Sari la conținut

scooter

EX+
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de scooter

  1. Ai dreptate. Numai ce am venit din tara si am fost foarte shocat de preturile de acolo. Mai ales de alea vehiculare. Sint preturi mult mai mari decit aici. Incearca sa cumperi ce iti trebuie de aici daca poti. Sa ai de grija numai de ce cumperi. Sint si dinaia care au impachetajul frumos si produsul rau. Mi sa intimplat si mie. Intra la www.ktmtalk.com si faci "research". Eu am cumparat KTM ala din poza printro recomandare de la ei.
  2. O zi la 92 grade fahrenheit si o gramada de praf inghitit am terminat intrun loc mai differit... Pina data viitoare... enjoy!
  3. Inca un "table-top jump" . Am sarit si eu odata acum vreo citiva ani. Numai odata am ajuns "the landing". Ii cam lung in aer... ei o fac sa arate usoara de sarit.
  4. "The fastest" sareau cite trei citeodata (Bubba, Carmichael...). Chiar in sectia aia o picat Bubba. El o stat intrun loc si motocicleta o facut triplu salt.
  5. Sectia asta o inchide dupa "races". Prea multi ia dus cu elicopterul la spital.
  6. Numai daca esti chiar linga ei intelegi ce buni sint...
  7. Pozele nu sint de pro-calitate. Alea de calitate le gasiti la www.amamotocross.com. Cel mai mare numar de spectatori din istoria Hangtown's. Au schimbat traseul din nou cred ca au facut putin mai lung.
  8. Motocicleta cu no. 160 e a mea. Are rezervorul mai mare. Cu asta mare pot sa ma merg in jur de 100 miles cu un plin (93 octane). Am schimbat buretele la scaun, oricine are ktm stie cred ce tari sint scaunele. Cind am schimbat buretele am cumparat "cover" noua cu flacari pe ea. Nu ma ajuta sa merg mai tare dar arat bine incercind. Mai are niste "carbon fiber" piese (guards). Nu prea ai ce sa le faci, le cumperi gata de concurs de la dealer. Am adjustat suspensia pentru mine si o fost gata. Am schimbat niste piese prin carburator. Mergea putin "lean" cind am cumparato, de fapt toate ktm care le am cuparat noi trebuie ajustate putin. Cred ca numai in California. Nu stiu sigur. Este un web site foarte bun ii spune ktmtalk.com , daca intelegi engleza toti motociclisti de ktm vorbesc si dau sfaturi.
  9. Asa arata un fel de traseu pe unde poti sa prinzi si viteza 4 daca vrei
  10. A luat putin timp dar am invatat cum sa "slide". (Scuze nu le am prea bine cu limba). Ii cam departe dar macar iti dai putin seama ce "fun" poti sa ai.
  11. Lac uscat poti sa mergi cu 100 miles/hr. Nu am avut curaj numai cu 84 mile la ora. Faceti voi calculul in km.
  12. Un pom plin de papuci... nu stiu de ce
  13. Nu am mai pus poze pina acum. Sper ca merge. Daca vreti mai multe intrebati. Am poze de la Hangtown, nu stiu daca il intereseaza pe cineva poze de pe apa cu jet ski...
  14. Ktm vs. ? Sint la al doilea Ktm cumparat 2004, numai ce l-am primit pe ala din 2005. Imi plac foarte mult. Inainte am avut Suzuki, Yamaha (2). Am incercat Honda dar la sfirsit Ktm mi se potriveste cel mai bun. Din privinta mecanica Ktm. Scooter.
  15. Dar nu exista o asociatie nationala de motociclizm care organizeaza evenimente de concurs? De exemplu eu stau in California in parte din nord. In fiecare an eu platesc un abonament la AMA (american motorcyclist association). Unde sint eu este un anumit district no. 36. In fiecare an avem concursuri harescrambles. Sint 15 concursuri care sint majoritatea prin California partea din nord. Cei mai bun din tot sezonul avanseaza in clase cu aia mai rapizi. Aici cind incepi esti in clasa C, cind mergi mai tare clasa B si cind esti "PRO" esti clasa A. Deci si aici banii vin de la motociclisti, care vreau sa tina sportul "alive". In California avem mai multe probleme cu nebuni cu "enviroment". Dar aia ii alta poveste. Vreau sa desfiinteze motocicletele in 2 T...
  16. Motocross national ma intereseaza. European este GP nu? Dar supercross national?
  17. Eu nu sint in Romania dar vreau sa stiu daca exista concursuri de enduro or de motocross in tara. Dar cluburi nationale. Sint numai curios. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...