Sari la conținut

emax

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de emax

  1. emax

    Honda Hornet

    Salut!Diferenta intre 2004 si 2005 este mica .adica din ce stiu eu...bordul,care este digital si furca upside-down.Al meu este 2005 si asta am aflat ca este diferenta intre 2005 si modelele din urma, de la cel care am cumparat-o! Eu dupa ce am cautat manual de mi-au sarit capacele am facut rost de unul in italiana de hornet 2006, care este la fel ca 2005 si cu diferentele respective fata de 2004.
  2. emax

    Honda Hornet

    salut baieti!am vazut ca ati discutat de aripa spate.eu am luat de la mathe saptamina trecuta aripa spate si am pus-o pe motoreta. mie mi se pare foarte folositoare si chiar se vede foarte misto.in curind am sa pun poze sa vedeti si voi ce frumos se vede. baiatul e f serios si il recomand cu placere!merci mathe inca odata si nu uita ... daca vi pe la capitala da si tu un fluier poate ne vedem sa bem si noi un brifcor. apropos ...GUSTURILE CHIAR CA NU SE DISCUTA !
  3. emax

    Honda Hornet

    salut.da imi trebuie.motoreta mea este neagra si as vrea sa fie neagra aripa.te rog sa imi dai un beep pe tel 0744322536 sa vedem cum procedam. eu sint din bucuresti.MERCI!
  4. emax

    Honda Hornet

    salut.crezi ca poti sa imi faci si mie rost de o aripa spate?daca da te rog sa imi dai de stire.MERCI ANTICIPAT!
  5. emax

    Honda Hornet

    salut.de ceva vreme sint si eu posesor de salut.de ceva vreme sint si eu posesor de HORNET tot din 2005.sti cumva de unde sa iau si eu un manual de utilizare ?am tot cautat pe net si nu am gasit decit ceva date la un HORNET 2006.sti daca este diferit cumva?
  6. SALUT BAIETI.Un manual pt Honda hornet 2005 sau honda cb600f cred ca se mai numeste din 2005 gasesc si eu ?Am cautat si nu gasesc nicaieri.
  7. salut! caut si eu manual de intrebuintare si de reparatii pentru HONDA HORNET DIN 2005 sau CB 600F HORNET cred ca se mai numeste.nu gasesc nicaieri si simt ca inebunesc.MULTZAM MULT ANTICIPAT.
  8. emax

    Honda Hornet

    Chiar miine trebuie sa alimentez si am sa tin cont de ce ai spus tu si ma voi uita si la filtru.Apropos...primul plin care l-am facut a fost de la Lukoil pt ca am cumparat motoreta aproape goala si ca sa fiu sigur ca ajung acasa cu dinsa am alimentat de la cea mai apropiata statie, asta fiind Lukoil
  9. emax

    Honda Hornet

    MERCI MULT PT SFATURI.Cand am luat motoreta am luat-o cu 'revizia de livrare' facuta. Adica cu filtru, ulei, bujii, si toate cele controlate.Nu stiu daca a fost schimbat ceva la ea in afara de ulei si din aceasta cauza ai putea avea dreptate in legatura cu consumul.Eu cred ca in momentul de fata sare de 8 lejer.dar merg f mult in oras.Consumul nu l-am facut chiar bine si de aceea nu sint sigur ca asa este. Il voi face cum trebuie cit de curind.In legatura cu pornirea voi incerca cum zici tu si te voi tine la curent.Manualele am sa le caut pe net pt ca vreau sa le am cit mai curind sa nu mai merg asa dupa 'ureche'cu ea sa stiu si eu 'cu ce se maninca' un HORNET. Merci inca odata si ASFALT USCAT TUTUROR! MERCI MULT PT SFATURI. Cind am cumparat motoreta am luat-o cu "revizia de livrare facuta" adica filtre, bujii, placute,si toate cele...controlate.Nu cred ca a fost schimbat ceva la ea in afara de ulei si din aceasta cauza ai putea avea dreptate in legatura cu consumul.in momentul de fata cred ca sare de 8 lejer.merg aproape tot timpul numai in oras. In curind voi face consumul ca la carte si te voi tine la curent.in legatura cu pornirea iti voi urma sfatul sa vedem daca asa este mai bine.MANUALELE le voi cauta pe net pentru ca nu vreau sa merg foarte mult cu ea asa dupa"ureche" sa stiu si eu cu ce se maninca un HORNET.MERCI MULT INCA ODATA SI ASFALT USCAT TUTUROR!
  10. emax

    Honda Hornet

    Salutare! Sint incepator si de curind am intrat si eu in rindul vostru.Mi-am cumparat acum 2 saptamini o viespe din 2005.am mers ceva cu dinsa si mi se pare ca pina acum totul este ok.Am si eu o problema.Fiind incepator nu prea stiu foarte multe despre motociclete si mai ales despre Hornet.Rugamintea mea foarte mare ar fi daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu un MANUAL DE HORNET 2005.Vreau sa stiu si eu mai multe despre ea si cum se face aia...cum se face cealalta...stiti voi mai bine ca mine.date tehnice... absolut orice despre acest model imi este de folos.De exemplu am vazut ca tot se vorbeste despre RALANTI. Al meu este pe la 1400 aproape de 1500.Dupa cum se aude stind pe loc mie unul mi se pare cam mare.si cred ca din cauza asta am si consumul mare.Conduc masini de 16 ani si presupun ca si la motoare cind nu ai date fixe despre ralantiul respectiv se poate regla si 'dupa ureche'.Deci mie unul mi se pare cam mare.dar de unde am cumparat-o mi sa spus ca asa trebuie.Cind plec de la semafor si sint in treapta 1doar eliberez ambreiajul si merge singura destul de tare.REPET...pentru mine este destul de tare pt ca nu stiu daca asa trebuie.deci va rog sa ma ajutati si pe mine cu ce puteti si bineinteles cu sfaturi de motoristi vechi de HORNET. APROPOS...cu pornirea dimineata.Cind pornesc dimineata trag socul la maxim si apoi dau la automat. O ia din prima doar daca ii dau putintel gaz daca nu o ia din a doua sau a treia.Asa am primit indicatiile cind am luat motoreta.Oare este bine asa? Va rog inca odata nu ma uitati cu MANUALUL si va multumesc anticipat tututror.
×
×
  • Creează nouă...