Sari la conținut

Tutankhamon

Membru
  • Număr conținut

    2
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Tutankhamon

  1. @Ekosekthor: Care model de Tamron 17-50 îl ai? Pe cel cu motor intern in el?
  2. Dacă 3000 de ron e prețul maxim pe care-l poți da în momentul de față pe un DSLR, atunci kitul ăsta e avantajos la banii ăÂştia.
  3. Vezi că e AF-D, deci nu are motor de focus în el, iar Nikon-ul D3000 nu are motor în body. Deci îl vei putea folosi doar cu focalizare manuală. Dacă asta vrei, atunci scuze!
  4. Trebuia să le pui Âşi tu la o rezoluție de cel puțin 640x480... sunt prea mici ca să ne dăm seama.
  5. Mulțumesc pentru sugestii, aprecieri, dar Âşi pentru critici, că astea ne fac mai buni (teoretic). Voi încerca Âşi un crop 1:1 să văd ce iese. @lgxmedia: Te invidiez pentru obiectivul ăla macro.
  6. Mulțumesc! Mulțumesc! De plimbat, nu prea mă plimb, decât atunci când se iveÂşte ocazia... Crop am făcut doar la vreo 5 pentru că aveam în cadru ceva care atrăgea un pic atenția, restul aÂşa sunt trase cu aparatul, fără nicio editare. Am un Nikon D60 cu obiectivele Nikkor 18-105 VR + 70-300 VR + 50 F/1.4 . LE: Care din ele nu sunt aerisite?
  7. A doua poză nu că nu-mi place sau că ar fi prea banală, dar cred că nu trebuia să pui pescărusul(?) chiar în centrul pozei, cred că trebuia poziționat mai într-o parte Âşi să fi ținut cont de "regula treimilor", în felul ăsta cred că atrăgea mai mult atenția. @theBD: Îmi place poza cu tipa din mare, eu zic că e o încadrare destul de reuÂşită.
  8. @Hakate: Îmi place panning-ul cu motocicleta, foarte reuÂşit! @alx31: Îmi place cum a ieÂşit prima poză, cea cu păianjenul. Ce obiectiv ai folosit Âşi ce cameră ai?
  9. Tytus, nu le mai pune pe imageshack, urcă-le direct pe forum, că te lasă să pui până la 47,68 mb ca "attachaments"/mesaj.
  10. Cu plăcere! Pun Âşi eu câteva poze de la legalele de la PiteÂşti. LE: Erau Âşi niÂşte motocicliÂşti pe acolo, care din voi?
  11. AÂşteptăm rezultatul. Sabyn23: Interesante pozele. PescăruÂşul ăla era mort?
  12. Asta vroiam să îi zic Âşi eu, dar ai fost tu mai rapid, iar când să dau să publice comentariul a picat serverul . În ceea ce priveÂşte poza alb-negru, cu tipa din spatele gratiilor, iar a tăiat din subiect.
  13. Tutankhamon

    Machete auto

    Unde ai găsit modelul ăsta? De cine e făcut?
  14. A, e de la camera telefonului, credeam că ai aplicat tu efectele ălea. Scuze!
  15. Ce e cu efectele ălea de 2 lei din poza a 7-a Âşi din ultima?
  16. În primul rând vreau să te întreb dacă D70s are motor de autofocus in body. În al doilea rând să Âştii două lucruri: Tamron-urile sunt bune ca optică (adică imagine mai bună), dar sunt mai leneÂşe la focalizare, iar Sigma-urile sunt mai rapide la focus, dar stau mai prost la calitatea imaginii. Sorry de răspunsul întârziat, dar nu am mai intrat în ultima vreme pe forum.
  17. Te referi asa? <object width="425" height="344"><param name="movie" value=" name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> Daca da, copiezi ce scrie in partea dreapta la "Embed:" LE: Vad ca site-ul nu suporta... Scuze de offtopic.
×
×
  • Creează nouă...