Jump to content

jamalex2000

Membru
 • Posts

  435
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jamalex2000

 1. Ventilatorul pleaca la Mures Carene sub sa pleaca in Berceni Rezervorul pleaca in Alexandria dupa pandemie Restul disponibile
 2. Iti trimit pe whatsapp poze maine? Imi lasi un numar sau vb pe DM? Am mai gasit un luggage carrier (si daca ma chinui gasesc si cutia, dar nu garantez) - 200 RON. Trimit si prin curier.
 3. Ghidon 100 RON Ventilator 100 RON Codita cu semnal 80 RON Carene spate fata cu semnale incluse rezervor fara buson si rota spate 200 RON Capac magnetou 100 RON AIrbox cu rezervor frana spate 80 RON Sa -80 RON bucata (sunt 2 bucati) Instrumente maneta stanga (semnalizare si cablu ambreiaj) - 100 RON Cablu acceleratie -50 RON Livrare : FAN Curier sau Bucuresti Sector 3 (Titan / Poarta 4) Contact: 0751986135
 4. cel de 130 va pleca la dandan. valabil 100 90 19
 5. Donez cauciucuri metzeler tourance 19 90 100 / 130 80 17. Merse 5000 km. DOT 10/11. Daca il luati pe cel de 19 facetu voi dejantarea. » Post actualizat in 03 May 2018 04:54 Donez cauciucuri metzeler tourance 19 90 100 / 130 80 17. Merse 5000 km. DOT 10/11. Daca il luati pe cel de 19 facetu voi dejantarea.
 6. Ma bucur ca te-a ajutat informatia. You have reached your quota of positive votes for the day .
 7. OK, actul de vanzare scrie ca suntem proprietari pe "indiviza" si pe terenul de sub si din jurul blocului: "vand apt............ cu suprafata totala de xx mp impreuna cu cota parte de x.xx% corespunzatoare unei suprafete de xx.xx mp din partile si dependintele comune ale imobilului care prin natura si destinatia lor sunt in coproprietate fortata a coproprietarilor si cota parte de teren aferenta apartamentului corespunzatoare unei suprafete de xx.xx mp de teren in proprietate din suprafata totala de xxx mp pe care este edificat imobilul"
 8. oricum ne mutam la un moment dat, dar as vrea sa lamuresc si pe vecinii mei ca nu e OK sa ne punem fiecare cate un T pe ce loc vrem fara sa fim toti de acord.
 9. Eu sper sa existe o lege chiar si pt spatiul privat. Adica eu am duplex si vecinul se scoala cu gandul sa faca o magazie in fata usii mele eu il las? Nu ii trebuie aviz?autorizatie?
 10. eu as vrea sa le arat un articol de3 lege, reglementare ceva sa is dea singuri T-ul jos
 11. da oameni buni, eu vreau sa le explic cu vorba buna.vrea sa le explic cu vorba buna. de aia intreb de articol de lege, m-as bucura sa citeasca si sa si le demonteze singuri.
 12. este la mijloc- bloc pe strada dar in contract se spune ca fiecare vecin are cota parte la spatiul din jurul blocului. este terenul blocului nu al primariei. @pisoiu - nimeni nu are locul x sau y , toti au in contract chestia aia cu spatiul comun. Eu as vrea sa le arat celor care au montat T-uri un articol de lege ca sa si le demonteze singuri.
 13. Salut, Viata e complexa si are multe aspecte astfel am ajuns sa locuiesc intr-un bloc nou. Problema e urmatoarea: sunt 24 de apartamente, ~16 locuri de parcare. Dezvoltatorul (prin interpusul-intermediarul sau) ne-a facut pe toti sa credem ca avem loc de parcare la comun in jurul blocului si ca cei de la demisol care au dat cu xx k Euro mai putin nu au acest lucru. Cei de la demisol au inceput sa parcheze in jurul blocului, ba chiar unul mai instarit are 2 masini (una fiind mai scumpa decat diferenta aia de la demisol la parter / etaj). Intre timp s-a populat blocul si nu ne mai ajung locurile de parcare. Cand am incercat sa le explicam celor de la demisol ca nu au voie sa parcheze, surpriza ne-au aratat contractul in care au si ei voie sa parcheze in jurul blocului (spatiul de x m2 fiind in proprietate comuna). Dupa o porcaiala cu amenintari pe FB (amenintarile venind de la vecinul cu 2 masini de la demisol) si o sedinta ad-hoc vecinii au ajuns sa se duca in Brico sau nu stiu unde sa cumpere blocatoare (T-uri) In ritmul asta vor putea parca doar cei care au T-uri si restul ciu-ciu. Intrebare: au voie sa monteze fiecare unde i se scoala acest T de blocaj? Exista un articol de lege ceva care trateaza acest subiect?
 14. Amortizorul spate a plecat! hai sus cu carburatoare airbox jambe roata fata etc
 15. Eu am patit o nepatita. Sambata seara (cam pe la 22) veneam dinspre Mangalia si de la Tuzla - Eforie se tot oprea / pornea . Pe pod la Agiga a tras cel mai mare rateu posibilcand s-au stins luminile / oprit motorul fara nici un motiv. Am pornit-o si am ajuns pana la rondul unde se termina autostrada de unde nu mai pleca neam. M-am prins ca e ceva electric si m-am tot uitat la sigurante (degeaba ca n-aveam de schimb). Dupa 2-3 minute apare un baiat cu un papucel carosat care ma intreaba daca am nevoie de ajutor si se prinde mai repede decat as fi facut-o ce are (siguranta generala de 30 A era arsa) si remediaza situatia cu o siguranta de pe masina lui (eu eram lipsit de orice resursa) in 10-15 minute. A lucrat bine, repede, amabil atent tot ce trebuie. II multumesc inca o data baiatului. Pentru asta eu votez Yamaha (Florin) si daca este nevoie si nu stiti cine e revin cu nr. lui de telefon. PS: aveti link la lista aia de numere de tel de urgenta din toate judetele?
 16. DOT-uri : 0911 respectiv 4210. » Post actualizat in 10 Jun 2015 05:02 up
 17. carburator, ghidon, discuri de frana, rezervor, jambe, cauciucuri, fise bujii ...
 18. da-le un tel ca nu musca parca 110 dar nu mai tin minte daca nu era asta tariful de masina (caz in care moto ar fi 90)
×
×
 • Create New...