Sari la conținut

alygator

EX+
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de alygator

  1. Man,lasa-i daca pana acum nu si-au dat seama ca FB e o firma de 2lei,e treaba lor.

    Pot spune din propria experienta am avut FB un Leader am mers 1500km si e gata.L-am vandut,acum e la altu care l-o dus la service la Brasov :crack:

    Nu e frumos ce ai facut :friends: . Asa i-am facut si eu unuia cu o Dacia GT care se oprea in mijlocul drumului cand imi era lumea mai draga si o data am vrut sa ii dau foc. Norocul meu a fost ca am reusit sa i-o vand unui tip cu care m-am intalnit acum o luna si la sfarsitul conversatiei dupa ce mi-a zis ca nu o mai suporta a zis: ''Asta e...intr-o afacere mereu exista un hot si un prost'' :bounce: :banana: . Aproape ca m-a bufnit rasul,dar m-am abtinut deoarece si eu fusesem pacalit la randul meu. De atunci am renuntat la masina si am trecut la ''bicicleta cu motor'',hotarare pe care nu o voi regreta niciodata.

    M-am cam abatut de la subiect,dar ma rog...Ce se mai aude de aceasta lacusta ? E cineva pe aici care s-a riscat sa cumpere ?

  2. aligator , eu sunt anti first bike , incerc sa conving pe toata lumea ca first bike e praf , dar cum sunt eu mai lenes asa orice mijloc de transport e bine venit :bounce:)

    Eh asa parca te cred si eu sunt destul de lenes,dar tot nu as cumpara asa ceva. Mai bine mi-as cumpara o bicicleta si as mai face si sport deci...bicicleta rulzzzzz :friends: :crack:

  3. Eu mi-as lua un motor d'asta decat sa merg pe jos

    Deci preferi sa dai banii pe o pocnitoare care in 2 luni se strica,te duci cu ea la ei o trimit la service,o primesti dupa 1 luna si peste 2 luni ti se strica iarasi ? Cred ca nu ai avut niciodata tangente cu cei de la First Bike si cu produsele lor ca altfel nu ai mai sustine asta.

  4. 50 de mil is o avere cand nu-i ai . intr-un rs de 8 ani nu pierzi dupa doi ani cat pierzi in fb, banii recuperati ii pui langa altii si iti iei ceva mai mare. first bike-ul dupa doi ani nici la fier vechi nu il mai dai , ca nu iau aia plastic :P

    Ce 2 ani frate ca am prieteni care si-au luat scutere ''minune'' de la First bike si dupa 6 luni aleluia au fost. Plus ca pana acum nu cred ca am vazut vreo motocicleta sau vreun scuter de la FB in adevaratul sens al cuvantului. Toate sunt niste pocnitori vai de ele facute in bataie de joc si cu materiale de (cuvant urat) care nici macar nu sunt asezate bine si mereu trebuie sa stai cu frica in san ca nu cumva sa pierzi ceva pe drum. Motocicletele,scuterele si ATV-urile nu merita nici jumatate din pretul afisat. Am vazut ca au niste preturi la ATV-uri de iti vine sa te dai cu capu' de pereti in raport cu calitatea.

×
×
  • Creează nouă...