Sari la conținut

andrey_090

INACTIV
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Rm.Valcea
  • Carnet moto din
    2008

andrey_090's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. mai ai ceva din el? as vrea cateva piese!
  2. andrey_090

    Delimitari

    salut... revin din nou! stie cineva ce e ala ECU?si de ce la panta scuterul meu nu trece de 55? se infraneaza singur... si daca ma pot duce la reprezentanta doar cu acel ECU (adica sa il demontez de pe scuter si sa ma duc cu el la ei... k sa nu mai iau scuterul, doar calculatorul ala sau ce e...?)? scuterul meu : peugeot jet force tsdi50! merci frumos! Asfalt uscat!
  3. andrey_090

    Delimitari

    ah nu...! Stiu k deschis doar subiectelor despre delimitari, dar am crezut k ma poate ajuta cineva si in privinta asta! Daca nu exista nimeni.. nu-i nimik! Asfalt uscat...! stie cineva cate fire are cdi-ul de la peugeot jet force 50 tsdi? ms!
  4. andrey_090

    Delimitari

    salutare! am si eu o problema:(...scuterului meu peugeot jet force nu ii mai merge kilometrajul. M-am uitat la sigurante,ba chiar mai mult, le-am inlocuit si tot nu merge.Imi arata mereu 0 km/h! ce sa fac? unde sa ma uit? care ar putea fii problema? Multumesc frumos! Asfalt uscat!
  5. andrey_090

    Delimitari

    stie cineva de unde pot cumpara o toba sport pt scuter Peugeot Jet Force? si daca o pot comanda prin posta? Eu stau in Rm.Valcea!
  6. andrey_090

    Delimitari

    am peugeot jet force 50 tsdI, liquid cooled! poy si crezi k dealer-ul ala o sa imi de-restrictioneze mie suterul? k ma duc la reprezentanta cu el si ma trimite inapoi de unde am venit! oricum merci mult! bafta in continuare!Asfalt uscat!
  7. andrey_090

    Delimitari

    acceleratia o am buna! viteza nu e buna... adica maxim prinde 50-55km/h! are motorul pe injectie, are pompa de injectie, nu are carburator si in aia nu stiu sa ma bag! are dreptate dOctOr cred k am rolele grele k in variator nu am gasit nici o ,,saiba'' nimik! o sa schimb rolele... care sunt cele mai usoare?? am avut si eu un piagggio zip s50 , tot asa imi facea si mie pana cand am realizat k bujia nu e buna si nu facea arderea complet! Da-i o tura pana la un magazin specializat in scutere si intreaba ce bujie iti trebuie k au ei un catalog acolo si se uita dupa model! costa in jur de 30 lei si o sa iti mearga dupaia...sper...numai sa fie asta singura problema:P
  8. andrey_090

    Delimitari

    o sa fac...dar cred k le pun saptamana cealalta, pe luni, ptr k l-am ansamblat la loc si nu prea am timp k sunt plecat zilele astea...!oricum merci mult! vb luni!
  9. andrey_090

    Delimitari

    acum o ora m-am uitat la variator si nu avea nici o ,,saiba'' pe axul acela! dar din pacate tot nu urca, ramane blocat nu se intampla cum e in schita de aici: http://www.flexistentialist.org/blog/archi...e-transmissions din ce cauza nu urca? sunt rolele prea grele?
  10. andrey_090

    Delimitari

    poy are 50 cmc! ... mda... nasol...oricum el prinde 55km/h, asta ar fi o problema in ce consta inmatricularea? asa l-am cumparat....
  11. andrey_090

    Delimitari

    daca vrei sa imatriculezi un scuter trebuie neaparat sa fie limitat la 45? pentru k eu vreau sa il inmatriculez pe tot judetul si am inteles k se face exact k la masina, se fac tot felul de teste. E adevarat? trb sa fie limitat la 45?
  12. andrey_090

    Delimitari

    cred k e si cureaua de transmisie e pe duca,s-a slabit, poate d'aia ti s-a redus viteza... te-am bagat pe mess! id-ul meu e numele care il am si aici adica andrey_090! te astept sa mai dicscutam!Asfalt uscat!
  13. andrey_090

    Delimitari

    wow... cred k raman cu el asa... toba nu cred k e limitata....oricum... cred k raman cu el asa...nu stiu.. da am avut o ondoiala cand l-am luat... si uite k s-a adeverit.... in fine merci mult! Asfalt uscat!
  14. andrey_090

    Delimitari

    are motorul pe injectie! Quote ma poti ajuta cu vreo informatie te rog?un site ceva.... orice!Merci mult! daca vrei iti dau id-ul meu sa vb mai mult!
  15. andrey_090

    Delimitari

    are cineva peugeot jet force? am si eu unu si vreau sa il delimitez... i-am scos saiba aia din variator si ttot nu prinde mai mult de 52-55km/h! am intrebat un mecanic si mi-a zis k nu poate fi delimitat, e imposibil deoarece are turometru si k asa e el construit sa nu prinda mai mult! e adevarat? Ma poate ajuta cineva...va rog frumos! Asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...