Sari la conținut

melcutzuok

EX+
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de melcutzuok

  1. Moamaaa... ce le mai place la unii sa palavrageasca... a trebuit sa citesc toate cacaturile si in final nu am aflat nimic... felicitari pentru numarul mare de posturi
  2. NU TREBUIE SA AI 200 LA ORA CA SA PUI 70 DE METRI DE FRANA CU SPATELE. POTI PUNE 10 METRI DE FRANA CU O BICICLETA DAK E PUTIN PRAF PE JOS. ORICUM ACOLO SI 100 LA ORA E VITEZA MARE. SPER SA SE FACA BINE.
  3. Infirmierele de la Municipal de la terapie intensiva sunt niste nenorocite....va spun din propria experienta. Pentru reclamatii intrebati de Dr. Hainarosie, este seful sectiei si chiar isi face treaba. Sanatate baiatului!!!!!!
  4. Asa este la Terapie Intensiva : Iadul pe Pamant.
  5. Important este sa inceapa sa respire singur; asta e primul pas pentru inceperea recuperarii dar bineinteles foarte important este si sa ramana cu mintea intreaga cand i-si va reveni. Dumnezeu sa-l ajute
  6. Eu am avut ceva de genul ,,pleura perforata,, sau ,,hemotorax,, nuj exact ca nu ma pricep si am avut un tub de dren si pot sa va spun ca este foarte dureros, atat de dureros incat i-mi doream mai mult sa mor decat sa traiesc. Nasol este ca si acum ma doare in zona operatiei in interior (cred ca plamanul) si parca nu pot sa inspir asa cum o faceam inainte. Ideea e ca el sa inceapa sa respire singur si cu timpul se va face bine (nu cum a fost) dar va putea duce o viata normala. Dr. Chirculescu va va explica mai multe si probabil ii va da acelasi tratament ca si mie adik sa mearga la un bazin si sa faca exercitii de respiratie.Sincer chiar stiu prin ce chinuri trece si stiu ca nu este deloc usor. Asteptam detalii despre sanatatea lui...
  7. Pentru problema cu plamanii luati legatura cu Dr Chirculescu (et 11; este seful clinicii) ; si eu am fost tot acolo la terapie intensiva si este destul de nasol, ai impresia ca esti in Iad, vezi cum mor oamenii langa tine (asta daca esti constient) oricum sper sa reuseasca si sa nu se dea batut pt ca totul depinde de vointa lui. Si eu am avut accident asemanator dar nu am avut decat un plaman afectat si oricum a fost destul de nasol; nici acum dupa 7 luni nu sunt recuperat. Multa sanatate
  8. SALUT ; LAVINIUS AI GRIJA CU PLAMANUL ACELA ACCIDENTAT ; CAUTA SA-L PUI LA TREABA MERGI LA UN BAZIN PT INOT; EU AM PATIT ACEEASI TRAUMA LA PLAMANUL STANG IN LUNA MAI SI NICI ACUM NU M-AM RECUPERAT; MULTA SANATATE!
  9. deci: a fost doar o intrebare ma gandeam k poate mai nou asa se numeste acel pod, aproape de kre in ziua repectiva, trecand prin zona am vazut 2 persoane care tocmai plecau cu o moto rosie pe remorca si destul de avariata.
  10. SALUT! SUNT GABI; LOCUIESC PE ANTIAERIANA SI AM AVUT SI EU O HONDA CBR600 F3 (PE CARE PROBABIL ATZI VAZUTO LA PEDRO INAINTE SA PLECE). ERAM CURIOS DAK MAI EXISTA GASCA DE LA Mc? (bum bum mai esti pe frecventza? )
  11. melcutzuok

    Rugaminte

    Salut , Operatia la coloana e una singura , am avut fractura L3 si mi s-a montat o tija pe care n-o voi scoate nicioadata , iar cea de a doua operatie a fost la coaste deoarece mi-au perforat plamanul si am facut hemoragie interna , din aceasta cauza am avut si hematom la plaman . Doctorii au spus ca am nevoie de multa recuperare dar totul va fii ca inainte . Multumesc O seara placuta !
  12. melcutzuok

    Rugaminte

    Salut , Sunt Gaby victima accidentului despre care ati discutat pe acest forum . As dorii sa va multumesc tuturor ca mi-ati fost alaturi , in special lui Bogdan ca a deschis acest topik si lui Nightwolf pt sprijinul accordat . Trebuie sa va mai spun ca am suferit doua operatii foarte grele si v-a mai tb sa treaca o perioada de timp pana ma voi recupere complet . Dupa atata suferinta si durere, atat din partea mea cat si din partea familiei , sunt hotarat sa renunt la motocicleta si va sfatuiesc sa acordati maxima atentie sanatatii si vietii voastre . Nu am fost un mototciclist linistit si mi-a placut sa duc lucrurile la extrema , am mers de multe ori la risc stiind ca am prioritate , am incercat sa le fac pe toate intr-un timp foarte scurt , dar sa stiti ca acest acccident a fost stupid . Dumnezeu mi-a accordat inca o sansa si simt ca m-am nascut a doua oara . Va salut cu respect si nu uitati : VIATA ARE PRIORITATE !
×
×
  • Creează nouă...