Sari la conținut

moldovean

Membru
  • Număr conținut

    115
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de moldovean

  1. am trecut la 3 min pe acolo, si lumea vorbea ca e dus la Floreasca, fractura la picior ! ... se pare ca a cazut pe banda lui, urmele de pe asfalt asa aratau, nu stiu cine a fost de vina ! doamne ajuta.

  2. e padurea foarte aproape, ai unde sa te dai :lol:

     

     

     

    e destul de aproape, poti veni si singur, sunt doar 45km :lol:

     

     

     

    dupa cum am zis, se merge pe autostrada A1 pana la km 30, se face stanga , se trece prin Bolintin Vale si la 15km de autostrada e Bucsaniul, se poate ajunge cu orice tip de motor

     

    in curand o sa plec si pt detalii ma gasiti la numarul de telefon din semnatura :cheers:

     

     

    ok ! provizii ceva ? bere, bere, bere si bere ! sau face-ti voi cinste ? :banana: care face casa noua la Bucsa ?

  3. Dana te deleg ca in numele meu si al "doamnei domnului bunu" sa o pupi pe Evelina (personal nu am reusit) si sa-i spui sa se astepte la vizite de amicitie din patrea noastra.Nu am reusit nici pina in prezent sa ma inteleg cu computerul meu si sa aflu pe unde pune pozele ce le descarc de pe aparatul de foto.Deasemeni nu am reusit sa dau de un specialist care sa puna pe iutub filmul integral al marsului.

    Imi pare rau ca nu ne-am intilnit cu ninja si ca nu am putut sta pina duminica.Imi pare bine ca am fost acolo.Bunu.

     

     

    :) Ma inclin in fata Dumneavoastra ca nu ati uitat de un topic anterior prin care ceream filmuletele (si pozele) facute de catre Doamna Domniei Dumneavostra.

     

    Pe curand si vreme frumoasa.

  4. Prietene...ala nu e motocicleta nu ptr ca am decis eu asta....ci producatorul. Personal regret replica de mai devreme....chiar nu am nimic cu scuteristii(cei cu permis ma refer)....dar replica ta referitoare interviul nefericit(daca stii care e ala) m-a intrigat putin. Te asigur de respectul meu ptr posturile civilizate indiferent ce calaresti

     

    Buna dimineata stimate domn,

     

    Imi rezerv 5 min din timp pentru a-ti raspunde la cele de mai sus.

     

    Ceea ce calaresc in acest moment Aprilia (producatorul) spune asa:

     

    Categoria: MOTOCICLU

    Caroseria: L3E MOTOCICLETA

    Marca: Aprilia Scarabeo 500

    Masele(kg): Proprie 206, Total Max autorizata 405

    Cilindree(cm3): 459

    Putere max(kW): 28, ~40cp

    Vit max constructiva(km/h) 160, (200 pe bord)

    Capacit rezervorului(l): 17.0

     

    Ce e pana la urma scutar sau motocicleta ? :)

     

    Sincer iti mai repet inca o data ma bucur ca am doua roti care sa ma poarte unde imi doresc sau unde doresc altii, imi e dor de dragul de star (a fost vandut acum ~ 1 luna) dar nevoit de imprejurarile vietii (aceea de a ma insura) a trebuit sa il vand. Cu siguranta dupa ce voi scapa de aceasta "obligatie" a vietii voi reveni la ceea ce numesti tu motocicleta (cu banii de la nunta :P ).

     

    Legat de interviu, da il stiu ! acelasi lucru a spus si Nicu Covaci (ca ii place viteza pe motor de aceea merge cu el) la intalnirea-marsul la care a fost invitat acum ~ 1 luna (cel cu plecare din Herastrau), alaturi de el si Ovidiu Lipan, mai discret putin.

     

    Iti doresc o viata plina de bucurii (alaturi de calul tau de fier).

    Sa ne vedem si auzim cu bine.

     

    Bogdan.

    post-39515-1243153013_thumb.jpg

  5. Tu cand treci la motocicleta.....poate intelegi mai multe.

    NU te agita....si mie-mi place viteza..si pe masina....si pe motor...cat consider eu ca e safe..ptr mine. Dar eu vorbeam...de o atitudine la un interviu in care cica se constientizau soferi.....sa nu-i mai omoare pe motociclisti...sa-i lase...ca mor singuri.

