Sari la conținut

andrey_090

INACTIV
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de andrey_090

  1. salut... revin din nou! stie cineva ce e ala ECU?si de ce la panta scuterul meu nu trece de 55? se infraneaza singur... si daca ma pot duce la reprezentanta doar cu acel ECU (adica sa il demontez de pe scuter si sa ma duc cu el la ei... k sa nu mai iau scuterul, doar calculatorul ala sau ce e...?)? scuterul meu : peugeot jet force tsdi50! merci frumos! Asfalt uscat!

  2. cred ca ai gresit topicu :)

     

    ah nu...! Stiu k deschis doar subiectelor despre delimitari, dar am crezut k ma poate ajuta cineva si in privinta asta! Daca nu exista nimeni.. nu-i nimik! Asfalt uscat...!

     

    stie cineva cate fire are cdi-ul de la peugeot jet force 50 tsdi? ms!

  3. salutare! am si eu o problema:(...scuterului meu peugeot jet force nu ii mai merge kilometrajul. M-am uitat la sigurante,ba chiar mai mult, le-am inlocuit si tot nu merge.Imi arata mereu 0 km/h! ce sa fac? unde sa ma uit? care ar putea fii problema? Multumesc frumos! Asfalt uscat!

  4. andrey, ce am scris eu despre role? ce n-ai inteles de o tot dai inainte cu faptul ca ai rolele grele?

    Am impresia ca jetforce-ul tau (completeaza si tu profilul ca a trebuit sa caut ca sa vad ce scuter ai) este limitat electronic si nu poate fi de-restrictionat decat la dealer.

     

    am peugeot jet force 50 tsdI, liquid cooled! poy si crezi k dealer-ul ala o sa imi de-restrictioneze mie suterul? k ma duc la reprezentanta cu el si ma trimite inapoi de unde am venit! oricum merci mult! bafta in continuare!Asfalt uscat! :)

  5. Pai rolele grele sunt pt o viteza mai mare, de ce sa le schimbe?

    Andrei, n-am inteles exact ce vrei? Viteza sau acceleratie mai buna?

    Te-ai uitat in carburator? E posibil sa ai si acolo limitare

     

     

    acceleratia o am buna! viteza nu e buna... adica maxim prinde 50-55km/h! are motorul pe injectie, are pompa de injectie, nu are carburator si in aia nu stiu sa ma bag! are dreptate dOctOr cred k am rolele grele k in variator nu am gasit nici o ,,saiba'' nimik! o sa schimb rolele... care sunt cele mai usoare??

     

    fratilor ajutor am nebunit!!! :P am un piaggio zip s50 si are 80 in bord dar daca i dau 40 45km/h sunt fericit tocmai ce iam pus set motor nou tot ce apartine de motor nu inteleg ce are il turez cu acceleratia pana pe la jumate pana sa plece de pe loc mie mila de motor merg cu el tot turat la maxim si viteza e tot aia si inca ceva am observat cand merg pe drum drept turatia motorului ramane constanta dar parca trage in 'smacuri' cum ar veni parca se invraneaza apoi iara trage si tot asa habar nu am ce are ajutooorrr :) multumes anticipat

     

     

    am avut si eu un piagggio zip s50 , tot asa imi facea si mie pana cand am realizat k bujia nu e buna si nu facea arderea complet! Da-i o tura pana la un magazin specializat in scutere si intreaba ce bujie iti trebuie k au ei un catalog acolo si se uita dupa model!:) costa in jur de 30 lei si o sa iti mearga dupaia...sper...numai sa fie asta singura problema:P

  6. daca poti, fa cateva poze ku variatorul tau.

     

     

    o sa fac...dar cred k le pun saptamana cealalta, pe luni, ptr k l-am ansamblat la loc si nu prea am timp k sunt plecat zilele astea...!oricum merci mult! vb luni!

  7. Pai daca vrei sa-l inmatriculezi la politie insemna ca are peste 50 cmc si atunci nu are sens limitarea. Daca doar il inregistrezi la primarie , trebuie sa aiba carte de identitate a vehiculului de la RAR si inspectie tehnica periodica. Cum le obtii pe astea e treaba ta.

     

     

    poy are 50 cmc! ... mda... nasol...oricum el prinde 55km/h, asta ar fi o problema in ce consta inmatricularea? asa l-am cumparat....

  8. daca vrei sa imatriculezi un scuter trebuie neaparat sa fie limitat la 45? pentru k eu vreau sa il inmatriculez pe tot judetul si am inteles k se face exact k la masina, se fac tot felul de teste. E adevarat? trb sa fie limitat la 45?

  9. am eu jet force. cu "SHAIBA" scoasa prindea 85 in vale 83 in drept si 80 oricand. acuma ceva s-a intamplat ca blana merge 75 si dupa mult timp ajunge in 80. filtrul de aer imbaxit si toba stoc sunt de vina... sper ca numai atat.

    baga un mihnea.ratte pe mess

     

     

    cred k e si cureaua de transmisie e pe duca,s-a slabit, poate d'aia ti s-a redus viteza... te-am bagat pe mess! id-ul meu e numele care il am si aici adica andrey_090! te astept sa mai dicscutam!Asfalt uscat!

  10. wow... cred k raman cu el asa... toba nu cred k e limitata....oricum... cred k raman cu el asa...nu stiu.. da am avut o ondoiala cand l-am luat... si uite k s-a adeverit.... in fine merci mult! Asfalt uscat!

  11. mdeeeee :D :blink: :kiss:

     

    nu doar hayabusa este limitata ci toate motocicletele(Japoneze), si nu la 300 ci la 299km/h. In 2002, in urma unei conventii nescrise, sa impus producatorilor japonezi de motociclete sa limiteze toate motoarele produse in continuare la 299 km/h. aceasta s-a intamplat din motive de sigurantza (nu prea vad eu sigurantza nici daca limitezi la 299.... never mind). astfel motocicletele Japoneze sunt limitate electronic la 299km/h si detinatorul recordului de viteza (stock) este MV Agusta, deoarece moatoarele europene au ramas fara acest limitator.

    Apropo de Hayabusa ce trece de 300: sau e produsa pina in 2002 sau este schimbat ECU ramanand astfel fara limita :lol:

     

    P.S. de ce va place asa mult sa va jignitzi unul pe altul???

     

     

     

    Este pe injectie? sau C-tech?

     

    are motorul pe injectie!

     

    Quote ma poti ajuta cu vreo informatie te rog?un site ceva.... orice!Merci mult! daca vrei iti dau id-ul meu sa vb mai mult!

  12. are cineva peugeot jet force? am si eu unu si vreau sa il delimitez... i-am scos saiba aia din variator si ttot nu prinde mai mult de 52-55km/h! am intrebat un mecanic si mi-a zis k nu poate fi delimitat, e imposibil deoarece are turometru si k asa e el construit sa nu prinda mai mult! e adevarat?

    Ma poate ajuta cineva...va rog frumos! Asfalt uscat!

  13. salut tuturor! detin un scuter peugeot jet force 50cmc care nu e modificat si care nu prinde decat 50 maxim 55km/h :) Am inteles k si toba joaca un rol important asa k o sa cumpar una sport, laser xpro, dar de restul...nu mai stiu.... Mai multe detalii imi puteti oferi...?cum sa ajung la acele limitatoare si cum sa la scot? ASFALT USCAT!!

×
×
  • Creează nouă...