Sari la conținut

melcutzuok

EX+
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de melcutzuok

  1. Eu am avut ceva de genul ,,pleura perforata,, sau ,,hemotorax,, nuj exact ca nu ma pricep si am avut un tub de dren si pot sa va spun ca este foarte dureros, atat de dureros incat i-mi doream mai mult sa mor decat sa traiesc. Nasol este ca si acum ma doare in zona operatiei in interior (cred ca plamanul) si parca nu pot sa inspir asa cum o faceam inainte. Ideea e ca el sa inceapa sa respire singur si cu timpul se va face bine (nu cum a fost) dar va putea duce o viata normala. Dr. Chirculescu va va explica mai multe si probabil ii va da acelasi tratament ca si mie adik sa mearga la un bazin si sa faca exercitii de respiratie.Sincer chiar stiu prin ce chinuri trece si stiu ca nu este deloc usor. Asteptam detalii despre sanatatea lui...

  2. Pentru problema cu plamanii luati legatura cu Dr Chirculescu (et 11; este seful clinicii) ; si eu am fost tot acolo la terapie intensiva si este destul de nasol, ai impresia ca esti in Iad, vezi cum mor oamenii langa tine (asta daca esti constient) oricum sper sa reuseasca si sa nu se dea batut pt ca totul depinde de vointa lui. Si eu am avut accident asemanator dar nu am avut decat un plaman afectat si oricum a fost destul de nasol; nici acum dupa 7 luni nu sunt recuperat. Multa sanatate :smoke:

  3. Părinții mei locuiesc in comuna Bogați. Am fost acolo după accident, la cîteva zile. Spun acum ce am aflat de la localnici, nu e părere oficială, nu Âştiu dacă e 100% corect. Deci, scuteristul mergea pe partea dreaptă, pe direcția înainte. În dreptul unei străzi l-a strigat cineva. Aici a fost prima greÂşeală, căci s-a întors brusc spre cel care l-a strigat, complet fără să se asigure. Rețineți, intenția lui era să meargă înainte. Drumul în acea zona este oarecum virajat, vizibilitatea fiind de maxim 50-100m. Cred că dacă se asigura avea mici Âşanse să frîneze, sau să revină spre dreapta drumului. Conservarul mergea spre discotecă, cu viteză foarte mare. Tăia curbele aproape fără să vrea, din cauza vitezei. Accidentul s-a produs după o linie dreaptă de cîțiva zeci de metri, nu mai mult de o sută, după care urma o curbă spre dreapta, fără vizibilitate. Cred că nici nu l-a văzut pe scuterist. Scuterul a ars, luni încă se vedea pe asfalt urma de la incendiu. Asta e tot ce am putut să aflu de la un Âşofer de microbuz care face traseul acela zilnic Âşi care conduce foarte corect, comparativ cu cei din zonă. Concluziile pe care le-am tras eu: vinovați sînt amîndoi, unul pentru că nu s-a asigurat absolut deloc, iar celălalt pentru că n-a avut pic de respect față de legile de circulație, avînd viteză mult prea mare pentru un drum în localitate, fără vizibilitate Âşi la o oră cînd era plin de oameni în sat. Cine a mai trecut prin sate Âştie cît de alandala miÂşună oamenii pe "tarlaua" lor.

    L.E. Acum am văzut Âşi reportajul de la proteve în care se zice că poliția aruncă întreaga vină asupra scuteristului. Eu personal nu pot fi de acord cu o asemenea concluzie, dar cine sînt eu, să mă pronunț?

     

     

    :unsure: nu cred k doar scuteristul este vinovat.

  4. Salut ,

     

    Operatia la coloana e una singura , am avut fractura L3 si mi s-a montat o tija pe care n-o voi scoate nicioadata , iar cea de a doua operatie a fost la coaste deoarece mi-au perforat plamanul si am facut hemoragie interna , din aceasta cauza am avut si hematom la plaman .

    Doctorii au spus ca am nevoie de multa recuperare dar totul va fii ca inainte .

     

    Multumesc

     

    O seara placuta !

  5. Salut ,

     

    Sunt Gaby victima accidentului despre care ati discutat pe acest forum . As dorii sa va multumesc tuturor ca mi-ati fost alaturi :) , in special lui Bogdan ca a deschis acest topik si lui Nightwolf pt sprijinul accordat . Trebuie sa va mai spun ca am suferit doua operatii foarte grele si v-a mai tb sa treaca o perioada de timp pana ma voi recupere complet .

    Dupa atata suferinta si durere, atat din partea mea cat si din partea familiei , sunt hotarat sa renunt la motocicleta si va sfatuiesc sa acordati maxima atentie sanatatii si vietii voastre . Nu am fost un mototciclist linistit si mi-a placut sa duc lucrurile la extrema , am mers de multe ori la risc stiind ca am prioritate , am incercat sa le fac pe toate intr-un timp foarte scurt , dar sa stiti ca acest acccident a fost stupid . Dumnezeu mi-a accordat inca o sansa si simt ca m-am nascut a doua oara .

    Va salut cu respect si nu uitati : VIATA ARE PRIORITATE !

×
×
  • Creează nouă...