Sari la conținut

woken

EX+
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2005
  • Numar Moto
    IF - 28 - WKN / IF - 29 - WKN

woken's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. woken

    Accident Balotesti

    marsh ma jegosule ! vino in Balotesti dak esti smecher k pleci si fara motor si batut
  2. woken

    Accident Balotesti

    ba ionutgeo cine morti mati esti ! ? ba fututva natia in gat ce dak era tigan ! sa dea Dumnezeu sa cadeti cu motoru si sa muriti in chinuri bagamias (cuvant urat) in natia voastra de forumisti obositi
  3. woken

    Accident Balotesti

    ma baiatule intelege ca Nelutu era pe banda lui si prostu ala cu dupa a intors fara sa se asigura ! hai pa ca nu am chef sa ma cert cu tine !
  4. woken

    Accident Balotesti

    ce e la el acasa ! peste 200 de oameni ... au inceput lautari sa cante :|
  5. woken

    Accident Balotesti

    deci motorul era al lui ! .;)avea 140 km\h . si ce sa mai sune la salvare ? ca a murit pe loc ! si accidentul a fost din vina lu ala cu dubita , pt ca nu sa asigurat cand a vrut sa intoarca , iar aia care la batut pe sofer erau doar 2 baieti nu mai bagati de la voi ma, nunta trebuia sa o faca in septembrie , si in octombrie implinea 33 de ani , fratee si a murit un om , chiar daca era tigan sau nu , nu conteaza E OM ! offtopic : alinuta esti prietena lu ALEX ?
  6. woken

    Accident Balotesti

    stai sa fac si eu rost de ele ! ai rabdare app nu avea permis :|
  7. woken

    Accident Balotesti

    nu cred ca il cunostea nimeni dupa forumul asta .. decat eu ! spunetimi ce detalii sa va mai dau .. sa ma mai interesez
  8. woken

    Accident Balotesti

    cine a mai fost acolo si stie ceva , postati si voi .
  9. woken

    Accident Balotesti

    era inconstient baiatu ... nebun dupa viteza..!
  10. woken

    Accident Balotesti

    imi cer scuze am gresit ! am vorbit acum cu o sursa sigur si mi-a zis ca el a plecat de la magazin si sa dus la benzinaria de la DN a intors acolo si cel cu fiatu venea spre DN si in fata acel magazin a vrut sa intoarca cel cu fiatu si nu la vazut ca vine , si Nelutu a intrat in el , si casca nu o purta deloc , o avea dar o tinea in mana . Scuze , dar am intrebat lumea pe acolo prima data .
  11. woken

    Accident Balotesti

    Astazi intre orele 21 - 22 , Balotesti jud Ilfov , accident mortal intre o honda cbr si un fiat dublo parca . baiatu cu cbr-u a plecat din fata unui magazin usor ... a vrut sa intoarca , iar ala cu fiatu a intrat in plin in el ...baiatu cu cbr-u a fost aruncat vreo 5 m , si cel cu fiatu a intrat intr-un gard , Nelutu baiatu cu motoru nu purta echipament , avea doar casca , dar nici casca nu era pusa bine pe cap .. era doar pe frunte si ia zburat de pe cap si a cazut cu capu de asfalt, a murit pe loc .. ! atat stiu , am fost la fata locului dar nu mai era acolo doar motoru si masina ! Nelutu nu mai era acolo presupun ca la luat salvare ! ! o sa pun si niste poze ! am vazut ca erau mai multi motociclisti acolo , poate sunt si ei pe aici p forum si stiu mai multe ! R.I.P (
  12. R.I.P :lol: , a plecat prea repede. inca nu imi vine sa cred
×
×
  • Creează nouă...