Sari la conținut

giovanyady

Membru
  • Număr conținut

    121
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    brasov/anglia
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    BMW F800GS/1200GSA
  • Club
    nu

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

giovanyady's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salut am vazut postarea ta din Decembrie in legatura cu inmatricularea motorului adcus din Canada. imi spui te rog cat a fost taxa vamala si tva-ul? in procente, mersi mult.

  2. Salut eu am facut coasta de la Nisa la Barcelona in 2013. Ca sfat la cazare daca alegi sa stai la hotel sau pensiuni cel mai bine e sa cauti in orasele mai putin cunoscute. Eu de obicei imi faceam dimineata planul jnde vreau sa ajung sk apoi faceam rezervare pe booking.com. Plata o faceam La teceptie iar hotelul il gaseam cu gps la intrare in oras il Activam in rst mergeam dupa harta. De vizitat neaparat Canionul Verdon si oraselul Casis mai inspre Marseille daca ai de gand sa ajungi acollo. Orice ai decide sa faci cu siguranta vei avea satisfactie. Calatorie placuta.
  3. F800 este primul motor pe care m-am dat (in afara de cel pe care am dat de permis care era de 125cc) si pot spune ca sta destul de bine in viraje. Asa cum zice si Eru, se culca perfect fara a pierde directia (acum depinde si cum abordezi viraju). Per total, eu zic ca e un motor reusit, ce-i adevarat nu m-am prea dat off road deocamdata.
  4. giovanyady

    nu sunt romani?