     

    Accidentul de care vb...nu cred ca avut loc in parada. NU avea capra....si ceva mare...gen b-king...v-max...sau ce-o fi fost. In final am vazut-o parcata langa masa organizatorilor. Dar asta e un aspect. NU esti tu invinovatit...ca nu putea ghici..ca sa te intorci. Ma refer la atitudinea celor care au trecut in alta coloana pe acolo.

     

    __________________________________________________________________

     

    ce e drept poate acel Scarabeo, scutar nu e motocicleta pentru tine, daca scria mare pe el R1, CBR 1000,K1200 atunci era motocicleta in ochii tai , sincer ma bucur sufleteste ca dupa ce mi-am vandut dragul am ramas totusi cu doua roti care sa ma poarte pe ici pe colo.

     

    reciteste te rog fraza legata de accident, in ea apar doua situatii neplacute, aceea a colegului (cu caprita) si cea de a doua cu chopparul.

     

    D-zeu sa te aiba in paza !

     

    pe curand.

  6. Multi romani.....locul organizarii frumos....dar in rest nimic. Doua boxe de camin cultural (sau la retro party...si echipamentul tre sa fie dinainte de razboi?) si niste bulgari...care au vorbit in continuu doua ore in bulgareste.....

    In plus cand s-a anuntat ca filmeaza din romania si au luat interviu unui domn de la dac motors...imi pare rau...dar cand nu ai nimik de spus (sau personal cred ca tipul caruia i s-a luat interviu nu vorbea bine engleza si nu a facut fata interviului) ...nu apari la microfon sa sa spui...."i think i have e speed" :P si sa spui numai "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"

     

    Se intampla ca si la marsul autoshow...cand o duduie a spus ca motociclisti iubesc viteza...si la fel la aparitia lui Dan popescu la realitatea...cand nu a spus nimik

     

     

    Din punctul meu de vedere....o sa ma mai duc sa vad parcul ala. Fara bike party.

     

    PS: un roman a facut un accident (nu am remarcat motocicleta..ceva mare negru mat) in coliziune cu o masina. Au trecut 50 de motociclisti pe langa el, cat am stat noi 5 minute si nu a oprit nimeni sa-l intrebe daca are nevoie de ajutor. Rusinica. In final am vazut ca ajunsese in parc...deci a rezolvat...dar ca si gest. Era roman tavalit...si in tara straina. Nu stiu daca cei care au trecut in coloana erau romani sau bulgari...dar se tot spune de "fratii bikeri". D'aia merg singur. E mult mai safe.

    Sunteti solidari doar pe forum. Cand scrieti "RIP"

     

     

     

    ............................ :)

    probabil la 98% dintre motociclisti le place viteza, sunt putini carora nu le place, ne-am nascut cu ea in sange - adrenalina, dar multi sunt cei care gandesc si putini cei care nu ... fast fast fast gaz gaz gaz ...... ooooo orgasm. asta e

     

    pe traseu (parada) a cazut un Roman chiar langa mine ( cred ca avea 15-20/h), era pe o caprita , nu stiu exact ce era, ne-am oprit patru oameni si am ridicat capra si am asteptat sa vedem daca e ok si pleaca pe doua roti, asa a si fost.

    De acel domn nu imi aduc aminte sa il fi vazut cazut pe undeva, am stat la 3/4 in coloana si nu imi aduc aminte de el, dar ata ete, bine ca a ajuns teafar (din cate am vazut)

     

    si safe nu e niciodata ... ca si prezervativul , e sigut 99%

     

    pe curand amice.

     

    Sunt, sunt! Vezi mai sus

     

     

    am vazut mai, dar mai multe si mai multe :cheers:

  7. Am fost de curand, radarele fixe am inteles ca nu functioneaza, in schimb pot fi radare pe masini, mai ales ca e weekend, asa ca daca vine cineva cu scuterul, pliati-va numerele B)

     

     

    :cheers: aluzia cu scuterul !

