Sari la conținut

jamalex2000

Membru
  • Număr conținut

    435
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de jamalex2000

  1. Donez cauciucuri metzeler tourance 19 90 100 / 130 80 17. Merse 5000 km. DOT 10/11. Daca il luati pe cel de 19 facetu voi dejantarea.

    » Post actualizat in 03 May 2018 04:54

    Donez cauciucuri metzeler tourance 19 90 100 / 130 80 17. Merse 5000 km. DOT 10/11. Daca il luati pe cel de 19 facetu voi dejantarea.

    post-39388-0-96883700-1525323012_thumb.jpg

    post-39388-0-56967900-1525323035_thumb.jpg

    post-39388-0-03441400-1525323197_thumb.jpg

  2. Eu am patit o nepatita. Sambata seara (cam pe la 22) veneam dinspre Mangalia si de la Tuzla - Eforie se tot oprea / pornea . Pe pod la Agiga a tras cel mai mare rateu posibilcand s-au stins luminile / oprit motorul fara nici un motiv. Am pornit-o si am ajuns pana la rondul unde se termina autostrada de unde nu mai pleca neam. M-am prins ca e ceva electric si m-am tot uitat la sigurante (degeaba ca n-aveam de schimb). Dupa 2-3 minute apare un baiat cu un papucel carosat care ma intreaba daca am nevoie de ajutor si se prinde mai repede decat as fi facut-o ce are (siguranta generala de 30 A era arsa) si remediaza situatia cu o siguranta de pe masina lui (eu eram lipsit de orice resursa) in 10-15 minute. A lucrat bine, repede, amabil atent tot ce trebuie. II multumesc inca o data baiatului.

     

    Pentru asta eu votez Yamaha (Florin) si daca este nevoie si nu stiti cine e revin cu nr. lui de telefon.

     

    PS: aveti link la lista aia de numere de tel de urgenta din toate judetele?

  3. excursia OK, baietii OK, ne-a prins seara pe drum noroc ca merge bac-ul privat non-stop :)

     

    De refacut in primavara!

     

    Si sa nu uitam pt ce e faimoasa Dalboka :

     

    excursia OK, baietii OK, ne-a prins seara pe drum noroc ca merge bac-ul privat non-stop :)

     

    De refacut in primavara!

     

    Si sa nu uitam pt ce e faimoasa Dalboka :

     

     

    http://fastupload.rol.ro/c5767dded24f7b5f47f7d099b2e282d6.html

    post-39388-0-39748000-1317576251_thumb.jpg

  4. In momentul in care te-ai urcat pe motocicleta nu te gandesti...vai...azi s-ar putea sa mor...asa ca te apuci si crosetezi...tragi de ea samd. ,iar daca traiesti dupa astea sau dupa o evitare mai la limita poti spune ca esti un pic mai experimentat si ca data viitoare o sa mergi mai incet, lucru foarte fals de altfel... si pe tine jamalex nu te impiedica nimic sa mergi cu 70 pt ca F650 nu face 100kmh in treapta 1, altii cu motociclete s-ar putea sa aiba de furca, cu stapanirea de sine, si ar trebui sa nu-ti iasa nimic in fata ca vrea unul sa-l evite pe altul...daca nu tragea prostu familiei din Peugeot de volan acu avea de platit doar o bara de fata si poate faruri si grila...nu avea familia in spital si un om pe constiinta.

     

     

    deci eu pot merge legal ca am F650 ca nu trage 100 in prima treapta :P in schimb bajetii cu motrciclete ar avea unele probleme sa mearga legal.

    Primo:am F650 de la BMW nu de la Ford

     

    ar trebui sa nu-ti iasa nimic in fata ca vrea unul sa-l evite pe altul...daca nu tragea prostu familiei din Peugeot de volan acu avea de platit doar o bara de fata si poate faruri si grila...nu avea familia in spital si un om pe constiinta

    Secundo: "Prostul din Pejo" a facut ce i-a stat in putere sa evite un accident- asa ca nu are nimic pe constiinta.Daca eu coduc camioneta (2.5t) si imi iese un copil in fata, eu opresc si in bena mi se opresete GIGI FORJATORU' eu nu sunt vinovat de nimic.

     

    Norocul si-l face omul cu mana lui (motociclistul din incheietura)

  5. din cele spuse de ianachim

    PUR SI SIMPLU A AVUT GHINION

     

    CE SA INVATAM:

    - SA NU MERGEM CU VITEZA..................FITI SERIOSI

    - SA NU CROSETAM............A , NU , VOM MERGE IN SPATELE DACIILOR CU 70 LA ORA ...LEGAL

    - SA NU MAI MERGEM PE STRADA...............PAI DE CE IMI MAI IAU MOTOR

     

    CE PUTEM PREVENI..............CIRCULATIA IN LOCURILE AGLOMERATE NASTE........ACCIDENTE

     

    ce te impiedica sa mergi LEGAL? chuar daca inseamna 70 kmph in spatele unei Dacii 1300? si de ce trebuie viteza pe un sector de drum aglomerat? Daca ar avea de ales acum intre sa ajunga mai tarziu cu 30 de min pt ca nu a crosetat si sa ajunga la Sptalul Ploiesti - fac pariu ca ar fi ales a 2a varianta,

     

    Norocul / Ghinionul - il mai face omul si cu mana lui.

  6. De talon nu ai nevoie? Ceva CIV?

     

    Nu am nevoie de talon / CIV pentru cheie :D - oricum le am acasa.

     

    contact, rezervor, sa! toate sunt pt aceeasi cheie! trateaza problema delicat ca poate gasesti cheia! eu unul cand imi facea contactul figuri l-am dat jos de pe mobra fara sa ma ating de carene and co. recomand sa folosesti butucul de la contact pt copie cheie! mai usor de dat jos

     

    L-am dat jos (de fapt grumpy) pe ala de la rezervor! Am avut ceva emotii ca la alte acareturi rezervorul si saua au niste tablite false- le lipsesc niste catei - tocmai pentru a preveni copierea cheior dupa butuc si posibilitatea furarii agregatului :)

     

    As zice ca cel de la sa e cel mai usor de dat jos. Si seaua o poti deschide cu o tija lunga si ridici de sa ( e elastica) dar sa fie undeva la cald, nu pe frigul asta. Bafta

     

    cel de la rezervor a durat 2-3 minute!

     

    Demonteaza contactul, si fa dupa el. Incuietoarea de la sea e simplificata si nu are toti cateii care sunt la contact. Cel putin asa am vazut la multe mobre, sincer nu am studiat problema la F-urile noastre.

     

    Grija mare la cine faci cheia ca eu am avut surpriza ca "meseriasu" sa umble cu picioarele pe la catei si sa imi inapoieze contactul cu o cheie care mergea perfect. Dar numai la contact, la sea si buson de benzina nu se mai potrivea :laugh:, de am innebunit instant. :)

     

    Numa bine

     

    la F sunt identice la sa / rezervor/ contact- meseriasul - www.reparatiiimposibile.ro - daca mai are cineva nevoie!

     

    Unde sa fac un duplicat de cheie?

×
×
  • Creează nouă...