Sari la conținut

jackel

EX+
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2008

jackel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. am o problema mi s-au rupt suruburile care prind toba in chiuloasa faza mai nasoala este ca unu dintre ele s-a rupt de la jumatate si nu se mai poate scoate exista vreo cale sa-l scot de acolo ca sa nu cumpar alta chiuloasa ca tocmai vroiam sa-l vand..si unde as putea sa gasesc pe cineva care sa-mi indrepte toba
  2. dap nu m au alsat si nu ma lasa...stiu ca era perfect desi nu m au lasat m am plimbat si cu motoare si cu scutere mari astept sa fiu pe portofelu meu si cand nu o sa mai depind deloc de ei o sa mi i au ce imi doresc de mic Am gasit pe alt site un kit pentru scuter in 4t dar in poza are mai multe piese http://www.freemoto.ro/catalog/product_inf...products_id=175 decat ce am eu http://www.piese-scutere.ro/piese/piesa_30...0FOTO%20677.jpg si pretul nu difera f.mult..Exista sansa sa nu mi mearga al meu ca maine vreau sa ma apuc in fata blocului sa-l desfac ca am gasit pe net un manual al scuterului meu si am detliat cum vin piesele la scuter. PS:pana invat si eu cate ceva depsre scutere mai dureaza putin la vara il desfac si il invat pe derost dar eu am cauciucuri de 3.0 si pe net am gasit pentru scuterul meu cauciuc de 3.5 asta inseamna ca il pot pune?
  3. asta e pb...am vrut sa-mi i-au la 16 ani un 125 dar nu m au lasat acum vreau sa dau de motor si tot asa..nu ma lasa si din toate visele mele ma multumesc cu un scuter si banii nu sunt o pb... PS:un service serios unde sa-mi pun si eu kitu de 70cc stiti prin bucuresti sa nu ma apuc sa-l pun eu poate stric ceva si maine ma duc sa cumpar curea malossi kevlar cu insertii sau cum o fi si in cartea mea tehnica scrie maxim 18 min 17(a mea actuala de 18 scrataie ma pot risca sa i-au de 17?)si role la variator in carte la fel scrie ca trebuiesc schimbate cand ajung pe la 12.4mm cam cat sunt noi?
  4. Pai urat deja nu stiu ce sa mai cred dar totusi il pun avand in vedere ca peste o luna dau de B ma mai tine scuterul cu motoru asta pana atunci si dupa ce o fi o fi il mai schimb odata si tot asa dar eu n am luat un kit de honda,giller sau altele am luat tot pentru scuter chinezesc de la service-ul meu care e si importator(rich sport)si chinezoi aia pe acolo ziceau ca ar merge. PS:mai am o nelamurire azi pana la in 1 vine kitu,dar vroiam sa-l pun eu tot azi am vreo sansa sa-l pun singur am intrebat un coleg si mi-a spus ca e greu de pus singur si daca stau sa ma gandesc din toate piesele care imi vin azi doar filtru sport pot sa-l pun:( si nu ma ajuta cu nimic.A da si http://www.piese-scutere.ro/catalog.php?id=50 de aici ce carburator mi-ar fi pun pentru scuterul meu.Am intrat pe o gramada de site-uri cu piese dar pana acu nu am luat decat de la ei si service-ul meu. PS2:scuteru e astahttp://www.vanzari.ro/imagini_anunturi%5Cthumb2_8328.jpg(cred ca poza este prea mica)dar in cartea tehnica imi spuna ca jentile sunt de 3.00-10/3.00-10 dar vreau sa le i-au mai mari sa pun alte cauciucuri merge pe acest scuter?defapt ideea era sa las doar modelu intact si carenele si sa schimb tot la el dar nu ma prea pricep.Un amortizor m-ar ajuta la ceva?vreau sa-i ridict garda la sol pentru ca e foarte jos.
  5. pai ar cam trebui carburator doar ca rolele le am comandat si pe ele dar problema cu toba e ca nu vor sa mi puna toba sport ca imi spun ca nu se potriveste si trebuie modificata dar detalii nu mi a dat
  6. Am dat o comanda pentru un kit de 70cc pentru scuter de 4t si dupa ce am citit pe aici m am cam speriat putin...unele persoane dadea indicatii sa ia respectivul ceva mai mare.Dar la mine pb e ca ma stiu parintii si nu vor sa faca o investitie nerentabila in mine pentru ca primu stalp e al meu daca imi ia ceva mai mare:)).Scuterul e chinezesc dar nu are pic de demaraj si m am gandit eu sa i pun un kit de 70 dar acu din poze am vazut ca nu are prea multe piese de schimbat.Ce ar trebui sa mai adaug la el ca sa imi mearga si mie bine kitu?
×
×
  • Creează nouă...