     

    da va fi unul :huh: al meu daca pot sa il numesc scutar - are doar 206 kg la gol :unsure: si 40 cp , stii vorba aia "in lipsa ploii, e buna si o grindina"

     

    pe curand

  8. Eu as pleca si la 5, dupa cum ma stii, dar na... asa e in grup :unsure:

     

     

    oki doki .. ideea era sa plece grupul pe la 8-9 ! dar am vazut ca Nikolovo e aproape- nu cred ca sunt mai mult de 50-70km de la granita.

    La sfarsitul zilei sa bata cineva intr-un cui ora si locul plecarii !

    o zi buna all.

  9. Ne vedem la Petromul ala. Fiti ingaduitori si asteptati nitel daca nu aparem pentru ca noi mai facem un mini-grup inainte, la 10.

    @DanaA - Viteza cam aia cred ca o sa fie si din cauza aglomeratiei dar si a drumului.

    La vama se cere buletinul/pasaportul si uneori te pun sa iti scoti casca asa, just for fun. Si bineinteles intrebarea consacrata ?Cat baga?? :cheers: Oricum, pentru cine nu a mai fost, fiti cat se poate de relaxati la trecere. In principiu, daca motorul nu e pe numele vostru trebuie imputernicire asa ca daca aveti timp faceti rost pt. a fi cu actele ok desi, repet, slabe sanse sa va ceara asa ceva.

    Cateva poze de anul trecut aparute la ei in presa:

    http://www.ruseinfo.net/news_35860.html

    A! Nu uitati sa aveti leva la voi, euro sau sa aveti bani pe card pentru a scoate leva din bancomat acolo.

     

     

    Cred ca ma bag si eu ! dar nu pe dragul de star de data aceasta ci pe un scarabeu de 500 ... o sa ii fac o proba astazi pe highway sa vad cum se comporta la 100 constant, nuuuu ca nu are 200 scris pe bord ... dar vorba aia ... cine ramane peste noapte si cine se intoarce ? cei care se intorc la ce ora plecati de acolo ?.

     

     

    Purghyyyy nu plecam mai de dimineata ? pe la 8-9 ! :unsure:

  10. Eu cred ca este vorba strict de MOPED, nu de scutere mai mari care necesita permis. Permisul si cilindrii conteaza, zic eu. Cat despre mopede, si eu sunt posesor, si stiu cat de indisciplinat sunt cand ma dau cu mopedul, deci mai bine sa nu participe la marsul motociclistilor.

    De ce nu porpuneti la SCooterFun sa organizeze si un miting al MOPEDELOR?

     

     

    Bestial! Era un super motor!

    Inca mai astepti? de ce dureaza atat?

     

    vin banii greu : ) am promisiuna ca inaintea de Sf Paste ! ufff oi vedea ....

  11. ca sa clarificam in continuare:

     

    1. nu se pot alatura scooterele la mars... viteza de deplasare intre scooter si motocicleta este diferita! acest lucru ar ingreuna foarte mult deplasarea si sirul de motociclete nu ar fi compact.

     

    2. marsul fairplay pe care il organizam ne dorim sa sprijine motociclistii! indiferent pe ce tip de vehicul cu 2 roti motorizat se deplaseaza! din pacate bicicletele sunt cu mult mai defovarizate decat noi!!! e mult, mult prea grav acest lucru despre care am putea sa vorbim foarte mult! Din cate am inteles duminica la Piata Natiunilor Unite este o manifestare ecologica... aceasta implica foarte multi biciclisti. sper sa participe cat mai multi pentru a atrage atentia autoritatilor la numarul mare al celor care se deplaseaza cu bicicleta in Bucuresti... sau incearca sa se deplaseze!!!

     

    3. marsul este autorizat. asa cum s-a vazut el este sustinut de Politia Capitalei. Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei - Comisarul Christian Ciocan sustine motociclistii si se va implica in orice actiune si campanie care poate sprijini siguranta motociclistilor in trafic. aceasta campanie pentru siguranta motociclistilor in trafic este ideea Comisarului Ciocan si vine in urma unei campanii pe care Autoshow a facut-o asta vara "Fairplay in trafic" (adresata automobilistilor), alaturi de care am avut, ca si acum Politia Capitalei. In plus, Ciocan e si motociclist!

