Sari la conținut

rama250

EX+
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de rama250

  1. pleaca careva din iasi in dimineata asta? eu plec cu inca cineva din iasi la ora 11 daca mai vrea cineva sa mearga poate mergem impreuna nr meu 0765233623 asfalt uscat
  2. cand ajungeti in iasi vreau sa ma implic si eu ! asfalt uscat!
  3. am un kawa zx6r din 1999 are 8000 km rog pe cei care pot sa ma ajute sa imi spuna ce ulei ar fi bun pentru motorul acesta! va multumesc anticipat
  4. primul meu motor a fost (este inca dar sta dezmembrat) un suzuki rg 250 si cum era de asteptat l-au calarit si cativa prieteni pana intr-o zi cand l-a calarit unul din prieteni dar de data asta a uitat sa schimbe vitezele si a mers cu el turat 10 mii vre-o 5 minute in 1 pana i s-a farmat un piston si s-a blocat botorul ...partea naspa ca a zgriat si camasa si nu am gasit poate o sa gasesc un motor o data! pe urma mi-am luat yamaha fzr 600 pe asta nu am mai apucat sa o calareasca prietenii ca am facut accident cu ea dupa 2 zile de cand am luato si inca nu am reusit sa o repar!! oricum bafta la toti si aveti grija cui dati jucariile!!!
  5. cateva poze cu motorul dupa accident motociclistul are piciorul drept facut praf din cauza hematoamelor stiu ca nu i-au facut nici raze sper sa se retraga hematoamele findca altfel trebuie operat sa i le scoata asta stiu ...in rest julituri pe la maini ...oricum insanatosire grabnica ii doresc lu andrei !!! eu mai am 14 zile de stat cu picorul in ghips !!! coincidenta ca andrei mi-a adus si motorul meu o data cu al lui si eu am facut accident pe 4 se pare ca mi-a calcat pe urma ....cred ca am avut ghinion !
  6. mi-a luat carnetul si mi-a dat dovada cu drept de circulatie de 15 zile si pe urma sa o prelungesc pana la solutionarea cazului! cazul e anchetat de politisul din comuna girov. si faza e ca nu am maia vut evenimente rutiere si nu stiu cum se procedeaza de asta va intrebam pe voi!
  7. Accidentul s-a intamplat la cativa km de localitatea Girov e al 2-lea sau al 3-lea sat dinspre Piatra Neamtz eram in mijlocul campului iar daca nu era cioata aia nu pateam nimik ne opream pe camp in paiele de grau unde am ajuns eu dupa impact ....dar nu o iau ca pe un ghinion ci mai degraba noroc ca in rest erau copaci cu totul si m-as fi oprit in copac si nu mai aveam unde sa sar! IQ limitat prin lege nu stiu ce insemna dar poate imi zice cineva!!! Oricum acum fapta e consumata iar din ce m-am interesat biciclistul e un om amarat 3 copii acasa venea de la schimbul 2 de la munca de la fabrica de vopsele s-a oprit la o bere si isi continua drumul spre casa. Acuma tot ce vreau e sa se termine cazul si sa imi repar motorul asigurare la bicicleta normal ca nu avea si nici nu cred ca ar avea el bani sa imi plateasca reparatiile ...o sa mil fac singur ...astept decizia politiei ... dar astia au zis ca dureaza 30 de zile si mai trebuie sa aduc certificat medicolegal si nu ami stiu ce! rog pe cei care au mai trecut prin evenimente rutiere si care stiu cum decurg treburile in dosarele astea sa ma ajute si pe mine cu niste sfaturi si cam ce trebuie sa fac findca nu vreau sa il nenorocesc nici pe amaratul si sa imi iau si eu carnetul inapoi poate prind si eu intrunirea de la bucuresti de sf de sezon ca pe asta de la iasi am ratato multumesc anticipat la toti care imi raspundeti!!
  8. atentie noaptea la biciclistii care circula fara nici o semnalizare (stop, sau ceva reflectorizant) si mai sunt si sub influentza alcoolului!!! un astfel de biciclist l-am observat in ultimul moment in timp ce circulam intre piatra neamtz si roman si eram inafara localitatii, cu masini care circula din sens opus esti si orbit si nici nu poti folosi faza lunga ca sa observi ceva de la distantza...asa mi s-a intamplat mie si singura manevra pentru al evita a fost sa franez si sa ies pe partea dreapta de pe carosabil rezultatul : m-am oprit cu motorul intr-o cioata de pe marginea soselei iar pe biciclist l-am acrosat !!! avarii : fatza motocicletei distrusa complet (abortizoare,juguri,bord,carene,radiator,la motor inca nu stiu daca s-a stricat ceva) victime: biciclistul dupa ce a fost propulsat de soc are 4 coaste rupte si ruptura de spila, eu picior fracturat, si contuzii la spate si prietena mea care era pe motor o coasta fisurata si 2 vertebre atinse!!!! Cam asta se poate intampla noaptea pe sosele! va las pe voi sa comentati cine e vinovat ....si sper sa deveniti mai atenti cant circulati pe sosele! la toti asfalt uscat....si distractie maxima in bucata de sezon care a ramas!
×
×
  • Creează nouă...