Sari la conținut

alygator

EX+
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alygator

  1. Cred ca zici de Decebal ca el isi vindea motorul(CBR 125 Repsol) anul trecut,dar nu il am de la el.
  2. E cu albastru si portocaliu(Repsol). Probabil nu mai vazut din cauza faptului ca sunt din Calimanesti si umblu mai mult pe acolo. Eu te-am vazut de cateva ori prin oras cu motocicleta ta(daca e cea din poza).
  3. Nu e frumos ce ai facut . Asa i-am facut si eu unuia cu o Dacia GT care se oprea in mijlocul drumului cand imi era lumea mai draga si o data am vrut sa ii dau foc. Norocul meu a fost ca am reusit sa i-o vand unui tip cu care m-am intalnit acum o luna si la sfarsitul conversatiei dupa ce mi-a zis ca nu o mai suporta a zis: ''Asta e...intr-o afacere mereu exista un hot si un prost'' . Aproape ca m-a bufnit rasul,dar m-am abtinut deoarece si eu fusesem pacalit la randul meu. De atunci am renuntat la masina si am trecut la ''bicicleta cu motor'',hotarare pe care nu o voi regreta niciodata. M-am cam abatut de la subiect,dar ma rog...Ce se mai aude de aceasta lacusta ? E cineva pe aici care s-a riscat sa cumpere ?
  4. ) buna metoda . Imi pare rau ca nu l-am intrebat pe cel de la magazin cum imi dau seama cata benzina mai am .
  5. Doamne am vazut si eu azi acest specimen de ''motocicleta''. Are decat vitezometru si kilometraj . Turometru nu are si ma intreb cum iti dai seama de cata benzina mai ai in rezervor. Este foarte joasa,bine ca nu facut-o pocket bike. In concluzie este mai varza decat credeam .
  6. Eh asa parca te cred si eu sunt destul de lenes,dar tot nu as cumpara asa ceva. Mai bine mi-as cumpara o bicicleta si as mai face si sport deci...bicicleta rulzzzzz
  7. Deci preferi sa dai banii pe o pocnitoare care in 2 luni se strica,te duci cu ea la ei o trimit la service,o primesti dupa 1 luna si peste 2 luni ti se strica iarasi ? Cred ca nu ai avut niciodata tangente cu cei de la First Bike si cu produsele lor ca altfel nu ai mai sustine asta.
  8. Ce 2 ani frate ca am prieteni care si-au luat scutere ''minune'' de la First bike si dupa 6 luni aleluia au fost. Plus ca pana acum nu cred ca am vazut vreo motocicleta sau vreun scuter de la FB in adevaratul sens al cuvantului. Toate sunt niste pocnitori vai de ele facute in bataie de joc si cu materiale de (cuvant urat) care nici macar nu sunt asezate bine si mereu trebuie sa stai cu frica in san ca nu cumva sa pierzi ceva pe drum. Motocicletele,scuterele si ATV-urile nu merita nici jumatate din pretul afisat. Am vazut ca au niste preturi la ATV-uri de iti vine sa te dai cu capu' de pereti in raport cu calitatea.
  9. De unde au luat frate oglinzile alea ? Parca ar fi dalea de pui la masina cand iei rulota cu tine ).
  10. Stai ca il conving eu pe ala sa iti trimita banii
  11. Sincere condoleante si Dumnezeu sa o odihneasca ... Viata este de multe ori nedreapta cand ni-i ia pe cei dragi de langa noi...
×
×
  • Creează nouă...