Sari la conținut

claus69

EX+
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de claus69

  1. Nu il vinde ! E o piesa extraordinara ! E foarte bine reconditionata si se pare ca are toate piesele originale ! Nu o vinde !!!
  2. multumesc pt urari , am mers cu alt scuter lafel , il cunosc cit decit . e in 2 timpi . scuterul e chinezesc , facut pt piata sua. nu e ca cele de marca , italienesti , frantuzesti , dar e bun .
  3. Salut Acum mi-am cumparat si eu scuter . E chinezesc , lafel ca si motowell . Astept pareri pro si contra . Cel mai important este ca eu sunt f. multumit de scuterul meu .
  4. Salut Mihai , Vreau sa schimb uleiul de la cutia de viteze dar nu stiu cum. Poti sa-mi spui cum se procedeaza ? Am cam depasit si nr de kilometrii la care trebuia sa schimb uleiul , si nu vreau sa stric ceva pe la cutie . Sau poate stii vreun service . Ce fel de ulei crezi ca e mai bun , sa pun ? Multumesc anticipat pentru instructiuni !
  5. de unde ai cumparat scuterul ?? ai acte pt inscriere , inmatriculare ?
  6. multumesc mult pt informatie multumesc pentru explicatii
  7. ................ Ai dreptate ! Se vede ca esti mester in scutere (motociclete) ; am mers cu scuterul acesta vento , cu vreo 60km/h , prin oras , si cind a trebuit sa opresc ceva mai brusc , am avut senzatia ca frina pe spater e cam salba , insa cea de pe fata e ok . Cum pot regla frina pe spate , exista vre-un surub de reglare sau altceva ? Multumesc anticipat , Einstein !
  8. Ai scris pe site de 1000 de ori , dar numai aiureli ! SE SCRIE ,,ADAUGI '' NU CUM AI SCRIS TU , MAI SUS ! Te bagi in seama ca musca la wc ! Tu vorbesti de IQ ??? tU CARE ESTI SEMI ANALFABET ? Vezi de treaba ta , si nu te mai baga singur in seama ca nimeni nu e interesat de laturile pe care le dai afara pe gura si le postezi apoi , pe acest site ! STAI CUMINTE !
  9. Pai intra pe www.vento.com si vezi si tu cind apare ............. ........... Da , este adevarat , are ABS , PE ROATA DIN FATA ! .............. Intrebare : toate scuterele au ABS pe roata din fata ? ......... Tu unde ai ABS ?? ................ Probabil ca ai ABS ACOLO UNDE TE SCARPINI
  10. ................ Ia vezi , asta ce este ? poate nu e vento totusi , poate sunt aplicate doar niste abtibilduri si de fapt e alt ceva -----
