Sari la conținut

mocanupetre

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de mocanupetre

  1. Da, ai dreptate.

    Eu stiam doar de existenta unu M900 S (carburatie) si M900 i.e. (injectie electronica) - se pare ca a existat si un M900 i.e. S(pecial - nu "Sport") cu Öhlins full reglabil pe spate. Totutsi, ceva nu se pupa: acel "900 i.e. Special" nu avea tipul ala de radiator de ulei. Motocicleta din poza are radiator de ulei model mai vechi, care a fost folosit pe M900 si M750 carburatie. Diferenta:

     

    Model vechi

    $(KGrHqF,!jME3L8w+R9VBN3PwqW0rw~~0_35.JP

     

    Model nou

    P1020296.jpg

     

    In fine, nu vreau sa fac reclama negativa nimanui. Dar e frumos sa fii onest si precis in anunturi, si sa nu incerci sa infloresti cand nu e cazul, bazandu-te pe lipsa de cunostinte a cumparatorului.

    Am cautat pe moto.it si toate Monsterele 900 i.e. special, au radiator model vechi.

  2. Interesant. Mă descumpăneşte totuşi "schimbul de lichid de răcire" la un motor răcit pe aer... Şi ce e cu furca Öhlins?!? Eu văd Marzocchi toată ziua. Sau în cel mai bun caz Showa.

     

    Adevarul este spus pe jumatate... amortizorul spate pare Öhlins.

  3. tocmai am mai trecut printr-un pas cu streetfighterul ( in devenire ). Saptamana trecuta tocmai i-am ridicat coditza mai sus, facand-o sa para mai agresiva.

    Ea la baza este o yamaha fzr600r din 1994 si dupa asta au venit urmatoarele: Coditza kawa 636 din 2004, masca fata yamaha wr 450f 2006, date carene jos, curatat cadrul de prinderile inutile, vopsite aripa fata, masca, rezervor, codita albastru "otoman" iar, jantele alb cu perla albastra( foarte pretentioasa vopseaua) filtru aer k&n, cauciuc 180 pe spate ( maxim admis pe janta si pe furca stoc) si urmeaza sper sa achizitionez: cine se pricepe sa confectioneze con pelly-pan sau bugspoiler, o vopsea la cadru negru mat, o toba carbon(daca are cineva de vanzare cat mai ieftina, dar sa fie ok), si jug superior si ghidon din o bucata.

    poze cu ea singura nu am, am doar cu mine incercand sa o tin cat mai mult. astept oferte

    Ar merge farul din postul de mai sus.

  4. frumoase monsterele celor care au fost miercurea asta la arc :) am stat vro 10 min pe langa ele sa le admir mai ales pe cel cu tobele micron :)

     

    Unui monster galben ii curgea ceva pe dedesubt a observat cel care il avea?ulei,benzina nu stiu ce era :(

     

    Postez aici pentru ca imi doresc si eu un monster

     

    numa bine

    Salut, din cel galben curgea acidul din baterie.

  5. Salutare tuturor. Am hotarat sa imi repar si eu Mostrul din 96 care l-am avariat in vara si as mai avea nevoie de urmatoarele piese: aripa fata, pedala de frana, disc spate si arcuri pentru tobe (slip-on). As fi recunoscator daca ma poate ajuta careva. Am sa atasez si poze cu Monstrul inainte si dupa nefericitul incident. As vrea si un sfat in privinta anvelopelor, chiar nu stiu ce marca si model sa aleg. Momentan inclin catre Metzeler sportec m5. Multumesc

    post-39193-1294443094_thumb.jpg

    post-39193-1294443153_thumb.jpg

  6. Genul Shark Evoline nu te'a interesat? Eu cam pe asta sunt pornit ..dar ce e corect e corect, la fata locului proband mai multe casti s'ar putea sa am cu totul alta perceptie asupra a ce mi se potriveste

     

    Si eu am fost tentat sa imi iau o casca flip-up pana cand am avut accident. Daca atunci aveam casca flip si eram cu ea ridicata nu cred ca mai aveam fata intreaga acum.

  7. Mai monstrilor.. spuneti si lu fratele cand incep discounturile masive - dupa Craciun sau dupa anu nou ? Voi cam ce gen de echipament folositi .. ca se anunta drum undeva pe 27 prin Bucuresti si ma gandeam daca fac vre'o afacere sa'mi iau o casca, o manusa ceva asa de mos Gerila :) ... sau Craciun.. ceva de genu:) ?

    PS: fixatia asta a mea e fondata - exista casti de ochelaristi (flip up) si casti de neochelaristi (integrale) ? Sau sunt si integrale cu o constructie aparte pt problema asta ?

     

    Nu exista casca pentru ochelaristi sau neochelaristi. Toate castile le poti purta cu ochelari dar nu in toate te vei simti la fel de bine. Eu sunt tot ochelarist si casca mea este (mai bine zis a fost) un Suomy Explorer in care trebuia sa port caluga ca sa se aseze bine ochelarii. Acum sunt in cautare de casca si am testat mai multe modele in care pot sa port ochelarii fara cagula (cagula preseaza bratele ochelarilor) cum ar fi: AGV K3, HJC FG-15, LAZER, SHARK S900 (are ochelari de soare incorporati), SHOEI: XR-1100, QWEST, SCORPION EXO 750, ICON AIRFRAME. Mai sunt cateva dar nu imi vin acum in minte. Important este sa probezi si sa vezi tu in care te simti bine.

×
×
  • Creează nouă...