Sari la conținut

DJRainManFast

EX+
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de DJRainManFast

  1. Astazi sa intamplat sa mi se aprinda becul de revizie! E primul scooter pe care il am in 4 timpi si cu motor mai mare de 50cc! Stau cam prost cu bugetul si cu cunostiintele despre piese and shit! Daca tot ii fac revizia as vrea sa ii fac una generala...adica sa schimb toate lichidele si filtrele! La inceput am vrut sa bag ulei de masina...motorul fiind in 4timpi am zis ca e ok...dar am vazut pe net ca exista ulei special pentru scootere in 4 timpi.....deci as cam vrea din ala! Stau cam prost cu bani...iar service de scootere nu stiu la mine in oras! As dori sa imi spuneti si mie aproximativ cam cat ar costa uleiul(nu vreau top performance...dar nici cel mai prost...oricum sintetic neaparat) filtru de aer, de benzina daca are (e model pe carburator) lichid de frana..si de care ar trebui sa folosesc, si cureaua ..cu toate ca nu as dori sa o schimb acum. Mentionez ca am cautat si pe net piese...la care am gasit numai uleiul.....as vrea sa vad si ce imi recomdati..tinand cont ca eu sunt nou in lumea asta ! Scooterul este un Honda Foresight FES250 de 250cc din 1998! Va multumesc!
  2. 100 i-am dat prima data cand am mers cu el! Am mai mers de cateva ori si am reusit si 120km/h! In bord are 140.... m-am uitat pe net si peste tot am gasit ca prinde 120....deci cred ca atat este maximum! Si mie mi se pare cam putin.....dar imi place ca trage super bine pana la 100......si e destul de usor de condus in oras.....nu trebuie sa accelerezi in maxim..pentru ca are cuplu destul! Am facut si cateva masini cu el Dupa ce imi iau permis sper sa strang bani sa il bag intr-o revizie capitala! Oricum mai mult de 1 an nu il voi tine.....pentru ca am vazut Honda SilverWing de 600 cc si m-am indragostit....sper sa si reusesc sa il iau la anu! Chiar nimeni cu foresight pe aici!
  3. Am numar acum! am toate actele in regula....mai trebuie permisul!
  4. Salutare! De curand pe mainile mele a ajuns un scooter Honda Foresight de 250 cc! La inceput nu mi sa parut cine stie ce...deoarece eu pana acum nu am luat in serios scooterele desi am mers cu cateva cand eram mai mic...dar care erau foarte puturoase din punctul meu de vedere...toate fiind de 49 cc si prindeau maxim 60-65km/h! Un preten a venit la mine si a vazut scooterul in poze si a zis ca e super tare...ca are 20 de cp si ca fuge. Eu nu mersasem cu el deoarece nu era inmatriculat si nu am permis! Am zis sa fac o tura cu el ...si am ramas impresionat de cum merge....50 la ora foarte repede...iar viteza am reusit in prima zi 100km/h! L-am lasat in spatele blocului si am cautat pe net date despre el....si uite asa am devenit pasionat de fenomenul asta.....acum am toate actele ok la el,echipament de protectie,...un singur impediment mai am ca sa ies cu el pe strazi...permis..care sper sa il iau luna viitoare cand am examen! Ma uit in fiecare zi pe geam la el si abia ma abtin sa nu ies cu el! Din cat am mers cu el....mi se pare foarte ok pentru plimbari...cu toate ca mai am ceva de munca la el....mici reglaje...schimb de ulei si filtre si sa ii lipesc cateva plastice...dar o sa ma ocup! Am dat de forumul asta in ziua cand am vazut un Runner pe strada care fugea grav de tot....dupa mine mai bine ca al meu...si am cautat pe net si v-am gasit! Multa pasiune pe aici...sper ca dupa ce imi iau permisul sa ajung si la intalniri....doar ca sa va cunosc...pentru ca deocamdata nu stiu sa merg bine....abia am prins curaj sa ii dau gaz maxim....de franat...incat mai am! Sper ca nu v-am plictisit...si as fi chiar curios daca exista careva cu Foresight pe aici!!
×
×
  • Creează nouă...