Sari la conținut

moto28

Membru
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de moto28

  1. INCEPAND DE VINERI, 7.05, INTALNIREA SAPTAMANALA VA AVEA LOC LA INTRAREA IN "ORASELUL COPIILOR" ,LANGA Mc BRANCOVEANU, LA ORA 19 !!!

     

     

    o sa spun si eu prezent numai ca termin munca in jur de 20,00 asa ca o sa fiu la 20,15 sper sa va mai prind si eu toate bune AsfaltUUUUscat !!!!!!

  2. Nu te supara pe mine , dar nu vad ce rost are sa comunicam pe forum ... ai mai intrebat odata acelasi lucru acum 2 saptamani ti s-a raspuns de catre mine cu detalii exacte ce si cum . Nu ai ajuns la intalnire. Acum intrebi acelasi lucru ??? Daca se modifica locul intalnirii o sa anuntam atat aici cat si pe forumul nostru.

    Cred ca e mai interesant sa te prezinti dc vrei sa ne cunosti, decat sa verifici odata la 2 saptamani dc s-a schimbat locul intalnirii sau sa confrunti cu amintiri. Pari interesat nu de alta.

    Intr-adevar probabil dupa 1 mai o sa mutam locul intalnirii la mac brnacoveanu si nu la 17 ci in jur de 19.

     

    Pana atunci ne intalnim la provance vinerea la 19 .

     

     

    Hei Big Duke mi-ar placea si mie Mc D Brancoveanu ca loc de intalniri si uneori sigur o sa ajung,deh munca ne mai tine dar voi fi si eu prezent la intalniri,dar pana atunci ( 1 mai ) ne mai vedem prin zona ... Asfalt uscat !!!!!!!!!!!!!

  3. Imi calc cuvantul si postez din nou, pentru acei membri ai forumului care merita...si care trag si ceva invataminte si concluzii de aici. gabimaty, ne stim personal si stiu ce profesie ai...daca vrei detalii, poti sa me gasesti prin PM. Anyway, piciorul prietenului meu a fost reconstruit (muschi, tesuturi si oase) printr-o operatie ce a durat cateva ore bune. A avut noroc din multe motive, nu stau sa le enumar aici pe toate, doar unul: nu si-a sectionat artera femurala, altfel poate vorbeam despre el acum la timpul trecut...

    De fapt, ca sa intelegeti, aproape si-a sectionat piciorul drept, de sub genunchi, datorita faptului ca a fost prins in cadere intre motor si bordura, apoi el s-a smuls de sub motorul cazut si a continuat traiectul dat de cazatura. Acum are fixator extern pe tibia de la picior, i s-a facut grefa de piele pe portiunea care a fost "macelarita" in cazatura si este ff OK!!! Isi misca degetele de la picor, simte cand il atingem in talpa, pe degete, etc. Starea lui psihica e mai nasoala datorita durerilor ff mari. Am si poze dar nu le voi posta pe acest site sub nici o forma.

    Oricum, doctorii au facut "o minune" , dupa parerea mea. Nu sunt medic de profesie, nu stiu cat de greu sau de usor a fost, dar eu cred ca cel mai important fapt este ca Razvan isi va pastra piciorul si nu va fi doar "de decor", ci functional ca inainte (sa speram!)...

    Tot mai este nevoie de sange pentru ca a pierdut f mult si mai are nevoie de inca 5 unitati (in afara de cele 3 deja bagate in el). Daca merge cineva si doneaza, va rog sa mentionati pentru cine si la ce spital (am scris intr-un post anterior, va rog sa il cautati prin mocirla asta...). De asemenea, va rog sa ma anuntati prin PM daca ati donat.

     

    Va multumesc!

     

    Asfalt uscat si aveti grija de voi!

     

    PS Programul de lucru al centrului de hematologie de pe Dr. Felix este 07.30-10.30 L-V. Se poate dona si la Spitalul Bagdasar, la orice ora, la fel cu mentiunea pt. cine.

     

    bravo tie ca ti-ai incalcat cuvantul ,caci doream sa aflu care mai este starea motociclistului ,imi pare bine ca e pe punctul de revenire ,sa de-a Domnul sa se faca bine si apoi o sa le rezolve usor usor pe toate Sanatate lui;insa imi pare rau de acesti Raideri impulsivi care au gasit subiect de cearta si contre !!!!!!

