Sari la conținut

deadcountess

EX+
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://deadcountess.wordpress.com
  • Yahoo
    my_other_hand

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    buhusi-bacau
  • Carnet moto din
    2008
  • Club
    ĂŁĂŁ... nu.

deadcountess's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. si eu stau in vitan, dar inca n-am motor. si da am vzt ca is cateva motoare pe aci prin zona, unu chiar langa blocu unde stau(al doilea de langa mall) si mor de ciuda in fiecare seara cand il vad:(((( ride safe!
  2. alo, omenirea, sare careva filmu ala cand era raptor pe motoru lui rosu cu trei gagici si facea ture pe insula la pranz duminica?? sau poze???:-o
  3. cu mine nu vrea nimeni poze, nu??? lasa.. lasa... )=))
  4. hai k pun io 2 poze:D cu mn ala e motoru unui prieten. o dnepr are merge trasnet. acu arata mai bine motoru:D
  5. ai mai facut rost de poze?? mai vreau si eu. dati-i add k are tone de poze:D cine mai are poze sa puna, azi -maine pun si io.. spor! si app, gagiu ala super mijto, imi palc oamenii de atmosfera.. am avut si noi unu:D da nu kiar asa! foarte bine baiatu. seriozitatea prea multa strica la intruniri din astea. sa mai razi, sa mai una alta...
  6. as fi vrut eu. neah. las k pun si eu mai incolo poze cu mn, acu tre sa ma duc la liceu sa ornez nijte porcarii pt festivitatile de maine. salut si vreme buna! e si el om. m-am busit de vreo cateva ori de el:D lasa lasa, e de atmosfera:D decat batai, mai bine oameni caraghiosi si simpatici! is bineveniti, nu???
  7. milion nu-i pensionar, bate strazile toata ziua cu nepra lui ce crezi:))=)) n-are treaba cu telenovelele:D:D:D nu vezi ce dur e;))
  8. mai bn ati pune poze in lok sa va certati;))) oricum faina adunarea. si eu am dormit langa club si langa efectele speciale cu scantei ale motocicletelor trei ore spre dimineatza intr-o masina k nu prindea asa de mult zgomot... deci tot aia e... :D
  9. nice... eu ma chinui cu un mar.. da care e pisti? sau pisi..? n-am inteles... oricum cand vine vorba de motoare tu tre sa alegi ala care crezi tu ca-i mai bun, nu noi vecinii. io-s cu pedala... hăhăhă , altii rad, da e mijto. asa k alege ce vrei, cheia e la tine is prea bine dispusa la ora asta. asfalt tare!
  10. hello, me iz ella din buhusi, jud bacau, am 19 ani, acum fac si eu scoala pt A, pe 16 am examen... inca nu am motor, da in maxim 3 saptamani semnez actele pt o dnepr. cine vine sa ma vada cum dau la pedala?? imi plac motoarele mai vechi, la care sa te chinui. aseara radeam cu gasca mea in bacau la adunare k la ale noastre dai cu cheia si ciocanu si o faci:D:D gata, am luat-o destul pe coclauri, asa is oamenii obositi! spor!
×
×
  • Creează nouă...