Sari la conținut

moldovean

Membru
  • Număr conținut

    115
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://h8.ro
  • Yahoo
    stanibogdan

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    toamna
  • Motocicleta
    Aprilia Scarabeo 500ie - de imprumut !
  • Numar Moto
    doar pe spate
  • Club
    Cocosul de munte

Informații profil

  • Motociclete detinute
    YAMAHA Dragstar xvs 650 "00 Aprilia Scarabeo 500 '06 PEGAS Custom - tractiune lant "86
  • Interests
    cumpar motor anii 40-60-70, stare buna, k750,ural,dnepra samd pt pasiunea de a avea o "comunista" si pt plimbarea de duminica

moldovean's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. moldovean

    moto

    am trecut la 3 min pe acolo, si lumea vorbea ca e dus la Floreasca, fractura la picior ! ... se pare ca a cazut pe banda lui, urmele de pe asfalt asa aratau, nu stiu cine a fost de vina ! doamne ajuta.
  2. eu am treaba de dimineata pe la work ... pe la 12-13 ma pornesc spre voi cu portbagajul de piva ! vb la tel ..
  3. ok ! provizii ceva ? bere, bere, bere si bere ! sau face-ti voi cinste ? care face casa noua la Bucsa ?
  4. daca pleaca cineva dupa ora 13 cred ca ma bag si eu !
  5. Ma inclin in fata Dumneavoastra ca nu ati uitat de un topic anterior prin care ceream filmuletele (si pozele) facute de catre Doamna Domniei Dumneavostra. Pe curand si vreme frumoasa.
  6. Buna dimineata stimate domn, Imi rezerv 5 min din timp pentru a-ti raspunde la cele de mai sus. Ceea ce calaresc in acest moment Aprilia (producatorul) spune asa: Categoria: MOTOCICLU Caroseria: L3E MOTOCICLETA Marca: Aprilia Scarabeo 500 Masele(kg): Proprie 206, Total Max autorizata 405 Cilindree(cm3): 459 Putere max(kW): 28, ~40cp Vit max constructiva(km/h) 160, (200 pe bord) Capacit rezervorului(l): 17.0 Ce e pana la urma scutar sau motocicleta ? Sincer iti mai repet inca o data ma bucur ca am doua roti care sa ma poarte unde imi doresc sau unde doresc altii, imi e dor de dragul de star (a fost vandut acum ~ 1 luna) dar nevoit de imprejurarile vietii (aceea de a ma insura) a trebuit sa il vand. Cu siguranta dupa ce voi scapa de aceasta "obligatie" a vietii voi reveni la ceea ce numesti tu motocicleta (cu banii de la nunta ). Legat de interviu, da il stiu ! acelasi lucru a spus si Nicu Covaci (ca ii place viteza pe motor de aceea merge cu el) la intalnirea-marsul la care a fost invitat acum ~ 1 luna (cel cu plecare din Herastrau), alaturi de el si Ovidiu Lipan, mai discret putin. Iti doresc o viata plina de bucurii (alaturi de calul tau de fier). Sa ne vedem si auzim cu bine. Bogdan.
  7. __________________________________________________________________ ce e drept poate acel Scarabeo, scutar nu e motocicleta pentru tine, daca scria mare pe el R1, CBR 1000,K1200 atunci era motocicleta in ochii tai , sincer ma bucur sufleteste ca dupa ce mi-am vandut dragul am ramas totusi cu doua roti care sa ma poarte pe ici pe colo. reciteste te rog fraza legata de accident, in ea apar doua situatii neplacute, aceea a colegului (cu caprita) si cea de a doua cu chopparul. D-zeu sa te aiba in paza ! pe curand.
  8. ............................ probabil la 98% dintre motociclisti le place viteza, sunt putini carora nu le place, ne-am nascut cu ea in sange - adrenalina, dar multi sunt cei care gandesc si putini cei care nu ... fast fast fast gaz gaz gaz ...... ooooo orgasm. asta e pe traseu (parada) a cazut un Roman chiar langa mine ( cred ca avea 15-20/h), era pe o caprita , nu stiu exact ce era, ne-am oprit patru oameni si am ridicat capra si am asteptat sa vedem daca e ok si pleaca pe doua roti, asa a si fost. De acel domn nu imi aduc aminte sa il fi vazut cazut pe undeva, am stat la 3/4 in coloana si nu imi aduc aminte de el, dar ata ete, bine ca a ajuns teafar (din cate am vazut) si safe nu e niciodata ... ca si prezervativul , e sigut 99% pe curand amice. am vazut mai, dar mai multe si mai multe
  9. super iesire , super oameni ! Vecinii nostri au fost super ok ... asteptam pozele de la cei ce au facut ! Doamna Domnului Bunu asteptam filmarile pe youtube.com pe curand dragi tovarasi.
  10. aluzia cu scuterul ! da va fi unul al meu daca pot sa il numesc scutar - are doar 206 kg la gol si 40 cp , stii vorba aia "in lipsa ploii, e buna si o grindina" pe curand
  11. oki doki .. ideea era sa plece grupul pe la 8-9 ! dar am vazut ca Nikolovo e aproape- nu cred ca sunt mai mult de 50-70km de la granita. La sfarsitul zilei sa bata cineva intr-un cui ora si locul plecarii ! o zi buna all.
  12. Cred ca ma bag si eu ! dar nu pe dragul de star de data aceasta ci pe un scarabeu de 500 ... o sa ii fac o proba astazi pe highway sa vad cum se comporta la 100 constant, nuuuu ca nu are 200 scris pe bord ... dar vorba aia ... cine ramane peste noapte si cine se intoarce ? cei care se intorc la ce ora plecati de acolo ?. Purghyyyy nu plecam mai de dimineata ? pe la 8-9 !
  13. vin banii greu : ) am promisiuna ca inaintea de Sf Paste ! ufff oi vedea ....
×
×
  • Creează nouă...