  4. grav accident azi in jurul orei 08,09 imediat dupa intersectia Nitu Vasile cu C-tin Brancoveanu,vis-a vis de benzinaria Petrom ,riderul a lovit in plin o femei babutza care traversa prin loc neamenajat,am inteles ca motociclistul si-ar fi rupt un picior,iar femeia grav ranita sau si mai rau,smurdul am inteles ca a venit ffffff repede eu eram la frizerie,sa de-a Domnul sa fie bine ptr toata lumea,daca stie cineva ceva mai multe ...

    am inteles ca Riderul avea o honda alba

  5. grav accident azi in jurul orei 8,09 dupa intersectia Nitu Vasile cu C-tin Brancoveanu ,o femei am inteles ca trecea prin loc nepermis,iar un motor alb honda a lovito in plin la o viteza destul de mare,el am inteles ca si-a rupt piciorul ,iar femeia o babutza am inteles situatie grava !!!! daca stie cineva mai multe amanunte???? smurdul am inteles ca a ajuns ffffff repede !!!!! Sa dea Domnul sa fie bine

  6. grav accident azi in jurul orei 8,09 dupa intersectia Nitu Vasile cu C-tin Brancoveanu ,o femei am inteles ca trecea prin loc nepermis,iar un motor alb honda a lovito in plin la o viteza destul de mare,el am inteles ca si-a rupt piciorul ,iar femeia o babutza am inteles situatie grava !!!! daca stie cineva mai multe amanunte???? smurdul am inteles ca a ajuns ffffff repede !!!!! Sa dea Domnul sa fie bine

  7. grav accident azi in jurul orei 8,09 dupa intersectia Nitu Vasile cu C-tin Brancoveanu ,o femei am inteles ca trecea prin loc nepermis,iar un motor alb honda a lovito in plin la o viteza destul de mare,el am inteles ca si-a rupt piciorul ,iar femeia o babutza am inteles situatie grava !!!! daca stie cineva mai multe amanunte???? smurdul am inteles ca a ajuns ffffff repede !!!!! Sa dea Domnul sa fie bine

  8. Baieti bravo voua ,felicitari sunteti buni adica stiti ceva, eu nici un graunte de mecanica !!!!!!! ce este cert e ca merg cu motorul mai turat ca asa am auzit la motoristi experimentati,eu am un gsr 600 si schimb vitezele intre 9000 - 11000 ,iar la drum lung,intins il duc la 13000 si vreau sa zic ca e super chiar si consumul e mai mic decat atunci cand schimbam undeva la la 7000 -8000 ,oricum sunt interesante discutiile voastre !!!!!!!! toate bune si ASFALT USCAT !!!!!!!!

  9. Frumoase motoare Carturare, bravos. Abia astept sa le pipai :P

     

     

     

    Cei care tot intreaba daca se tin intalniri am o intrebare pentru ei: ati fost vreodata la intalnire si ati luat teapa sau ce ? de ce va e frica ? Stiu ca am un renume de speriat dar nici chiar asa ... :laugh:

     

    Am uitat sa va spun ca duminica plecamm grup la bulgari, asa ca cine vrea detaliile sa vina vineri la intalnire sa-i vedem moaca.

     

     

     

    MIAR-ule nu stiam ca ai legaturi in Slatina !!!! la fel ca mine !!!!! a fost frumoasa plimbarea la vecinii nostri ,hai ne mai vedem si vorbim de slatina ok ,a eu sunt cu gsr-ul hai ciao !!!!!!!!!!!!!

  10. chiar niciun GSR-ist nu mai arunca o vorba aici in coltul GSR-istilor???? eu sunt fffff multzumit de motoreta tocmai ce i-am facut revizia de 6000 k e super toate bune baieti !!!!!!!! Asfalt Uscat !!!!!!!!

  11. mai..multumesc pentru grija pe care mi-o purtati...mobra e pe drumul cel bun. doar ce a venit un tip de la asigurari si i-a facut poze. trebuie sa ii faca canstatarea si cei de la service si marti ma duc cu devizul la asigurari si daca am putin noroc si am inteles eu bine imi iau si banii de la ei. dupa care urmeaza sa il stresez pe metal heart sa-mi comande diverse de pe ebay. :wink:

     

    sper sa ne vedem curand pe mobre, normal.

     

     

    didi am auzit de cele intamplate imi pare rau !!!!!!! bine ca nu a fost mai rau si asa cum ai zis hai,sa ne vedem cat mai curand pe motorete

     

     

    Poze de azi de la Sibiu. Frumos drumul. Sper sa n-am surprize peste o luna sau doua, gen radare & shit; m-am ferit cat am putut de ele.

     

    Sibiul e un oras foarte fain, cred ca as putea sa ma obisnuiesc cu viata de acolo, toata lumea face loc la motoare la semafor, nu se claxoneaza, oamenii sunt amabili cu tine...

     

    La intoarcere am avut un oponent pe masura, vorba 'ceea, Cerbul e in alta liga acum, nu discuta cunekedurile clasice, deja musca direct din "beregata": supermoto-urile mari!

     

    Hai, Sarbatori Fericite si vorbim luni dupa-amiaza cand ma intorc un Bucuresti!

     

     

    Claudiu frumoase foc pozele bravo !!!!! reusite !!!!!!!!!!!!

     

    didi am auzit de cele intamplate imi pare rau !!!!!!! bine ca nu a fost mai rau si asa cum ai zis hai,sa ne vedem cat mai curand pe motorete

     

     

     

     

     

    Claudiu frumoase foc pozele bravo !!!!! reusite !!!!!!!!!!!!

  12. ce??

     

     

     

     

    dan tu esti??

