentele lor. Din motivele de mai sus imi doresc sa se organizeze in continuare astfel de evenimente, si in special cele de la Sibiu/ Valcea. Dar pentru asta e nevoie sa rezolvam o problema despre care se discuta in topicul urmator: /index.php?showtopic=371438. Din apreciere pentru EMD si din compasiune si dragoste pentru Andreea (REA), va rog sa cititi cu atentie posturile respective si sa ajutati. MULTUMESC inca o data. dri
  14. Eu am avut numar de concurs 5 si am plecat imediat dupa Florin si Alex (3, 4) in ambele zile. Pot sa confirm ca au luat startul separat, la 30 secunde unul dupa celalalt, si sambata si duminica. In plus, in prima zi, inainte de start, organizatorii au chemat persoanele care isi propusesera sa mearga in echipa si i-au notat pe o lista (cred ca e o alta varianta de verificare). Florin si Alex nu s-au dus, tocmai in ideea ca urmau sa concureze separat. Sper ca informatia mea sa fi ajutat cumva.
×
×
  • Creează nouă...