Sari la conținut

pyro_rs

INACTIV
  • Număr conținut

    84
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de pyro_rs

  1. @bogdani0405

    Sunt oameni care au inceput pe 600 si au supravietuit, sunt muult mai multi care nu au facut-o. Multi iti vor spune ca e un fier si se controleaza, ca pana la urma depinde de tine. Au dreptate, partial. Unde n-au dreptate, apare neprevazutul, oboseala, si o motocicleta corecta pentru nivelul tau iti va fi de ajutor. Si-ti vorbesc din proprie experienta.

     

    Numai bine

    ai dreptate,mersi...eu doar am cerut parerea si nu ma grabesc sa-mi iau unul inca,astept pareri si ma gandesc ca ar fi bine sa incep cu un 125,ca de la 50 la 600 e diferenta foarte mare

  2. din pacate,pt voi, toti motociclistii,sunteti 'bagati in aceeasi oala'cu cocalaru' din accident..au inceput tot felu' de specimene, ca amaru' asta bronzat care s-a dus la garsoniera cu asa-n tavan,sa-si cumpere motoare ca-i mai cool..permisele-s pt fraieri..ei'e'bazati si n-au nevoie..in acest caz si loganistu' a comis-o ,desigur..pt ca nu era prima data cand intorcea pe 'interzis'..doar ca ruleta ruseasca a functionat,de data asta..din pacate pt toti cei implicati..

    da,din pacate...ei isi iau motoare sa le rupa pe strazi aiurea sa faca figuri...daca cea mai puternica motocicleta ar fi scos un sunet de 40-50db maxim si ar fi mers cu 100km/h sunt sigur ca doar cei pasionati de natura lor ar fi avut si satanele astea mici n-ar mai fi avut asa ceva.

  3. Succes atunci. Nu te zgarci la bani, chilipirele sunt foarte rare. Un FZ6 in mintile lui incepe de pe la 3.000 E in sus, an 2004-2005. Nu te speria de kiloemri multi, adica daca are un 50.000 reali, nu-i nici o problema. Mai bine 50.000 reali si motocicleta intretinuta decat 25.000 pe bord si in realitate 115.000. Motorul duce fara probleme 100.000 km, dar trebuie intretinuta cat de cat.

    mersi...si mersi pentru sfaturi

  4. vorbiti mult si degeaba...de vina au fost amandoi conducatori:soferul loganului pentru ca a facut manevra de intoarcere pe linia dubla continua iar "cocalarul" pentru ca mergea pe o motocicleta care nu avea permis si gonea cu cel putin 200/h in oras...CE ***** CAUTA EL PE SOSEA SI CU 215/h in oras???singurii pentru care imi pare rau sunt copilul,restul familiei copilului si de r6-le ala.

×
×
  • Creează nouă...