     

    :D

     

     

    Da CAVALERU' eu sunt Dan cu gsr-ul ,mi-ai tinut tu husa de motor la mars, mercik !!!!!!!!!!!! hai ca o sa ne mai vedem la rond dar zilele astea vremea o sa fie... rea de tot dar de miercuri am auzit ca o sa fie mai bine si atunci o sa mai vin si eu toate bune pana atunci Asfalt uscat si fara gropi !!!!!!! ciao

  13. Salut tuturor GSR-istilor. Nu am mai intrat de ceva vreme pe aici si vad ca s-a marit considerabil comunitatea. Eu am avut unul din primele GSR-uri in Romania (cred ca la 3-lea) si am fost mai mult decat multumit de aceasta motocicleta. Am petrecut alaturi de ea 20 000 km si m-a plmbat prin multe locuri, inclusiv la MOTO GP Brno in 2007. Super manevrabila, iertatoate si chiar cuminte, mai ales cu mine care am peste 120kg. Primul lucru pe care l-as pune si acum este parbrizul, ca sa te poti bucura de ea si la drum lung si viteze mari. Eu am investit in cel mai mare de la suzuki (original - 300 euro) dar si-a meritat toti banii. Apoi crash paduri, la care am recurs si eu dupa prima tranta. Au urmat tobe Leo Vince aluminiu, protectie lantz metalica cu inscriptie, catea accesorii d ecarbon, oglinzi carbon etc. A fost prim amotocicleta si pt mine si m-a invata multe. Pentru asta va ramana tot timpul motorul meu de suflet.

     

    Acum, dupa 2 ani jumate l-am vandut. Sper ca cel care l-a cumparat sa aiba grija de el la fel cum am facut si eu. In ultimavreme imi "ramases cam mic" si am trecut la fratele lui mai mare B-king. Despre acesta va trebui sa deschid un topic nou, ca sa nu amestecam treburile.

     

    Sper ca acum, ca tot si-a mai revenit vremea, s ava vad pe toti la Arc miercurea. P emine ma veti recunoaste usor, ca nu sunt prtea multe B-King-uri in oras (sper ca nu pt mult timp).

     

    Pentru cei care si-au curatat galeriile de la tobe cu solutii de la Loius - se curata extraordinar de bine cu solutie de curat inoxul pentru obiecte de baie si bucatarie. Credeti-ma ca am testa si ies ca noi.

     

    Daca va mai pot ajuta si cu late sfaturi despre GSR va stau la dispozie oricand.

     

     

    merci senior !!!!!!!!!! ne vedem mieruri la arc !!!!!! toate bune asfalt uscat

  14. Xerapol gasesti la MyMoto in Cotroceni 19 (asta daca ma iau dupa nr de la moto si esti din Bucuresti). E intradevar un produs țapăn de bun.

     

    Thomas merci mult , apreciez,mai am o rugaminte la tine , poti sa imi spui cam pe unde se afla My Moto in Cotroceni,adica un punct de reper merci mult si asfalt uscat !!!!!!!

  15. Nu stiu cat de bine functioneaza pe parbriz insa exista pe piata un polish pentru plastic care face minuni ...

     

    Incearca si la un magazin specializat ... moto.

     

    ooooo mercik dar poate imi dai ceva informatii unde pot gasi mercik din nou ciao asfalt uscat :blink:

  16. Slava Domnului, ca a scapat doar cu atat!.., nu mai aruncati atat cu noroi in taximetristi.., nu stiti cum e sa iti arda creierii in cap pt a ajunge la timp la vreo adresa (pt a evita o eventuala suspendare), dupa ce ai stat 2-3 ore asteptand clientul care nu vine iar planul care se plateste zilnic, nu il ai facut, inca.., sau vreun client smintit( sunt destui) care isi aduce aminte in ultima clipa strada pe care locuieste.Taxiul in care a intrat este de la o firma buna (Apolodor), cu soferi experimentati( majoritatea au lucrat la Cobalcescu), daca era de la vreo firma obscura, mai ziceam.., in fine, numai azi am vazut pe 1 MAI doi motoristi care alergau moartea, ca altfel nu imi explic de ce goneau asa, in conditiile in care 60 la ora e o viteza ingrijoratoare si la volanul unei masini la cum se mere pe respectivul bulevard. Sa aveti sanse si zile sa acumulati experienta pe doua roti, ca acum nu mi-as vinde experienta mea nici pe un parc moto!

     

     

    Bravo tata si daca iti ard creierii in cap ca trebuie sa ajungi la o adresa intr-un anumit timp trebuie sa circuli pe strazi ca si cum toti sa se fereasca sau tu taximetrist sa fii cel prioritar si dai peste oricine nu, taximetristi circula ca in codru... noi nu o sa ajungem ca o tara civilivata in trafic nici cand copilul meu va fi strabunic in opinia mea asa ca mare atentie la TAXIMETRISTI ca multi sunt tarani veniti la Bucurest sa faca si ei bani.

    Sper ca Biker-ul sa se faca bine cat mai repede ,pacat de el dar si de motor insanatosire grabnica !!!!!!!!!!!!

×
×
  • Creează nouă...