Sari la conținut

Geon

EX+
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Geon

  1. Am revenit .. In primul rand, multumiri sincere lui Alex, care a deschis topicul .. din intamplare am dat de el si asa mi-am recunoscut cazul .. sa vorbesc cu martorul ce a vazut accidentul si sa ma poata ajuta sa inteleg ce s-a intamplat .. conteaza mult pt mine .. ..sunt bucuros ca am recuperat si cheile de la motor... erau la cei de la SMURD .. nu mai vreau sa mai despic firul in patru si in caz ca nu ne mai auzim prea curand, va urez tuturor SARBATORI FERICITE si toate cele bune ! .. ps: pt incepatori, si nu numai, ce citesc aceasta rubrica, (asa cum si eu am facut inainte sa ma urc in sa - se pare ca nu a fost suficient ..): Aveti mare grija fratilor!!! multa bafta in trafic si sa nu mai auzim de accidente!
  2. Insanatosire grabnica si multa bafta! asfalt uscat . . si pe mine la fel, de azi au inceput sa ma doara toate .. ca sa ma ridic din pat, imi pun mana sub cap, altfel, ma doare de mor ..
  3. Imi pare rau! cand s-a intamplat ? sanatate multa .. am inteles ca se poate ca, dupa cateva zile sa-mi aduc aminte ce zi cum .. offfff.. tocmai acum cand incepea timpul frumos ..
  4. Salut! Cred ca eu sunt tipul de care se vorbeste in topic .. faza e ca nu-mi aduc aminte nimic .. ma cheama George .. am un SV650S negru .. nu imi aduc aminte ce cautam pe Energeticienilor sau Fizicienilor(sum spune sotia .. infine ).. am inteles ca s-a produs joi in fur de 20:00 .. Multumesc anticipat martorului care a fazut faza si ma poate ajuta sa-mi aduc aminte ce s-a intampla .. 0722502141 .. O zi buna! ..
  5. Dupa cum am promis, am revenit sa spun ce s-a intamplat mai departe .. In adevar, buba era de la ambreiaj .. am fost la B&S; cat am vorbit la telefon, cateva reglaje si mobra mergea ca inainte .. dar tipul de acolo mi-a sugerat ca ambreajul tot tre' schimbat... asta fiind faza de avarie, sa pot merge cu ea pana vine piesa (cca 2 sapt) .. in final, piesa cu garnituri ma ajunge 185 EU, fara manopera.
  6. Ai dreptate. Sunt incepator. De mers, e a treia oara cand ii dau 200, in rest, in fiecare zi la job cu ea... Multam again pt comentarii/sfaturi si voi posta in curand cum am rezolvat problema. Saptamana usoara si asfalt uscat!
  7. Ufff! ar fi bine sa ai dreptate... incercam sa aflu un pret la discul de ambreiaj pt sv-ul > '03 si am gasit un pret pe un interval de $104.99-194.99(1), iar altul din UK, 52 lire (2). Sper sa nu fie mai scump! (1) http://www.motorcycle-superstore.com/1/5/8...650S-Parts.aspx (2) http://www.debben.co.uk/acatalog/SV650.html Asta e ... ghinion .. o sa vad maine despre ce e vorba. O sa merg la cei de la B&S; ar fi o recomandare mai buna ? .. cel putin la pretz, multam fain
  8. multam mult! .. e din 2006 si are 12900 km.. am cumparat-o din Germany cand avea 9500km ... mi se pare cam devreme, nu?! .. am condus-o ok, zic eu. Sti cumva de ce sa fi picat asa repede? Toate cele bune!
  9. Salutare si multumesc anticipat celor care o sa-mi raspunda! (presupunand ca-si dau cu "presupusul" cei care, totusi se pricep la motoare.. no offence celorlalti!) O sa enuntz cat mai pe scurt ce s-a intamplat pt a avea o imagine cat mai clara a pb: - am plecat pe A2, pt tura de infrumusetare pana la Fundulea .. o tineam in 200-200 si ceva .. ideea e ca mai tineam turometrul in zona rosie .. nu stiu cat de mult ..da' totusi, era turata uneori pana la rosu .. - la un moment dat am oprit, ca desteptul uitase gurile de aerisire de la casca deschise si nu intelegea de ce capatzana durea asa tare ... pana acum, nimic dubios, motocicleta mergea ca noua...in fine.. cum am reintrat pe aurostrada .. am inceput sa simt ca nu mia trage ... era turata in 10k, in treapta 5, aveam cca 130km/h si mai mult nu vroia...huruia de la turatii in exces, turam si degeaba... schimbam in treapta inferioara si nimic ... oprit dinou... si deja nu mai tragea bine nici cu a intaia... cupla destul de tarziu... adica, aproape ca eliberam de tot ambreiajul si deabia pleca fiind turata pe la 6-7k... - mentionez ca, inainte de acesti 30km, de cand, a facut pb ..am uns lantul, desi sunt novice in ale servicului nu cred ca ar avea asta vreo influentza.. Ce credetzi ca ar putea fi?! O sa-mi fac programare la service, la reprezentanta..da' pana atunci nu am liniste.. sa stiu cat de grav e ..sau care buba. Multumesc inca odata!
  10. Salut! Nu sunt eu ala ... a mea e neagra..
  11. Salut! George, stau pe Muresana .. adica tot pe langa Olimpia.. SV650s din 2006, carnet de 2 luni ... las un nr de tel ca e mai sigur asa...nu prea stau pe mess... 0722502141 Bafta
×
×
  • Creează nouă...