Sari la conținut

mary

Membru
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mary

  1. Babuta a trecut sigur pe verde, ma repet, au fost martori care au confirmat asta...pana si politistul a declarat acelasi lucru. Motociclistul a gresit, sa speram totusi ca este bine si va fi mult mai prudent in viitor. Postez dintr-un singur motiv...in locul babutei, puteau fi prietenii mei care se aflau in masina din spatele autovehiculului implicat in accident...babuta ii depasise cu cateva minute inainte. Eu una, am invatat un lucru destul de important: indiferent ca sunt pieton sau ca am prioritate in trafic cand conduc...mai bine casc de 10 ori ochii si poate astfel evit un accident. Sanatate motociclistului si asfalt uscat tuturor!
  2. femeia a trecut pe verde sigur...doi prieteni de-ai mei erau si ei la acelasi semafor...sper sa se faca bine motociclistul, si bine ca nu a fost mai grav...
  3. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace! Cu greu mi-am facut curaj sa postez...inca nu pot si nu vreau sa cred ca mi-am pierdut o prietena, un om care m-a incurajat si m-a sfatuit cand am avut nevoie, un om vesel care stia sa-ti ridice oricand moralul...imi vei lipsi Mada... iarta-ma...si sa sti ca vei ramane mereu in amintirea noastra. NU TE VOM UITA NICIODATA!
  4. Buna, ma intereseaza si pe mine geaca ( daca inca o mai ai ), dar vreau sa stiu ce marime este si daca o pot proba. Ms
  5. Hai totusi sa nu se ajunga la jigniri...este adevarat, poate ai experienta mai multa decat cei de aici in a conduce un motor ...dar fiecare isi spune parerea pe forum. Este de ajuns sa se ramana la pareri si sfaturi...nu si la jigniri.
  6. In primul rand R.I.P., in al doilea rand, consider ca ar fi cazul ca acum, dupa ce a decedat, sa-l lasati sa se odihneasca in pace. A fost inconstient, este adevarat, a gresit foarte mult, dar deja apar aici niste comentarii care chiar nu-si mai au rostul.
×
×
  • Creează nouă...