Sari la conținut

Copernicus

EX+
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Copernicus

  1. Copernicus

    Accidente

    Ah.. mda. Probabil este vorba de un accident mai vechi.. avand in vedere ca lumea e atat de calma. Nah.. eu nu stiam, eu am vazut doar poza pe copac si lumanarile jos. Well.. Dumnezeu sa-l ierte.
  2. Copernicus

    Accidente

    Azi, 27 iulie, cand ma intorceam din Cannabis un pic.. mahmurit am vazut o poza si niste lumanari pe copou langa Centrul cultural francez. Era o poza acolo cu un baiat si un motor. Stie cineva ceva ? Cine e ? Cand a murit sau cum s-a intamplat ?
  3. Copernicus

    A Inceput Sezonul

    Salut Cip. Bine ai venit pe forum.
  4. Copernicus

    A Inceput Sezonul

    Yap.. pai asta am sa si fac. Inca ma gandeam sa incep de la scuter.. dupa ce am vazut sfaturile voastre aici pe forum.. si cate se pot intampla. Sunt foarte constient de puterea unui motor de peste 600 cc. Nu e de gluma.
  5. Copernicus

    A Inceput Sezonul

    Sau poate imi voi dori si mai mult (sperand ca voi cobori viu de pe motocicleta ) ). I really can't wait for that ride. Probabil imi intelegeti sentimentul.. pun pariu ca si voi ati fost la fel la inceput + ca de obicei ma zbat foarte mult pentru a-mi realiza telurile. Deci daca vreau cu adevarat, imi voi cumpara in cativa ani.. chiar daca va trebui sa dau jumate de salariu pe rata(cum am mai vazut cazuri pe forum) )
  6. Copernicus

    A Inceput Sezonul

    Oare e posibil sa mai fiu vindecat ?! Nu cred... mai ales pe rsv mille (God keep me alive pls)
  7. Copernicus

    A Inceput Sezonul

    Oh.. salutare din nou. Sincer sa fiu nu ma asteptam la raspunsuri atat de prompte din partea voastra, multumesc. Oh.. sounds nice ! Nu va cunosc personal pe niciunul dintre voi, dar dupa cum am zis mi-ar face placere sa cunosc cat mai multi.. si in viata reala, nu doar aici pe forum. Iar daca propunerea ta ramane valabila.. am sa te caut prin fundatie. ) Nu mai scapi de mine pana nu ma dai cu motorul (we'll have a beer then, I promise). Sper sa-ti aduci aminte.. si sa nu te intrebi mirat cand voi da de tine.. cine mai e si asta?! ) Eventual comunicam printr-un mesaj privat. Nellu.. se pare ca m-am infectat destul de tare.. si nu gasesc antidotul. Caut materiale despre diferite tipuri de motociclete, mai citesc si eu.. deci chiar sunt la inceput. Nu cunosc foarte multe lucruri, dar ma documentez pentru a le afla. Am observat foarte multe CBR-uri in Iasi.. si stiu ca aceasta motocicleta e foarte populara.. peste tot. Cat despre achizitionarea unui motor in perioada imediat urmatoare.. nu poate fi vorba. (not enough money, many other things.. ya know ). Dar peste cativa ani sper din tot sufletul sa turam motoarele pe copou, umar la umar.
  8. Copernicus

    A Inceput Sezonul

    Salutare ! Ma numesc Vlad, locuiesc in Iasi, implinesc 21 de ani.. in cateva zile si sunt student la Facultatea de Geografie si Geologie, sectia Geografia turismului. Motoarele au inceput sa-mi placa odata cu vizionarea unor filmuletze pe youtube, iar faptul ca va vad pe voi cum urcati copoul zilnic (atunci cand este sezon) m-a facut un mic obsedat al acestor "masinarii". Nu am o motocicleta inca, nici carnet macar.. dar sper ca in viitor imi voi permite una si sigur va fi asa.. deoarece imi doresc foarte mult. Imi plac motoarele din clasa sport/super sport si sunt uimit de puterea pe care acestea pot s-o dezvolte. Am observat ca exista o mare, frumoasa si unita comunitate de motociclisti in Iasi; pe 29 mai ma aflam intamplator in biblioteca de la fundatie, incercand sa invat... ca doar e sesiune ! V-am auzit.. vedeam ca sositi din ce in ce mai multi si nu am rezistat sa nu ies afara.. de altfel ma regasesc si eu, ca spectator, in cateva poze facute de voi acolo; nu stiam care este scopul adunarii.. abia seara am reusit sa citesc pe forum despre accidentul prietenului vostru. Foarte frumoasa atitudinea voastra, felicitari ! Oricum am ramas impresionat de .. numarul vostru ) Foarte tare !!! Sper sa ma incadrez bine si repede printre voi, macar pe forum.. pentru ca motor nu am inca.. Asta nu inseamna ca nu am sa mai fiu prezent prin fundatie sa va privesc si sa sper la o tura pe copou cu un motociclist care-si va face mila de mine. )(nu m-am dat niciodata!). Bafta si.. asfalt uscat fara incidente nedorite !
×
×
  • Creează nouă...