Sari la conținut

skaarjescu

INACTIV
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de skaarjescu

  1. Bun ,acum ca am lamurit CE treuie facut, trebuie sa mai lamuresc CUM trebuie facut. Si anume: Sti de unde pot cumpara o baterie in Buc, fara sa-mi iau tzapa?! Thanks
  2. Dragi GSRisti, dupa mai bine de 4-5 luni de absentza am vrut sa cot jucaria pe asfalt. Dupa cum banuiam, bateria era DEAD (tinuta in garaj neincalzit...vina mea)! Am pus-o ieri la redresor de masina si am tinut-o toata noaptea, ca azi sa constat ca am tinut-o degeaba. Incarca decat cu 1, si cand pun contactul, decat palpaie bordul, cifrele degitale nici nu apar.. Ce-mi recomandati? Trebuie schimbata bateria (GSR K6) sau se poate incarca, sau merge schimbat lichidul. Dak trebuie schimbat, ce dealer de piese imi recomandati? Sunteti singura mea sperantza! M.
  3. Dragi GSRisti, dupa mai bine de 4-5 luni de absentza am vrut sa cot jucaria pe asfalt. Dupa cum banuiam, bateria era DEAD (tinuta in garaj neincalzit...vina mea)! Am pus-o ieri la redresor de masina si am tinut-o toata noaptea, ca azi sa constat ca am tinut-o degeaba. Incarca decat cu 1, si cand pun contactul, decat palpaie bordul, cifrele degitale nici nu apar.. Ce-mi recomandati? Trebuie schimbata bateria (GSR K6) sau se poate incarca, sau merge schimbat lichidul. Dak trebuie schimbat, ce dealer de piese imi recomandati? Sunteti singura mea sperantza! M.
  4. pana la urma mi-am luat un michelin p power 2ct ca sa se potrivesca cu spatele thanks anyway ia spuneti, ne vdm si noi intr-o zi cu soare?? regards S.
  5. salut doresc si eu o recomandare ptr achizitionarea unui pneu fata ptr un GSR (fara ABS) in principiu tre sa ma satisfaca prin oras, in conditii meto bune, ca nu-mi arde de mers prin ploaie am de gand sa ma duc si pe circuit din cand in cand v-as fi foarte recunoscator eventual si cu niste comercianti merci si asfalt uscat S. am vazut ca BT014 este modelul de cauciuc recomandat ptr GSR stie careva dak trebue neaparat sa fie FSN-ul sau mrg ORICE model BT014 (F, FF, F E) BT014 a fost inlocuit de BT016, oare asta din urma e bun ptr GSRu meu?? ma lamureste si pe mine cineva in privinta diferentelor ca intre FSN (cica special ptr GSR) si F e o dif de vreo 30 EUR (asta pe cauciucurimoto.ro) Thanks S.
  6. salut aduce cineva tobe Two Brothers pentru FZ6 mod. 08? in state costa 850-900 $ in europa cam la fel numa ca in € ..astept oferte!
  7. dak intr-un oras normal e o bijuterie inseamna ca in bucuresti o sa fie un obiect inestimabil... faza e ca o sa "rulez", in mare parte, cu oameni care au SS si nu vreau sa fie un mare handicap.. de la bun inceput stiu ca o sa-mi fie greu sa ma tin dupa SS in afara, dar ceea ce-mi este necunoscut, este amploarea "greului"..avand in vedere ca nici nu vreau s-o uratesc cu un parbriz. ca intrebuintare mizez > 60% pe oras!
  8. io zic ca-i bine, adik fara TVA ajunge la sub 6000, ceea ce mi se apre rezonabil ptr un motor nou cu performantele pe care le afiseaza tu ce parere ai?? crezi ca fz6 n s2 still got it??
  9. incearca si la Dual Tours, vezi poate gasesti ceva interesant http://www.motociclete.com.ro/ genial! € 6800 TTI sa traiesti!
  10. 7100!!! si asta CIP, mi se pare enorm cand in Franta modelul 2008 (ABS) este oferit de reprezentata la 6599 € (Toutes taxes comprises) la noi inca se merge pe mentalitatea "mulge vaca doar odata".. deja la banii astia primesti un SS de 600, dpdv technic mult mai dotat. thanks anyway
  11. dispune cineva de vreun contact la motodynamics care si fuctioneaza spre deosebire de numarul de otopeni "nealocat" ptr un dealer cu o cifra de afaceri de € 14 mil n-au prea investit in PR eventual dak cunoasteti personal pe cineva de la vanzari, ma intereseaza dak aduc FZ6 N S2 2008 competition white, si la ce pret (fara TVA) cu respect
  12. Salut, ma gandesc la un fz6 S2 N ptr un motor de inceput? (gsx R 600 K8, ar fi alternativa > atragator ca are 3 trepte de limitare a puterii) I) de folosit, cred ca in mare parte o sa ma desfasor in oras, dar nu vreau nici sa mi se "taie" daca ma bate gandul sa dau o fuga pana la mare.. am citit mult despre acest model si singurele MINUSURI se afla la 1) motor/acceleratie > prea brusc si la 2) cutia de viteze = cum se impaca aceste aspecte cu lipsa de experienta a unui incepator? II) stie cineva cat costa un S2 N la importatorul yamaha (n-au site cei de la motordynamics) III) care este echipamentul indespensabil ptr acest motor, ce-ar mai trebui sa-mi iau pe langa: casca, geaca, manusi? IV) despre mine: carnet auto de > 5 ani si dese inchirieri de scutere la mare, soldate cu ceva cicatrice (din dorinta de a testa capacitatea off-road a scuterelor) cu respect!
×
×
  • Creează nouă...