    Sal Vio, Pe la sfarsitul lunii o sa ajung prin Girona, am drum spre Barcelona. Fac o excursie de-a lungul coastei pornind de la Nice, Franta. Crezi ca poti sa imi dai niste sfaturi pentru cazare ieftina, drumuri si locuri de vizitat (stiu ca in figueres e un muzeu renumit, nu imi aduc aminte acum) locuri bune de mancat etc. As fi recunoscator. Mersi. PS. Poate dam o tura de o zi impreuna. Respect, Adi.
  5. Hai noroc. Asa cum spuneam in postarile anterioare, in vara asta vreau sa vand motorul. Asa ca in luna Iulie, undeva dupa 20 iulie, oricine e interesat e asteptat in Brasov sa il vada, probeze, sau cumpere. Motorul e din 2010, e BMW F800GS , e negru cu rosu in culoare si multe alte extra-uri. Pretul va fi stabilit dupa ce dotari are dar in orice caz va fi sub pretul pietei. Cei interesati sunt rugati sa trimita PM cu numar de telefon sau adresa de mail si voi reveni cu mai multe detalii, pe la jumatatea lui Iulie. Cu respect, Adrian.
  6. salut. Si eu am avut aceeasi problema si am fost la service dar inca mai aveam garantie si au schimbat-o moca. Problema mare nu e te mai duce o vara, tot ce tre sa faci e sa verifici uleiul mai des. Daca ti-e frica schimb-o. numai bine
  7. salut. are cineva o recomandare pentru o trusa de scule pt f800gs? ce scule ar trebui sa contina ? de exemplu voi ce luati cu voi cand plecati pentru vreo 5 zile? multam anticipat.
  8. Foarte faina. Sa o calaresti sanatos. Si eu mi-am luat una luna trecuta si sunt foarte multumit. IMPORTANT : Pentru cei ce isi doresc un F800GS am vazut o oferta beton. Dar tre sa se miste repede. Este din Sept 2011 , nici nu cred ca are 1000km, are cric central si toate dotariile extra. Motorul este la un dealer second hand si costa 5995 lire sterline. Socotiti cat va costa cu transport si sunt sigur ca iesiti mai bine decat acasa. Ma ofer sa va ajut cu ce vreti, fara vreo pretentie. Pentru a lua motorul persoana respectiva trebuie sa vina pana in St Malo, Franta si apoi sa ia feribotul pana in Jersey care costa in jur de 100 lire dus intor. Cine e interesat poate sa trimit pm si dau mai multe detalii.
  9. Asa e. M-am dat iar si parca e mai bine. M-am obisnuit cu acceleratia, un pic mai greu cu plecatu de pe loc. Dar o tin mai mult din ambreiaj si e ok. Sper sa nu se duca ambreiaju prea repede . De vandut sigur o vand. Si o sa dau si tot ce am luat extra ( costume moto, casti, cisme) toate alpinestar luate noi noute, casti shoei. Dar ramane de vazut daca ai pe cineva. Pana atunci trebuie sa imi fac un itinerariu. Aici apelez si la cunostintele celorlalti. Poate aveti idei de trasee cu peisaje faine urmand ruta asta: Plecare din St Malo( Franta) spre Madrid - Barcelona-Andorra-Riviera Franceza-Roma-Venezia-Viena-Budapesta-Brasov. Asta in mare, ca cine stie pe unde ma mai duce drumul. Salutari.
  10. Merci. Daca esti interesat la anu prin septembrie, o poti avea. eu am luat-o doar pentru vara asta. asa cum am zis vreau sa fac un tur al Europei si atat. Azi m-am dat cu ea si nu pot sa zic decat UAU. O namila de masinarie ce ma dadea pe spate la fiecare schimbare de treapta. E clar. Cand ma indrept spre ea imi tremura chilotii. ) Acceleratia mi se pare un pic cam rapida. La o rotatie de circa 5mm zici ca am accelerat la maxim. Intrebare: In afara de reglajul de la maneta al acceleratie, mai e vreunul? Ca sa fie mai putin ~intepata~ trebuie sa aduc piulita langa maneta nu? Suna cam ciudat dar chiar nu ma pricep la asa ceva. Multumesc anticipat pentru ajutor.
  11. Acum si pozele. Credeti ca ar trebui sa asuc la setariile de fabrica suspensia si inaltimea? ( spring preload si damping) A avut un singur posesor, inregistrat in 01.2010 , verificari la reprezentanta BMW si 10000 km in bord. Am dat pe ea 5800 euro cu toate extraurile ce le-am mentionat mai sus. Am rezerva saua originala si parbrizul original. Abia astept sa imi iasa asigurarea si sa ii pun crash barurile. Apoi ma dau. Pana atunci ma uit la ea cu drag. Salutari.ent=750510:DSC_0049.JPG]]ttachment=750507:DSC_0046.JPG]50505:DSC_0044.JPG]
  12. Salut, Multumesc celor ce mi-au dat un sfat. In sfarsit m-am decis si am luat-o. Asadar posesor de F800GS incepand de azi. Din pacate la pret nu a scazut nimic dar eu zic ca a meritat. A venit cu o a doua sa, comfort, cu cric central, cu parbriz touring si cu tank bag. Facand un calcul am vazut ca in total costa undeva la 500-600 euro. deci tot am iesit bine. Revin si cu poze.
  13. Poate ca ati auzit de Jersey, Channel Islands. Undeva la 2 h cu feribotul din Franta. Import? Facem, doar ca tre' sa iei mai multe odata pentru a fi profitabil.
  14. Multumesc pentru raspunsuri. Inaltimea nu cred ca e o problema. Am 1.80m si 78kg. In general preturile la motoare sunt mici in comparatie cu cele de acasa, eu nu sunt in Romania in prezent, si au si km putini. Dar touring, BMW, mai rar gasesc la vanzare, si as vrea sa profit acum. In general gasesc de viteza care se vand pentru ca nu prea au ce face cu ele, viteza maxima permisa fiind de 70 km ora. Aici piata e buna comparativ cu altele si km putini in bord, ca de, sunt limitati in drumuri lungi. Multumesc inca o data si sper ca ma voi decide cat mai curand.
  15. Salut. In speranta ca voi primi informatii mult mai folositoare decat de la vanzator am decis sa apelez la ajutorul vostru. As dori sa stiu daca 800GS este cat de cat ok pentru un incepator al mersului pe motocicleta.( incepator in adevaratul sens al cuvantului/ nu m-am urcat decat pe scuter pana acum). Permis am, de 10 ani dar nu am fost interesat de motor pana acum 2 ani. Este un motor de touring? E comfortabil si pentru pasager? As dori ca in vara urmatoare sa fac un tur al Europei. Isi merita pretul? Am gasit un model din 2010 ce are 10.000 km la activ si costa 5800 euro (probabil negociabil). Inca e in garantie. Are sa comfort, abs, parbriz, incalzire in manete si computer de bord. Multumesc frumos pentru timpul acordat.
×
×
  • Creează nouă...