Sari la conținut

diana007

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    de fata
  • Club
    doar sambata

diana007's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vai fata, atatea reply-uri pentru o nenorocita de excursie prin romanica !? Parca ai fi facut inconjurul planetei ! de doua ori Apropo's -- Te-ai tras bine de tot in poza ! Te pup !
  2. Frumoasa plimbare, fataaa! Ai primit atatea reply-uri, de zici ca ai mers cu mobra in spate . Te puuup !
  3. Sigur ! Nu mai poti scrie nimic pe forumul asta fara sa te lovesti de toti profesorii de gramatica si de toti asii in materie de motociclism si echipament moto ! Da puiule ! Esti idolul meu !
  4. Lasa mai baiat, ca si la tine trebuie citit de cel putin doua ori textul ca sa ne prindem ce ai vrut sa spui ! De aia te prapadesti tu de grija altora ? @bubucaty: Faina tura, insa fii si tu atenta ! Poti raci in pantalonii aia !
  5. Modelul respectiv nu are nici un fel de problema ! Are doar plusuri si nici un minus ! Cumpara-l linistit, doar este bmw !
  6. Imi pare rau, dar nu am cu ce sa vin pana acolo. Am reusit sa-l conving pe tata sa-mi cumpere motor. Mai sunt in tratative cu mama care se opune vehement. Dar tot nu sunt hotarata ce sa-mi iau. Imi place foarte mult Honda CBR600 RR, insa cred ce este cam mult pentru cineva care sa plimbat doar cu Jawa. Poate o sa incerc una mai mica de genul Suzuki GS500 sau Honda CB500, nu stiu ? Stiu de gluma ! Nu cred ca este o tragedie ca m-au intampinat primi ! Cat despre "celibatari" nici nu pot apasa pe butoanele tastaturii, fara sa "le iasa o pasarica pe gura". Multumesc fully !
  7. Scuteste-ne de impresii din astea ! Nu-ti dai seama nici ce inseamna turul Romaniei, dar-mi-te turul Rusiei. Am impresia ca pentru tine, faptul de a parcurge 500km pe motor este o intreaga aventura ! La ce iti trebuie sa stii de posibilele defectiuni ce apar la un BMW, cand un GS are viat mai mult decat te tine pe tine apucaturile motociclistice ? Eu cred ca esti un baiat frustrat cu chef de cearta ! Drum bun in Mongolia, sau pana la coltul strazii !
  8. Buna! Numele meu este Diana si sunt din Alexandria. Imi plac foarte mult motoarele si ma gandesc serios ca in viitor sa-mi cumpar unul. Am permis de conducere cat.A, dar trebuie sa-mi conving parintii sa imi cumpere motor. Va vad foarte des cand va plimbati pe strada Dunarii si mi-as dorii sa fiu cu voi, chiar si ca pasagera pana imi voi cumpara motor. Apropo's de motor, ce imi recomandati pentru inceput, avand in vedere ca pana acum nu am mers decat pe o JAWA 350 TS ? Poate ma primiti si pe mine la o intalnire de-a voastra ! Ciau ! Ne vedem !
×
×
  • Creează nouă...