Sari la conținut

q_simi

Super Membra
  • Număr conținut

    776
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de q_simi

  1. Buna seara, este cheia motocicletei mele. Va las nr sotului si maine daca se poate sa va intalniti, clar si cu motorul ca sa demonstram ca e a noastra. Multumesc din suflet!
  2. am o pereche de role folosite acum foarte mult timp. Sunt marimea 40-41. Ghetele sunt din plastic, culoare albastra, cu 3 clapete de plastic. Rotile sunt din silicon dar fac galagie, fiind de acum 10 ani, alta tehnologie, cele din ziua de azi sunt moi, silentioase.
  3. salut, nu e nevoie ca nu m-a costat mult. Sa o folosesti cu placere.
  4. pentru o persoana de 170 cm si max 65 kg (aproximativ)
  5. donez cafetiera Domotec in stare de functionare donata
  6. Vand costum din 2 piese din piele, NOU, masura 38-40, marca Tschul. protectii hard, titanium. 1000 lei
  7. S-a deschis o noua sala de fitness pe Prelungirea Ghencea 93D (dupa Mega Image si Luk Oil spre Domnesti cam la 100 m). - aparate de ultima generatie la Fitness - TRX - sala cardio : benzi de alergat, biciclete - sala aerobic Pentru cei care locuiesc in zona si vor: https://www.facebook.com/daryfit
  8. q_simi

    Poze

    Nervule nu e facatura. Uita-te la par si maieu...daca statea pe loc nu mai erau "in vant". Ii atarna ceva dar nu cricul . Later edit : Am vazut dupa ce am postat ca s-a dezbatut problema atarnatului
  9. Acum 2 ani costa 30 eur +TVA la reprezentanta. Acum nu stiu cat o mai fi. Trebuie sa te duci cu talonul de la moto si cu buletinul. PS. Separat vei plati programarea si taierea cheii, ptr ca ea vine bruta.
  10. +1 poate ne vedem pe acolo Pagina de facebook Crossfit Romania: https://www.facebook.com/CrossfitClubRomania
  11. pacat ca nu exista butoane de Like. Sunt adorabile toate animalele voastre. Noile pozitii de somn ale lui Cindy :
  12. 'ubita mea Cindy, un ShihTzu de aproape 3 luni. (nu stiu de ce sunt rotite pozele, ca in laptop sunt ok)
  13. q_simi

    Sidi made in Romania

    eu am Alpinestars facute la noi.
  14. donez urmatoarele SH: 1) bocanci / booti ptr placa masura 40. 2) patine cu rotile albastre , gheata din plastic cu 3 prinderi din plastic, roti de silicon, masura 40 (cred ca merg si la un 41) . Bootii s-au dat. Au mai ramas rolele.
  15. Pfuai dar ce culoare turbata are! Bafta la vanzare!
  16. donez urmatoarele SH: 1) bocanci / booti ptr placa masura 40. 2) patine cu rotile albastre , gheata din plastic cu 3 prinderi din plastic, roti de silicon, masura 40 (cred ca merg si la un 41) .
  17. hai mai , termin-o mai repede ca trec anii si noi cu ei. Oricum fata de acum 3 ani a capatat si ea un "look". Abia astept sa o vad gata
×
×
  • Creează nouă...