Sari la conținut

moto28

Membru
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    danieltudorache@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Suzuki GSX-R 600
  • Numar Moto
    B-176- RTD
  • Club
    bercenarii

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki GSR 600
  • Interests
    ptr tot ce e interesant si placut

moto28's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am completat si io chestionarul !!!!! nu ne ramane decat SPERANTA !!!!! dar am auzit ca e un circuit si pe langa Brasov stie cineva ceva ?????? Multzam frumos.
  2. Pacat de el, DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE EL !!!!!! Pacat , pacat !!!!!!
  3. cand si unde la ce ora baieti? toate bune !!!!! VREMEA_I BUNA
  4. eeeee de vina deh cei care au pus... refugiul !!!!!!!!!!!! ce ei nu stiuau ca o sa vina un Ducati !!!!!!!
  5. o sa spun si eu prezent numai ca termin munca in jur de 20,00 asa ca o sa fiu la 20,15 sper sa va mai prind si eu toate bune AsfaltUUUUscat !!!!!!
  6. Hei Big Duke mi-ar placea si mie Mc D Brancoveanu ca loc de intalniri si uneori sigur o sa ajung,deh munca ne mai tine dar voi fi si eu prezent la intalniri,dar pana atunci ( 1 mai ) ne mai vedem prin zona ... Asfalt uscat !!!!!!!!!!!!!
  7. bravo Septi hai ca astept sa o aud si sa o si vad ...la cum te lauzi sper ca a iesit super ok vorbim pa AsfaltUscat !!!!!!!!
  8. bravo tie ca ti-ai incalcat cuvantul ,caci doream sa aflu care mai este starea motociclistului ,imi pare bine ca e pe punctul de revenire ,sa de-a Domnul sa se faca bine si apoi o sa le rezolve usor usor pe toate Sanatate lui;insa imi pare rau de acesti Raideri impulsivi care au gasit subiect de cearta si contre !!!!!!
  9. grav accident azi in jurul orei 08,09 imediat dupa intersectia Nitu Vasile cu C-tin Brancoveanu,vis-a vis de benzinaria Petrom ,riderul a lovit in plin o femei babutza care traversa prin loc neamenajat,am inteles ca motociclistul si-ar fi rupt un picior,iar femeia grav ranita sau si mai rau,smurdul am inteles ca a venit ffffff repede eu eram la frizerie,sa de-a Domnul sa fie bine ptr toata lumea,daca stie cineva ceva mai multe ... am inteles ca Riderul avea o honda alba
  10. grav accident azi in jurul orei 8,09 dupa intersectia Nitu Vasile cu C-tin Brancoveanu ,o femei am inteles ca trecea prin loc nepermis,iar un motor alb honda a lovito in plin la o viteza destul de mare,el am inteles ca si-a rupt piciorul ,iar femeia o babutza am inteles situatie grava !!!! daca stie cineva mai multe amanunte???? smurdul am inteles ca a ajuns ffffff repede !!!!! Sa dea Domnul sa fie bine
  11. grav accident azi in jurul orei 8,09 dupa intersectia Nitu Vasile cu C-tin Brancoveanu ,o femei am inteles ca trecea prin loc nepermis,iar un motor alb honda a lovito in plin la o viteza destul de mare,el am inteles ca si-a rupt piciorul ,iar femeia o babutza am inteles situatie grava !!!! daca stie cineva mai multe amanunte???? smurdul am inteles ca a ajuns ffffff repede !!!!! Sa dea Domnul sa fie bine
  12. grav accident azi in jurul orei 8,09 dupa intersectia Nitu Vasile cu C-tin Brancoveanu ,o femei am inteles ca trecea prin loc nepermis,iar un motor alb honda a lovito in plin la o viteza destul de mare,el am inteles ca si-a rupt piciorul ,iar femeia o babutza am inteles situatie grava !!!! daca stie cineva mai multe amanunte???? smurdul am inteles ca a ajuns ffffff repede !!!!! Sa dea Domnul sa fie bine
  13. Baieti bravo voua ,felicitari sunteti buni adica stiti ceva, eu nici un graunte de mecanica !!!!!!! ce este cert e ca merg cu motorul mai turat ca asa am auzit la motoristi experimentati,eu am un gsr 600 si schimb vitezele intre 9000 - 11000 ,iar la drum lung,intins il duc la 13000 si vreau sa zic ca e super chiar si consumul e mai mic decat atunci cand schimbam undeva la la 7000 -8000 ,oricum sunt interesante discutiile voastre !!!!!!!! toate bune si ASFALT USCAT !!!!!!!!
  14. MIAR-ule nu stiam ca ai legaturi in Slatina !!!! la fel ca mine !!!!! a fost frumoasa plimbarea la vecinii nostri ,hai ne mai vedem si vorbim de slatina ok ,a eu sunt cu gsr-ul hai ciao !!!!!!!!!!!!!
  15. chiar niciun GSR-ist nu mai arunca o vorba aici in coltul GSR-istilor???? eu sunt fffff multzumit de motoreta tocmai ce i-am facut revizia de 6000 k e super toate bune baieti !!!!!!!! Asfalt Uscat !!!!!!!!
×
×
  • Creează nouă...