     

    4. imi asum toate greselile pe care le fac atata timp cat se vine cu argumente!! in acest caz este doar dorinta pentru un trafic mai sigur...

     

    5. ce sa va spun... ca anul trecut eram cu masina si m-am trezit cum un motociclist a intrat in masina mea, din spate... mergeam cu 55 km / ora in Bucuresti... pe Viilor mai exact... a fost cumplit sa vad in retrovizoare cum se intinde pe sosea... si cum ma rugam la Dumnezeu sa nu il loveasca vreo masina care venea din spate...

    e o imagine pe care nu poti sa o iuti... Slava Domnului ca motociclistul nu a patit nimic!!!

    si, in ianuarie cand am inceput campania de constientizare a automobilistilor ca trebuie sa aiba grija la motociclisti dar si faptul ca un echipament de protectie purtat iti protejeaza viata... (astea sunt numai niste exemple, mai multe pe www.autoshow.ro)... am simtit ca pot sa fac ceva pentru noi toti!!!

     

    o seara buna si fairplay!!!

     

    1. :P .... ..... imi pare rau dar nu ma pot abtine .... cum vine asta ? "viteza de deplasare intre scooter si motocicleta este diferita! acest lucru ar ingreuna foarte mult deplasarea si sirul de motociclete nu ar fi compact"

    Este un mars un miting unnnnnn ... cum vrei sa ii spui, deci cred ca trebuie mers cu 30-40 km/h, nu cu 50-60 ! asta nu se mai numeste miting ! ce draqu. uffff

     

    2.....

    3..........

    4. astept replay , daca gresesc , imi dau foc la permis ! ..................................................................... si circul fara ! :laugh:

    5. probabil daca ai studia comportamentul in trafic ai stii ca oglinzile retrovizore se verifica din 2 in 2 secunde (toate), ca la semafor daca esti primul si se face verde numeri 6001 - 6002 si apoi pleci pentru a evita o coliziune cu unul care a papat rosul, ca oprirea in spatele unei masini se face la o distanta in care trebuie sa vezi cum cauciucurile rotilor spate ale auto din fata ta fac priza cu solul (pt a putea face manevra de iesire din spatele lui in cazul in care nu mai porneste de pe loc) samdddddddddddd , vezi cursurile de pilotaj defensiv.

     

    succes stimata d-ra , d-na :huh: sa imi dai PM si iti dau contactul celor ce fac astfel de cursuri.

  12. Daca mai aveti nelamuriri, iata ce am primit astazi la conferinta de presa:

    Este foarte simplu, nu?

     

     

    Duminica, 12 aprilie, ora 11.00, va avea loc MARSUL MOTOCICLISTILOR FAIRPLAY.

     

    Punctul de intalnire va fi in cadrul Romexpo, iar participantii sunt asteptati incepand cu ora 10.00.

    LA ORA 11:00 SE VA PLECA PE TRASEU!!!

     

    Motociclistii vor milita, alaturi de organizatori, pentru un trafic mai sigur, dominat de toleranta intre conducatorii pe 2 roti si cei pe 4 roti.

     

    Traseul va strabate Piata Presei Libere – Piata Arcul de Triumf – Piata Charles de Gaulle – Piata Victoriei – Piata Romana – si retur pe aceeasi ruta.

     

    Deplasarea participantilor la mars se va face pe banda 1 de mers, respectand cu strictete indicatiile agentilor de circulatie (insotitori si de pe traseu) si ale organizatorilor.

     

     

    NU SUNT PERMISE

     

     

    - claxonatul;

     

    - alaturarea in coloana pe traseu;

     

    - iesirea din coloana pe traseu;

     

    - alaturarea in mars a scooterelor;

     

    - demonstratiile periculoase (mers pe o roata, realizarea de cercuri in coloana etc.);

     

    - turatul excesiv al motorului;

     

    - depasirea vitezei de deplasare a coloanei;

     

     

    CONDITII DE PARTICIPARE

     

    - purtarea echipamentului de protectie impus de lege, in timpul marsului;

     

    - motocicletele participante la mars sa fie inmatriculate;

     

    - conducatorii motocicletelor sa posede permis de conducere valabil.

