Sari la conținut

buraku

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    1997
  • Motocicleta
    Dnepr
  • Numar Moto
    CJ 92 KMZ

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Hoinar, Ij, Yamaha Virago, Dragstar, Dnepr.

buraku's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Fratilor, imi cer scuze daca am suparat pe careva Da, am nipru dar am familie, si o sotie care nu intelege de ce in timpul "nostru" liber eu stau si ma manjesc pe maini lucrand la o gramada de fier in loc sa mergem si noi ca oamenii la mall ... cine stie situatia, cunoaste senzatia.. Am vrut sa vand motorul: http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=41918 fiindca, cheltuielile cu el nu mai puteau fi incluse in "cosul zilnic" si nici timp nu este, dar cum nu s-a gasit nici un cumparator, m-am hotarat sa-l tin sa am si eu pe ce "sa-mi dau drumu' " . Am sa comand carb de la Dany de indata ce-mi mai intra ceva banuti la negru , adica pt. gaura asta neagra pe doua roti. Multam frumos pt. sfaturi Va tin la curent Hai noroc!
  2. Maestre, le-am reglat cu debitmetru de aer si cu analizor de gaze. Nu stiu daca mai face cineva asa ceva la nipre. Eu nu lucrez dupa ureche. Am urechile infundate de la curent. Am inalta calificare in domeniu si pot proiecta si calcula chestii mult mai "ample". Terminati in plm cu presupunerile cand habar nu aveti despre ce se vorbeste. M-am saturat de situatiile astea pe forum. La carburatoarele mele sunt duse filetele in carcasa. Intrebarea mea era daca merita sa comand altele de acelasi tip, riscand sa ajung in aceeasi situatie daca sunt prost facute, sau sa fac o modificare. Inca astept sfatul cuiva priceput care a trecut prin asa ceva si care nu-si da cu parerea imediat upa ce a citit "titlul" . Daca se intreaba careva, asa am cumparat motorul, nu eu am distrus filetele. Am sa incerc sa sap prin topic-uri dupa informatii de gen, dar daca stiti despre asa ceva, dati-mi va rog un link. Multam frumos!
  3. Salutare! Am nevoie de un sfat de la cineva priceput. Am un nipru din 1992, totul merge bine inafara de carburatoare care de la atatea reglaje nu mai sunt stabile deloc. De cate ori vreau sa fac o tura, trebuie sa stau langa motor sa-i reglez carburatoarele iar dupa 15 min. sunt dereglate la loc. M-am gandit sa comand carb noi de nipru insa mi-e frica sa nu patesc la fel si cu cele noi avand in vedere "calitatea" acestora. Ar mai fi o varianta, sa fac o modificare cu un "T"-u si sa pun un singur carb de la ceva Japoneza monocilindru de 650cmc dar nu stiu ce probleme ar putea aparea. Daca cunoasteti problema si credeti ca aveti o solutie buna, astept sfaturi. Multam! Asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...