Sari la conținut

pyro_rs

INACTIV
  • Număr conținut

    84
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de pyro_rs

  1. @bogdani0405 Sunt oameni care au inceput pe 600 si au supravietuit, sunt muult mai multi care nu au facut-o. Multi iti vor spune ca e un fier si se controleaza, ca pana la urma depinde de tine. Au dreptate, partial. Unde n-au dreptate, apare neprevazutul, oboseala, si o motocicleta corecta pentru nivelul tau iti va fi de ajutor. Si-ti vorbesc din proprie experienta. Numai bine ai dreptate,mersi...eu doar am cerut parerea si nu ma grabesc sa-mi iau unul inca,astept pareri si ma gandesc ca ar fi bine sa incep cu un 125,ca de la 50 la 600 e diferenta foarte mare
  2. pyro_rs

    Yamaha Tzr 50

    era coapta si-a iesit foarte bine.Bravo!
  3. da,din pacate...ei isi iau motoare sa le rupa pe strazi aiurea sa faca figuri...daca cea mai puternica motocicleta ar fi scos un sunet de 40-50db maxim si ar fi mers cu 100km/h sunt sigur ca doar cei pasionati de natura lor ar fi avut si satanele astea mici n-ar mai fi avut asa ceva.
  4. mersi...si mersi pentru sfaturi
  5. se pare ca pana la urma cocalarul a capatat ce si-a dorit...si anume atentia lumii.Nu in felul in care si-o dorea,dar a reusit.
  6. mersi atunci...o sa incerc sa-mi cumpar una,second hand desigur pentru ca una noua nu-mi permit si nu cred c-ar fi ideal pentru un incepator sa aibe una nou-nouta.
  7. hmm...nu sunt cam multi cai 98,nu?
  8. pyro_rs

    Bestia mea

    si tot n-ai spus cat ai dat pe ea...
  9. frumos r6-le:)mi-as lua si eu unul dar nu-mi permit;-<
  10. vreau sa-mi iau un fz6 fazer sau naked...e bun pentru un incepator?am 1.83
  11. vorbiti mult si degeaba...de vina au fost amandoi conducatori:soferul loganului pentru ca a facut manevra de intoarcere pe linia dubla continua iar "cocalarul" pentru ca mergea pe o motocicleta care nu avea permis si gonea cu cel putin 200/h in oras...CE ***** CAUTA EL PE SOSEA SI CU 215/h in oras???singurii pentru care imi pare rau sunt copilul,restul familiei copilului si de r6-le ala.
  12. foarte frumos!...dureri de spate,nimic?ca doar ai fost cu o sportiva
  13. sa zambiti bai cand va fac poze!:x
  14. ce consum are r6 08?...oras si afara...
  15. r6 rege in clasa 600....motorul si aspectul sunt bine puse la punct
  16. daca aveti ATV nu cotiti brusc...mai ales cu spatele...atat va zic...=>mana rupta...noroc ca n-a cazut ATV-U pe noi(nu conduceam eu)
  17. imi plac mult yamaha...dar aici as alege burgman
  18. nu pun poza ,dar am o vanataie pe pomet si mana rupta...as fi putut sa fiu si zdrobit...
  19. pyro_rs

    Kawasaki

    dragut motor...sa-l stapanesti sanatos
  20. Sunt tare curios cine sunt baietii astia care m-au salut si mi-au facut inima sa creasca! 1 mai
×
×
  • Creează nouă...