Sari la conținut

miau-miau

Membru
  • Număr conținut

    123
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.routeyou.com/user/routes/42618.en

Profil

  • Sex
    Not Telling
  • Locatie
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.881 citiri profil

miau-miau's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. In cartierul Drumul Taberei, pe dreapta cum vii de la Razoare tocmai s-a deschis un magazin de biciclete, Bike House So: biciclete, componente, casti, manusi, sonerii, ochelari, home-trainere, jersey-uri si pantaloni, protectii si tot felul de zorzoane, toate de sezon! Exista si ceva casti si ochelari de schi.
  2. Bravo, imi place mult cum lucrezi! Mai faci 10-20 casti pe aici si apoi pleci in California la Troy Lee Designs! - O grafica mai complexa iese si la 1400$!
  3. ;) "La multi ani!" cu sanatate, fericire si noroc!!!
  4. Pentru nostalgici - exista o editie limitata de casti open-face, lansata in mai anul asta, dedicata celui care a realizat filmul in 1971, Bruce Brown.
  5. Poti sa incerci la distribuitorul Leatt. Stiu ca aveau ceva pe la 170 lei.
  6. Aici scrie care sunt cele trei situatii in care iti poti rupe clavicula si cum e gindit Leatt Brace sa reduca riscul: vezi QUESTION "Does the Leatt-Brace® cause collarbone injuries?": 1- la o cadere cu mina intinsa 2- la o cadere direct pe umar 3- la lovirea cu marginea castii simultan cu inclinarea capului intr-o parte Leatt Brace are o decupatura pe partea de jos unde se "ascunde" clavicula (ei o numesc Collarbone Relief Area), ea neajungînd sa intre in contact cu clavicula nici chiar daca esti cu mina ridicata. Asta stiu despre modelele de protectii de git de la Leatt. La alte branduri am auzit (si chiar vazut recent) ca nu protejeaza clavicula. Revin si corectez ce am zis mai devreme, ca intre timp m-am mai uitat pe descrieri: La modelele Adventure si Pro reglajele sunt astea: adica diametrul pe git si unchiul penei de spate La modelul Club reglajele sunt astea: adica diametrul pe git, unchiul penei de spate si unghiurile panourilor cvasiorizontale de fata si de spate.
  7. Corect. Cit despre reglaje, depinde de modelul de la Leatt: unele sunt reglabile pe circumferina gitului, altele au si reglaj pentru unghiurile panourilor de fata si de spate. La GPX Leatt Brace, pentru enduro si motocross, sunt trei variante: - Adventure, nylon armat cu fibra de sticla, cu citeva reglaje de baza (pe la 1.200 lei) - Club, nylon armat cu fibra de sticla, carbon si kevlar, cu reglare individuala completa (1.700 lei) - Pro GPX , carbon, cu reglaje de baza (3.000 lei) Cu protectiile de corp de la Leatt sunt compatibile 100% (la unele modele se detaseaza parte din panourile de fata si de spate si in locul lor intra piesele corespunzatoare ale neck-brace-ului. La celelalte modele de protectie de corp, trebuie verificat in fizic sau vazut prospectul protectiei. Exista si "weather collar"-uri care se pun peste neck-brace: Am gasit ceva despre "no brace" - "yes brace" Si cum lucreaza protectia, adica la ce tipuri de dinamica este proiectat Leatt Brace să faca treaba. Povestea este despre gama DBX (de downhill), dar principiul este acelasi si pentru motocross. Dincolo de toate, sigur ca orice neck-brace e mai bun decit nimic. Unele sunt mai atent elaborate, adica protejeaza si clavicula, si/sau sunt facute sa cedeze in unele locuri la o anumita forta a impactului, sunt mai usoare etc., altele sunt mai simple, dar toate iti salveaza coloana cervicala (cita vreme porti si casca full-face, evident!)
  8. miau-miau

    Ochelari

    - Lentilele pentru motocross indeplinesc anumite standarde (cum ar fi ANSI Z87.1 pentru rezistență la impact de mare viteza sau EN 1938 MX, anume pentru ochelari de motocross), - Rama are o anumita forma (ajutata uneori si de baretele verticale laterale - cum ar fi la modelul Mayhem de la Oakley) ca sa se aseze firesc, adica sa nu lase spatiu intre bureti si fata omului cind sunt purtati -si sunt purtati intotdeauna!- impreuna cu casca - Unele modele sunt concepute OTG (over the glasses), adica merg si peste ochelarii de vedere (cum e modelul Warrant de la Utopia) - In plus (zic eu si foarte important), lentilele de MX au pini pentru fixarea foliilor tear-off si accepta sistemele CVS (Clear Vision System) roll off, pentru protectie la apa si noroi. Ma rog, pina la urma tot la fereastra deschisa ajungem...
  9. Asa e, dar n-aveam Photoshop pe calculatorul de pe care am uploadat-o, iar acum n-o mai pot modifica pentru ca a devenit deja celebra
×
×
  • Creează nouă...