  11. TOT I-TI PLACE SA TE CONTRAZICI !.............................................................................................................................................................................................................. MIE NU ! ............................DAR AM SA POSTEZ INCA UN SET DE FOTOGRAFII , CU ,,VENTO TRITON R4 '' , SCUTERUL AMICULUI MEU . EL LA CUMPARAT , CA SA INTELEGI SI TU , CA SA INTELEGI , DE AICI , DIN ROMANIA , BUCURESTI . CEL CARE VINDE ACESTE SCUTERE LE VINDE LEGAL , CU FACTURA TOT , TREABA SOCOTEALA , DAR NU POATE OFERI CARTE TEHNICA ,SI NU POATE FI INSCRIS , POATE DOAR PRIN VRE-O COMUNA , PRINTR-UN SAT , PT CA , CEI DE LA RAR , CA SA-I FACA TALON , AU NEVOIE DE CARTEA TEHNICA A SCUTERULUI . EU AM INTREBAT AICI, PE FORUM , DACA CINEVA , STIE CUM SE POATE REZOLVA CU RAR-UL . PT CA , VREAU SA-MI CUMPAR SI EU UNU' DAR NUMAI CU RAR-UL FACUT ! ............... NU STIU DE CE TOT TE DAI MARE LA APA MICA , DACA NU STII CUM STAU LUCRURILE IN PRIVINTA ACESTEI MARCI DE SCUTERE.................. EU NU AM JIGNIT PE NIMENI SI AM VB FRUMOS !! VAD CA MA FACI ROBOT , ,,JMECHER'' (SE SCRIE SMECHER , DE FAPT) , SI CA NU MA DUCE CAPUL !!!111 APRECIEZ CA INCERCI SA MA FACI SA INTELEG CEVA , DAR MAI INTII , IA MAI INFORMEAZA-TE , EXISTA SAU NU , SCUTERE VENTO TRITON R4 IN ROMANIA ! ..................... DE ACEEA , AM SA MAI PUN NISTE FOTOGRAFII CU SCUTERUL AMICULUI MEU , CA SA TE CONVINGI CA , VENTO EXISTA SI IN ROMANIA , IMPORTATE DIN USA . ........... IN CITEVA ZILE AM SA PUN SI POZELE PROMISE , CA SA VEZI CU OCHII TAI CA ACEST SCUTER TOTUSI , EXISTA ............... O ZI BUNA
  12. AMICUL MEU , A VERIFICAT VITEZA MAXIMA A SCUTERULUI VENTO TRITON R4 NU CITIND VITEZOMETRUL DE LA GHIDONUL SCUTERULUI , CI MERGIND IN PARALEL CU UN AUTOTURISM !! ! ACUL VITEZOMETRULUI DE LA SCUTERUL LUI (VENTO TRITON R4) ARATA PUTIN PESTE 50 DE MILE /h . EU NU VREAU SA MA CONTRAZIC CU NIMENI PE TEMA ASTA ( VITEZA MAXIMA A SCUTERULUI VENTO TRITON ) !!! EU DOAR AS VREA SA I-MI CUMPAR SI EU UN SCUTER DE ACEEASI MARCA , DAR CU RAR -UL FACUT(OMOLOGAT ; VENTO TRITON NU E OMOLOGAT IN ROMANIA ) !!! CEL CARE VINDE SCUTERE VENTON TRITON R4 NU ARE OMOLOGARE PENTRU ACEASTA MARCA DE SCUTER ! E SUKAR SI FIABIL , DE ACEEA VREAU SA-MI CUMPAR SI EU UN SCUTER CA ACESTA , DAR NUMAI CU ACTE 100/100 LEGALE , CU RAR SI OMOLOGARE ; ADICA NU VREAU SA CUMPAR SCUTERUL , SI DUPA ACEEA SA STAU EU ZILE INTREGI PE LA RAR , SA IL OMOLOGHEZ INDIVIDUAL !!! CEL CARE VINDE SUCTERE VENTO TRITON , LE DA CU 900 EURO , IAR EU , CA SA-L OMOLOGHEZ INDIVIDUAL , TREBUIE SA MAI DAU NISTE BANI , SI CHIAR SI ASA , CRED CA NU IL POT OMOLOGA , PT CA , VINZATORUL NU ARE CARTE TEHNICA A SCUTERELOR ! ARE NUMAI O BROSURA CU CARACTERISTICI SI MOD DE INTRETINERE , CARE NU TINE LOC DE CARTE TEHNICA ! STIE CINEVA , CUM POT INSCRIE , OMOLOGA , RAR , PT ACEASTA MARCA DE SCUTERE ???? AICI AM VAZUT EU DETALII DESPRE ACEST SCUTER : WWW.VENTO.COM - SITEUL PENTRU USA .
