Sari la conținut

Fan333

Membru
  • Număr conținut

    294
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Fan333

  1. Fan333

    accident b60lrc

    se merge bine,atata timp cat nu fortezi!!multa sanatate baiatului!!!
  2. Cine nu s-a dat cu s1000r vorbeste din carti....mobra e fenomenala,cum trage,ce frane are,pozitie ok,in oras este exact ce trebuie,nu ca in afara nu ar merge!!! Aspectul e relativ,fiecare cu gusturile lui,daca aveti ocazia sa o incercati e bomba!!! Si frane ca la S1000 rr nu am vazut la nici o alta motoreta si am mers cu destule!!! Bafta
  3. da,la luat pe capota....si a dat cu soldul in parbriz!!!!
  4. Este ok baiatul,multe contuzii,o durere mai nasoala la sold si cam atat!!! exact,vesnica neacordare de prioritate...daca nu avea inspiratia sa ridice piciorul in sus,acum probabil ca era nasol!!!
  5. Salutare,anul trecut Argesul la Teghes era f mic...era apa pana la brau,poate acum e mai mare,anul asta nu am fost!!!
  6. Si nu s-a furat manechinul in Craiova??
  7. Salutare,si eu am avut probleme vara trecuta cu unul din angajatii MyMoto Cotroceni,pur si simplu ii era lene sa caute cateva produse,mentionez ca vroiam sa cumpar tot ce este legat de consumabile pentru 4 motociclete,de la bujii,filtre,ulei pana la cauciucuri + echipament complet pentru 4 motociclisti!!!am renuntat sa mai cumpar ceva de la ei din cauza unui angajat,am si trimis foarte multi oameni la ei,stiind ca au preturi bune,dar mai bine dau 10-15 lei in plus in alta parte,decat sa imi vorbeasca un angajat asa(nu vreau sa il jignesc)!!!
  8. Fan333

    ICON - Discutii Generale

    este ok din punct de vedere calitate-pret,viziera nu se abureste,se comporta destul de ok si la drumuri lungi,ca si minus-uri mi-a plesnit pielea de jos,de pe lateral!!!am un alliance
  9. Au inceput cam tare baietii anu asta,din 12 ore care le petrec pe strada,vad foarte multi care dau forje....!!!Soferii inca nu s-au obisnuit cu noi dupa iarna,luati-o mai usor!!!!
  10. Spermembru,te-ai trezit si tu ma??la tine la snagov e soare?te mai dai cu motoreta??
  11. Daca puteti sa v-a porcaiti si sa v-a faceti cum vreti voi pe pm,v-am fi recunoscatori,little vad ca ai o problema cu multa lume de pe aici,noi majoritatea intram aici sa ne informam de una de alta,citesc 2-3 pagini de injuraturi si 3 post-uri utile!!!lasati topicul curat si cerati-va pe pm cat vreti!!ms anticipat
  12. Io am mers tot sezonu cu GP-racer Soft fata si Mediu spate,de la 5-10 grade cat erau in martie,pana cand a dat iar frigu...s-au comportat ok si la temperaturi scazute,evident fara sa abuzez de ele...dar vara sunt de vis,de la 20-25 de grade in sus!!
  13. Imi pare rau,la Bucuresti se merge doar in lunile cu "R" iar in restu' lunilor se sta la terasa cu motoru langa!!!
  14. Fan333

    Bulevardul Basarabia

    da,da,da,da la politie.......incearca sa dai de el si da-i nana!!!cu politia faci fix pix!!!
  15. Fan333

    accident pipera

    Maine in jur de 10:15-10:30 se face adunarea,la un 10:40 cred ca o sa se plece de la Victoriei spre Dementor si apoi spre casa lui!!in jurul orei 12:30 o sa fie inmormantarea undeva langa RAR Voluntari,sper ca nu e o informatie gresita despre locul in care o sa fie imormantat!!Cine vrea sa il conduca pe ultimul drum pe Feroce,maine la 10:30 sa fie la Victoriei!!
  16. Cred ca ar trebui sa bage limita de varsta de 40 de ani la SS!!Numai pusti teribilisti!!!D-zeu sa-l ierte!!!
  17. daca era in viteza a6a undeva la 120,dar din ce stiu eu nu e relevant unde se opreste acu,poate sarii oriunde...!!!!
  18. Baiatul de pe A1 este ok,cateva julituri cateva contuzii dar in principiu este ok,am stat cu politisti pana au facut masuratorile,am dus motoreta intr-un loc sigur si am plecat,din cati au fost acolo,cand a venit politia au plecat toti,asta e romanu....
  19. Maine la ora 11 imediat dupa Liberty Center pe partea dreapta,in sensul de mers spre Razoare!!!o sa va asteptam pana la ora 11:20 acolo,apoi plecam spre cimitir!!!
  20. Am fost si eu azi la itp,la ilioara,recomand cu incredere,e f ok!!!!
  21. Baietilii un itp mai ieftin unde fac si eu la trompeta???
  22. Pai si dupa ce ti-a murit motoru ai mai scos-o si tu din viteza ??
×
×
  • Creează nouă...