Sari la conținut

Judge Aris

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Judge Aris

  1. Am fost la Ploiesti, Iasi, Mizil si Tirgoviste. Vreau sa votez Ploiestiul dar nu ma lasa - cica: "Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information. The error returned was: You did not choose a poll choice to vote against. Please go back and ensure you click on one of the radio buttons next to the choice you wish to vote for" Webmasterul sa rezolve urgent problema ptr. ca sunt hotarat sa votez Ploiestiul. Nu ptr. ca sunt de-acolo ci ptr. ca a depasit cu lejeritate ca organizare intrunirile obisnuite! Nu vreau sa blamez pe nimeni si chiar incurajez initiativa celorlalti organizatori insa ce s-a intamplat la Ploiesti s-a ridicat cu mult peste nivelul intalnit in Romania, a depasit chiar manifestari cu traditie mai mare...nu neaparat legate de motociclism! O initiativa de apreciat si de urmat! O gramada de oameni care habar nu stiau cu ce se "mananca" un motor au ramas marcati de aceasta intrunire si si-au indreptat cu mai mult interes atentia asupra lumii motoarelor. Aviz organizatorilor de intruniri private - le ingraditi accesul celor care si-ar dori sa cunoasca aceasta lume. Nu spun ca este bine sau rau...va las sa va ganditi singuri!
  2. SEDATIV va fi acolo! Speram sa fiti alaturi de noi in numar cel putin la fel de mare ca anu' trecut! We will rock u! SEDATIV confirmation!
  3. O sa ma gandesc sa dau bile negre cand o sa vad vreodata ceva care sa se ridice la acelasi nivel.....pana atunci....Motor Rock Ploiesti a "RUPT" in doua!!! NOTA 10 ORGANZATORILOR!
  4. Asa o fi pe la voi! Ploiestiul se respecta cand vine vorba de MOTORROCK!
  5. Cred ca nu ar trebui sa lipseasca: H8 B-Ton Zebre I.P.R. Vita de vie Partizan apoi ar fi interesanti: Buricul Pamantului Suie Paparude Target Spaz Iar omului cu ruleta ruseasca..... TRUPELE TINERE AR TREBUI PROMOVATE SI SUSTINUTE! Asta inseamna evolutie! Pentru nostalgici exista pick-up-uri... sau CD-uri - cand e cazu'
  6. Trupa SEDATIV multumeste tuturor celor ce au fost langa noi, aproape de scena care au dat din cap si au stiut sa creeze atmosfera au stiut sa demonstreze ca sunt ADEVARATI! Cum bine spunea cineva pe-aici, a fost mult mai bine decat la alte intruniri! Sunetul concertului a lasat de dorit din pacate.... vrem insa sa stiti ca am facut tot ce este omeneste posibil ca el sa existe chiar si-asa..... Am adus cam tot ce aveam pe la sala puteri, cablaraie si instrumente, asta datorita lui nea Oprea (RESPEKT) care ne-a ajutat cu mijlocul de transport in doua drumuri! Organizatorii au pus suflet si asta s-a vazut! Speram ca anul acesta sa fie ceva mai incendiar!
×
×
  • Creează nouă...