     

     

    Toate acestea pentru a se evidentia o data in plus faptul ca marsul militeaza pentru respect si corectitudine in trafic.

     

    PENTRU CA NIMENI NU CREDE CA MOTOCICLISTII POT FI FAIRPLAY... VA INVITAM ACUM SA DEMONSTRAM TUTUROR CA SI NOI PUTEM RESPECTA REGULILE DE CIRCULATIE FIRESTI! VIATA NOASTRA ESTE MAI IMPORTANTA DECAT ORICE!!!

    Doar circuland civilizat si respectand regulile, putem fi perceputi ca fiind civilizati si vom fi respectati. Poate asa vom fi observati mai usor in trafic.

     

    Marsul se inscrie in campania nationala FAIRPLAY IN TRAFIC, initiata de AUTOSHOW si desfasurata sub egida CARTEI EUROPENE A SIGURANTEI RUTIERE.

    Scopul principal al campaniei este diminuarea numarului victimelor rezultate din accidentele rutiere.

    Toti cei care doresc sa sustina mesajele campaniei, sunt asteptati la MARSUL MOTOCICLISTILOR FAIRPLAY.

    Un mars organizat de AUTOSHOW, cea mai rapida revista de masini, Politia Capitalei si Motociclism.ro – Asociatia Comunitatii Motociclistilor din Romania.

     

    IMPREUNA PUTEM SA DEMONSTRAM CA SUNTEM FAIRPLAY!!!

     

     

     

    ________________________________________________________________

    Salut Mihnea,

     

    Mi-am vandut Dragul :huh: si astept incaaaaa sa iau dakarul , dara sa trec la ceea ce au spus in conferinta .... INTERZIS CU SCOOTERLE ... EEEEEEEEEEEE aici am vrut sa ajung ... am ramas momentan cu Scarabeo de 500 - de a draqului o sa vin sa vad daca ma da cineva afara din coloana.

    pe curand pe coclauri !

  13. PS Presupun ca acum o sa va retrageti pe privat, dar tot pe traseul ala veti merge....

     

     

    ce urat suna "o sa-i anunt pe agenti" ------ te spun lui tata, ba tatal meu e mai puternic ca tatal tau --- :D

     

    sunt destul de maturi ca sa vb liberi acesti oameni, nu cred ca e cazul sa vb pe pmess.

     

    ca merge omul pe doua roti sau cu talpa parca nu tot stricaciuni face intr-o rezervatie ... ai grija la floarea de colt, ups ...

     

    .........................

     

    lipsa de ocupatie ... nu baga de seama mesajul ...

     

     

    pe curand.

  14. Si eu as iesi. Azi am avut ceva treaba.

    Diseara vreau sa adun cativa baieti si fete sa vedem daca reusesc sa-i urnesc inspre Giurgiu. Daca mai sunt amatori, o sa dau de stire aici incotro si la ce ora ne miscam din loc. In principiu o sa fie motoare de toafe felurile, R6, GSX-R 600, Thundercat, Fazer, SV, Dragstar 650, poate si un TDM...

     

     

    poate strangi gasca pt maine de dimineat, amiaza ... vezi topic KIDROCK

  15. Mai daca e undeva aproape si nu mergem pt fugarela ci pt plimbarica ma bag si eu ... nu am parbriz si ma sufla vantul rau ... mai mult de 80-90 nu ii dau afara. La 80 e cel mai ok pt mine. Astazi il scot de la garaj si bag o plimbarica prin Bucuresti.

  16. Lasati omul sa isi vanda Dakarul ! ce e rau in asta ? e o modalitate de a scapa de un produs care inca nu isi gaseste inca cumparatorul ! Nu va baga nimeni mana in buzunar (CosX) !

     

    Imi bag si eu dragul la tombola - aceleasi conditii ;), 100e ticketul - numar maxim de participanti 40 ! :blink:

     

     

    Lume Lume , soro lume !

    Bileteeeeeeeeeee, Bileteeeee la tombola de Sf Paste.

×
×
  • Creează nouă...