Sari la conținut

q_simi

Super Membra
  • Număr conținut

    776
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de q_simi

  1. Salut la toti...Din intamplare este cineva care vrea sa doneze o bicicleta sau o pereche de role nr 41/42 ? Chiar nu'mi permit sa achizitionez una dintre ele si imi doresc foarte mult..Muncesc undeva pe 1000 ron si din acesti bani trebuie sa dau in casa si sa'mi cumpar creme pentru piele deoarece am o boala pe sistem nervos "psoriazis"...La randul meu am si eu ceva de oferit pentru cine are nevoie : Scanner Hp fara cablu de date si cd cu drivere,am la el alimentatorul.mai ofer o baterie buna de UPS.o camasa maneca scurta alba marimea S.

    Ma puteti contacta la nr de tel 0764.416.658 Eduard....Nu am timp sa trimit in afara bucurestiului prin curier sau posta deoarece muncesc 6 zile pe saptamana de dimineata pana seara...Sanatate

     

    am o pereche de role folosite acum foarte mult timp.

    Sunt marimea 40-41.

    Ghetele sunt din plastic, culoare albastra, cu 3 clapete de plastic.

    Rotile sunt din silicon dar fac galagie, fiind de acum 10 ani, alta tehnologie, cele din ziua de azi sunt moi, silentioase.

  2. /index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=936044

    Imi place cum ai pus din photoshop motion blur la roti in poza a 3-a ... :))) doar ca ai uitat sa stergi cricu' :)) ... sau ce-ti atarna acolo ? :dropsmilie:

    (stiam eu ca motociclistele au oo, dar nu si ... cric)

    Nervule nu e facatura. Uita-te la par si maieu...daca statea pe loc nu mai erau "in vant".

    Ii atarna ceva dar nu cricul .

     

    Later edit : Am vazut dupa ce am postat ca s-a dezbatut problema atarnatului

  3. joasa, scurta, lunga , mai inalta etc... nu cred ca ajuta pe nici o fata vorbele astea.

    Siteul acesta calculeaza pozitia pilotului pe motor, poti selecta motorul ( marca, modelul) si lungimea pilotului si a picioarele ( la OPTIONS poti selecta ca omuletul ala sa aibe picioarele jos sau sus), poate e de ajutor pentru cineva totusi este ceva mai ok decat jos, prea jos, inalt, scund. . . .

    Foarte tare site-ul asta!

  4. Inca se mai vorbeste pe subiectul asta?

     

    Ok, my .02$:

     

    1. Accidentul asta nu are nicio legatura cu motorul ala. Putea fi un scuter, un F650GS, un R1, un CB500, un Fazer orice.

    2. Accidentul asta nu are nicio legatura cu faptul ca "riderul" e fata. Putea fi la fel de bine baiat, hermafrodit, maimuta dresata sa conduca un motor etc.

    3. Accidentul asta nu are nicio legatura cu faptul ca fata e sexy (asa zic altii, eu nu ma pronunt). Putea fi o grasa infecta care lucreaza in IT si la fel se intampla.

    4. Accidentul asta nu are nicio legatura cu prietenii fetei de pe forum. Si cu ei, si fara ei, accidentul nu putea fi evitat. N-a fost nimeni la ghidon in momentul ala in afara de dansa.

    5. Accidentul asta nu are nicio legatura cu experienta anterioara a fetei. Orice om experimentat are momente de "orbul gainii", neatentie etc.

     

    Femeia - cu riscul de a ma repeta - a gresit, a platit etc. Move along people! Muzica in bar s-a inchis de mult si chelnerii pun scaunele pe mese.

    :10:

×
×
  • Creează nouă...