Sari la conținut

ysofix

EX+
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ysofix

  1. Am fost Duminica in BUC dupa motor. L-am vazut, l-am incalecat, arata ca in poze (nici mai bine nici mai rau). Aveam si banii la mine. Ce mai ; vroiam sa-l cumpar. Dupa ce am pierdut o zi in BUC, in care vanzatorul ma tot amana " ca stai putin ca am un examen si facem actele dupa ora 13.00", dupa ora 13. n-a mai raspuns la telefon, am mai asteptat pana la 16.00 si apoi m-am intors plin de nervi si oboseala acasa in CT. Azi m-am enervat si mai tare. Acelasi motor, "B-71-EMU", este la vanzare tot pe net cu 2500 euro. Adica mai scump cu 300 de euro fata de pretul initial cu care ne inteleseseram. Daca tot e prost (vanzatoru)si nu stie cat vrea pe motor, mai este si nesimtit si ma pune pe drumuri, si-si bate joc de timpul si banii mei. Nu stiu de ce v-am spus si voua. Poate sa ma descarc...... poate imi dati voi solutii sa-l pedepsesc..... vreau razbunare......
  2. Merci alexxx. Mi-ai confirmat ceea ce banuiam. Oricum, n-o sa scapati de mine, ca acum am pus ochii pe unul din BUC. E mai simplu si mai ieftin drumul de la CT la BUC comparativ cu cel catre AR. Daca nu-mi place o sa pierd 30 L motorina si 6 ore de drum. Sper ca maine sa se realizeze "jonctiunea". PS . Cric pe mijloc trebuie cumparat sau se poate confectiona?
  3. Sal tuturor. Luni, 30 jun, probabil ca-mi voi cumara si io un FreeWind. Am insa nevoie de niste pareri de la voi. Motoru-i din 2003, are 32000 km si costa 2100 eur. Mi se pare cam ieftina. Din fotografii, pare ok, insa stim cu totii ca alta poate fi realitatea. Am vazut doar ca-i lipseste aparatoarea roata spate. Vanzatorul mi-a mai spus prin telefon, ca mai trebuie schimbat kit-ul de lant; din ce-am citit p'aici costa cam 130 euro., si mi-a garantat ca are uleiul si filtrul schimbate (oricum, pt linistea mea le voi schimba personal). In afara de aparatorile pt maini nu mai are nimic extra pus pe ea. Ce parere aveti de pret? E chiar asa mic cum mi se pare si mie? E vreo pacaleala ? Din pacate io-s din CT, iar motoru-i la AR. Si nu cred c-ati vrea sa fiti in locul meu si sa constatati ca ati facut degeaba 900km * 2. Pls help.
×
×
  • Creează nouă...