  13. Am gasit pe okazii . ro un anunt de vinzari scutere vento triton ; intra pe okazii si introdu la cautare avansata scuter vento triton r4 . Acolo am gasit pe cel care vinde aceasta marca de scutere . O zi buna ! ps: daca cineva afla cumva , de unde pot achizitona un scuter vento triton , cu toate actele necesare inscrierii in circulatie ( dar nou ; 0 km ! ) va rog sa i-mi dati de veste:cheers:
  14. Amicul meu , cel care a cumparat un scuter Vento Triton R4 , a desfacut el insusi cutia in care era ambalat ,,motorul'' . Cel care i l-a vindut , mai avea vre-o 10 bucati , in cutii , nepipaite , exact ca si cele pe care le poti vedea pe www.vento.com - intrii la site-ul pentru USA . Amicul meu e foarte multumit de acest scuter , care ,,fuge'' cu 80 km/h , fara sa fie schimbat ceva la motor (netunarit) . Eu personal , tin neaparat sa cumpar unul lafel , dar din pacate , cel care le vinde (nu are un magazin , anume ; le tine depozitate intr-un garaj ) nu are carte tehnica a scuterului (nici o bucata carte tehnica) desi are de vinzare , dupa cum am spus , multe scutere. Deci , daca eu cumpar un astfel de scuter , voi fi nevoit sa circul cu el , fara numar , neinmatriculat la primarie , fara RAR facut . De aceea , am intrebat aici pe forum , daca cineva cunoaste vre-un magazin , unde se vind scutere Vento Triton R4 care sa fie cu carte tehnica , omologat RAR SI IN ACEST FEL SA I-MI CUMPAR SI EU UNU' , PE CARE SA IL POT INMATRICULA SI SA CIRCUL CU EL IN MOD LEGAL . Atasez fotografii cu scuterul Vento Triton R4 , facuta in ziua in care amicul meu l-a cumparat si altele , facute dupa vre-o luna : PS : ASTEPT COMENTARII , CE PARERE AVETI , VENTO E UN SCUTER BUN ?
  15. Cunoaste cineva , detalii despre aceasta marca de scutere ? Exista reprezentanta , magazin a acestei marci ? In afara de informatiile de pe vento.com , nimeni nu stie ce fel de scuter e acesta ? Cunosc pe cineva care a cumparat un astfel de scuter , insa nu il poate inscrie , pentru ca , nu are cartea tehnica . Scuterul a fost cumparat nou -nout , in cutie , iar amicul meu care il detine , este foarte multumit de scuter . Cel care i l-a vindut , importa scuterele direct din state , se pare , insa nu detine cartea tehnica a acestor scutere , si astfel , amicul meu nu poate inscrie scuterul la rar si nici la primarie ; circula cu el prin oras fara numar . As dori sa cumpar si eu un scuter Vento Triton R4 , dar numai daca vinzatorul asigura toate actele necesare inscrierii la rar si primarie . Cunoaste cineva , un dealer SERIOS care vinde astfel de scutere ?
  16. SALUT ! UNDE SE GASESTE DE VINZARE , SCUTER VENTO TRITON R4 ? CE PARERE AI DE ACEASTA MARCA DE SCUTERE ? MULTUMESC ANTICIPAT PT RASPUNS
  17. SALUT ! UNDE SE GASESTE DE VINZARE , SCUTER VENTO TRITON R4 ? CE PARERE AI DE ACEASTA MARCA DE SCUTERE ? MULTUMESC ANTICIPAT PT RASPUNS SALUT ! UNDE SE GASESTE DE VINZARE , SCUTER VENTO TRITON R4 ? CE PARERE AI DE ACEASTA MARCA DE SCUTERE ? MULTUMESC ANTICIPAT PT RASPUNS SALUT ! UNDE SE GASESTE DE VINZARE , SCUTER VENTO TRITON R4 ? CE PARERE AI DE ACEASTA MARCA DE SCUTERE ? MULTUMESC ANTICIPAT PT RASPUNS
  18. SALUT ! UNDE SE GASESC DE VINZARE , SCUTER VENTO TRITON R4 ? CE PARERE AI DE ACEASTA MARCA DE SCUTERE ? MULTUMESC ANTICIPAT PT RASPUNS
  19. salut , as dori sa te intreb , unde pot sa vad si eu un scuter vento trident r4 ? exista reprezentanta vento , magazin ? stie cineva aceste scutere sunt omologate rar ? SALUT ! UNDE SE GASESC DE VINZARE , SCUTERE VENTO TRITON R4 ?
  20. Stie cineva daca exista reprezentanta , magazin , pentru scutere marca ,,Vento'' ? Stie cineva daca aceste scutere se pot inscrie , omologa RAR ? MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU RASPUNS ps : SUNT INTERESAT DE SCUTER VENTO TRITON R4
×
×
  • Creează nouă...