Sari la conținut

Fan333

Membru
  • Număr conținut

    294
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Fan333

  1. Cine nu s-a dat cu s1000r vorbeste din carti....mobra e fenomenala,cum trage,ce frane are,pozitie ok,in oras este exact ce trebuie,nu ca in afara nu ar merge!!!

     

    Aspectul e relativ,fiecare cu gusturile lui,daca aveti ocazia sa o incercati e bomba!!!

     

    Si frane ca la S1000 rr nu am vazut la nici o alta motoreta si am mers cu destule!!!

     

    Bafta

  2. Salutare,si eu am avut probleme vara trecuta cu unul din angajatii MyMoto Cotroceni,pur si simplu ii era lene sa caute cateva produse,mentionez ca vroiam sa cumpar tot ce este legat de consumabile pentru 4 motociclete,de la bujii,filtre,ulei pana la cauciucuri + echipament complet pentru 4 motociclisti!!!am renuntat sa mai cumpar ceva de la ei din cauza unui angajat,am si trimis foarte multi oameni la ei,stiind ca au preturi bune,dar mai bine dau 10-15 lei in plus in alta parte,decat sa imi vorbeasca un angajat asa(nu vreau sa il jignesc)!!!

  3. este ok din punct de vedere calitate-pret,viziera nu se abureste,se comporta destul de ok si la drumuri lungi,ca si minus-uri mi-a plesnit pielea de jos,de pe lateral!!!am un alliance

  4. Daca puteti sa v-a porcaiti si sa v-a faceti cum vreti voi pe pm,v-am fi recunoscatori,little vad ca ai o problema cu multa lume de pe aici,noi majoritatea intram aici sa ne informam de una de alta,citesc 2-3 pagini de injuraturi si 3 post-uri utile!!!lasati topicul curat si cerati-va pe pm cat vreti!!ms anticipat

  5. Maine in jur de 10:15-10:30 se face adunarea,la un 10:40 cred ca o sa se plece de la Victoriei spre Dementor si apoi spre casa lui!!in jurul orei 12:30 o sa fie inmormantarea undeva langa RAR Voluntari,sper ca nu e o informatie gresita despre locul in care o sa fie imormantat!!Cine vrea sa il conduca pe ultimul drum pe Feroce,maine la 10:30 sa fie la Victoriei!!

×
×
  • Creează nouă...