Sari la conținut

serj_20

Membru
  • Număr conținut

    72
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de serj_20

  1. brisk super N15YC merge pe un sr lichid? presimt ca o sa le fac scandal la niste electricieni deoarece am mers cu scuterul ca imi tot dadea rateuri, mi-au reparat instalatia electrica si azi am observat ca mi-au schimbat si bujia( NGK br8hs) :)

  2. maine o sa schimb pompa si o sa cumpar si antigel, ieri cand am mai mesterit cate ceva pe la scuter am descoperit ca roata de pe spate era desfacuta :) , nu stiam eu dc nu mai aveam stabilitate pe curbe, tot verificam presiunea in anvelope :P

    Mesaj completat

    am uitat sa intreb... voua va arunca benzina pe la filtrul de aer, eu trebuie sa curat filtrul tot la cca 300 de km pt ca se umple de benzina si se depune si praful si mizeria :blink:

     

    carb: phbn12

    filtrul cel stock

  3. Inteleg ce e ITP-ul is motociclist am fost am facut si pe masina...dar pe scooter???? Am inteles ca multi nu au nici un ITP si nici nu is sonstienti ca trebuie. De aceea am intrebat cum se procedeaza acolo ce verifica se trece usor sau ii ca la masini.

     

     

    Eu l-am imatriculat pe o comuna din apropierea orasului si nu mi-a cerut ITP, deci incearca sa gasesti si tu o primarie unde nu cere RAR :love:

     

    BAFTA!

  4. Mi se pare normal ca motociclistii sa nu se inteleaga cu scuteristii deoarece in 80% din cazuri scuterele sunt conduse ori de ciori, ori de copii de 12 ani, care habar nu au ce ii aia casca de protectie ca sa nu mai vb de regulile de circulatie, cel putin la mine in oras asa este :laugh:

  5. Si eu am probleme cu carenele :P stiti daca se poate face ceva? la suportii de prindere de la carena fata? toti ii rupti... si cam la ce pret iasa daca o mai facut cineva? :laugh: (aprilia sr modelu cu stopuri rotunde :) )

×
×
  • Creează nouă...