Sari la conținut

mocanupetre

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Ducati Monster

mocanupetre's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am cautat pe moto.it si toate Monsterele 900 i.e. special, au radiator model vechi.
  2. Adevarul este spus pe jumatate... amortizorul spate pare Öhlins.
  3. eu am nevoie de releul cu doua faze. am urcat o poza cu el.
  4. Am vorbit cu ei si nu au modelul de care am eu nevoie. Imi trebuie releu pentru alternator cu doua fire.
  5. Salut,caut si eu un releu de incarcare pentru Monster 600 din 96.
  6. Ar merge farul din postul de mai sus.
  7. Salut, din cel galben curgea acidul din baterie.
  8. Salutare tuturor. Am hotarat sa imi repar si eu Mostrul din 96 care l-am avariat in vara si as mai avea nevoie de urmatoarele piese: aripa fata, pedala de frana, disc spate si arcuri pentru tobe (slip-on). As fi recunoscator daca ma poate ajuta careva. Am sa atasez si poze cu Monstrul inainte si dupa nefericitul incident. As vrea si un sfat in privinta anvelopelor, chiar nu stiu ce marca si model sa aleg. Momentan inclin catre Metzeler sportec m5. Multumesc
  9. Si eu am fost tentat sa imi iau o casca flip-up pana cand am avut accident. Daca atunci aveam casca flip si eram cu ea ridicata nu cred ca mai aveam fata intreaga acum.
  10. Nu exista casca pentru ochelaristi sau neochelaristi. Toate castile le poti purta cu ochelari dar nu in toate te vei simti la fel de bine. Eu sunt tot ochelarist si casca mea este (mai bine zis a fost) un Suomy Explorer in care trebuia sa port caluga ca sa se aseze bine ochelarii. Acum sunt in cautare de casca si am testat mai multe modele in care pot sa port ochelarii fara cagula (cagula preseaza bratele ochelarilor) cum ar fi: AGV K3, HJC FG-15, LAZER, SHARK S900 (are ochelari de soare incorporati), SHOEI: XR-1100, QWEST, SCORPION EXO 750, ICON AIRFRAME. Mai sunt cateva dar nu imi vin acum in minte. Important este sa probezi si sa vezi tu in care te simti bine.
  11. Salut. Cine ma poate ajuta si pe mine cu (un magazin de unde sa le pot cumpara sau daca are cineva un set) cablurile de la acceleratie pentru un Monster de 600 din 96. Am nevoie de ambele cabluri. Multumesc.
  12. Salut. Se anunta ceva in seara asta? Doresc sa ies si eu cu voi daca se poate. P.S. Sunt baiatul cu Monsterul gri de 600. Am fost miercuri la academie.
×
×
  • Creează nouă...