Sari la conținut

Mishu18

EX+
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2007

Mishu18's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. DR 400 pare bun...dar eu am gasit la 5700 euro la Motorteam. Stiti alt loc unde as putea gasi?
  2. Am umblat zilele astea pe la dealeri din Bucuresti si le-am spus ca vreau ceva pentru teren dar si oras si ca e primul meu motor. Iata ce mi-au recomandat: Suzuki DR 125 Yamaha XT 125 Cei de la Honda m-au luat cu Transalp dar consider ca nu e potrivit pentru mine acum...poate peste cativa ani. KTM...prea scumpe. M-am uitat pe net la motoarele recomandate...nu sunt cam mic si fara experienta pentru motoare de 3-400 cc?
  3. Pai am 1,70 intaltime si 60 kg...vreau sa fie bun si pentru oras dar si pentru coclauri...ceva intre enduro si motor de strada. Bugetul ar in jur de 3500 euro.
  4. Salut! Vreau sa imi iau si eu un motor de enduro sau cross, am prins gustul de cand mi-am luat permisul pe un enduro. De doi ani visez la asta si a venit in sfarsit vremea sa-mi cumpar. Insa nefiind priceput deloc nu stiu inspre ce sa ma orientez...ma gandeam la KTM sau Suzuki insa as vrea si alte pareri mai ales ca am nevoie de el si pentru drumurile din Bucuresti tot anul. Astept sfaturi si multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...