Sari la conținut

Stoian Silviu

INACTIV
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Stoian Silviu

  1. Peste iarna ai tinut motorul la cald sau la rece? Daca l'ai tinut la cald atunci poti sa folosesti uleiul si in noul sezon pana la limita data in manualul motorului. Daca l'ai tinut in frig afara atunci ai condens in motor si mai bine il schimbi, dar nu inainte de a porni motorul si a'l lasa sa mearga nitel ca uleiul sa spele nitel motorul.

    Poti sa pui lejer 7100, pe strada nu simti nicio diferenta intre 7100 si 300V.

    Merci pt sfat,sincer l-am tinut afara sub un sopron.

  2. La vechimea motorului sigur nu vei avea probleme cu niciun Motul, asa ca poti lua lejer un 5100 10W-40 si sa'l schimbi la 5-6000km sau 1 an. Daca vrei musai full sintetic atunci poti lua 7100, cu aceeasi vascozitate. 300V nu are rost de nicio culoare.. :)

    Sal eu am un SRAD din 99 si am bagat motul 300v cam cati km pot sa il tin nu prea schimb pe rosu dar l-am bagat iar ca totii au spus ca e cel mai bun,acum am 4000km facuti cu el si as trece pe 7100 sau chiar 5100,ce imi puteti recomanda.Stima

  3. iti pierzi vremea cu Poxishit. de ce garnitura vorbesti? de la flansa de racord? nici la sudura nu e musai sa iasa, e foarte usor sa ramina un por. oricum iti trebuie un sudor cit de cit priceput.

    Din cate stiu despre sudor e meserias pe deasupra e si el motociclist si mi-a zis ca e foarte aproape teava de garnitura(aceea garnitura care este imprejurul celulei etanseaza celula de restul radiatorului)scuze nu stiu cum ii zice si cand se sudeaza se ajunge la cca 800grade si e riscul mare sa se arda si garniura,automat am facut o belea si mai mare iar momentan nu am banii pt alt radiator.

  4. Radiatorul este din aluminium si mi-sa indoit o teava subtire care e lipita pe celula si are acum o fisura ,am fost sa il sudez in aluminium si mi-sa spus ca se arde garnitura de la celula fiind teava foarte aproape de imbinare.Cum as putea lipi sa tina si la temperatura,cu Poxipol am incercat si la temperatura se cojeste.Va rog dati-mi un sfat!

  5. ninja tattoo, pune mana si mai lucreaza la prezentare. dupa care, pune mana si mai lucreaza. ce ai pe blog, presupun ca e tot ce ai lucrat. baga niste poze cu lucrari vindecate. acolo se vede ce si cum. nu mai spune preturi. nu mai da detalii. dar baga lucrari.

     

    Louis Cyphre, unde te-ai nascut coa? arata-mi un artist ce nu a inceput de-acasa. un artist de minim 25-30 de ani ce nu a batut cu coarda de chitara si rottring. arata-mi un tattoo artist. nu poti. de ce? ca esti total pe langa, dai click pe replay de plictiseala? tattoo profi nu se fac numai la saloane, se fac oriunde. samuraiul este un tattoo batut cu rottring , motoras de walkman si coarda de chitara ascutita la pila de unghii. daca-mi aduc bine aminte, este al 3-lea sau al 4-lea tattoo facut de persoana resp. mediu steril? stii ce-nseamna? nu avem nici in salile de nasteri. gasca de tampiti? daca ganditi la fel si sunteti peste 12-13, formati o gasca. tattoo artistii "adevarati" cand pun mana pe cineva care merita de obicei nu-l papa cu fulgi, ci-l iau sub tutela.

     

    ai exemple de tattoo-ri facute de-ncepator. majoritatea batute cu coarda de chitara, sau aparat de rahat (ce se gasea pa la noi acum multa vreme). care acum lucreaza acasa, si numai proiecte ce-i sunt pe plac/stil.

     

    maestru' jedi e pus numa pe caterinca, nu-l lua in seama. dar sigur n-ar suporta mai mult de 3cm (cubi, patrati, liniari, no matter) de tattoo intr-o seara (e mult).

     

    ce aparat folosesti?

    Misto si alea dar am eu un prieten profesor pot zice in arta tattoo,uite unul pe care mi la facut mie!

    post-39918-1267449705_thumb.jpg

  6. ca elev ai datoria sa intrebi si sa inveti.din pacate la noi in tara 90% din instructorii de cat A sunt PA.si instructorul meu era un idiot si jumatate.Avea aceasi experienta ca un orb la darts.

    Tot ce ma interesa era sa am carnetul si sa ma pot plimba.Cu atat mai mult ca tot atunci imi faceam scoala si pt cat B.bine ca am mers preventiv si putin paranoic.

    Sal ai dreptate tot cu ala am facut si eu acum 2 ani in poligonul ala la iesire din targoviste cu paznicul asta e viata!

    post-39918-1257618331_thumb.jpg

  7. Cum ziceam si aici, am nevoie destul de urgent de cineva din zona Caras-Severin/Resita sa ma ajute cu verificarea unui motor in vederea achizitionarii acestuia (kawasaki zx400), platesc.

     

    Am facut topicul si aici pentru ca sunt sigur ca in zona asta trec mai multi care se pricep sau au cunostinte care se pricep si probabil reusiti sa imi recomandati pe cineva din zona mea.

     

    Thanks

    Am eu un prieten din calnic foarte priceput Ionut si te poate ajuta el asta e nr lui0762687236 ii spui ca ai nr de la Silviu!

  8. Poate sa imi spuna cineva cat de grav este ...am o Honda Cbr 900 RR Fireblade sc28 din 94 in ultimu timp a inceput sa se comporte urat la schimbarea vitezelor , cand schimb viteza schimbatorul ramane acolo ,trebuie sa il ridic eu putin cu piciorul (asta in orice viteza ) am intales ca sar fi rupt un arc inauntru in cutie,de cateva zile nu mai pot nici cu piciorul sa il cobor sau sa il ridic,ramane bagata in viteza si numai cu mana reusesc sa o aduc la ..o sau punctul mort cum se zice ;)? Va rog ajutati`ma ..Multumesc anticipat.

    Si eu am avut ceva asemanator la un GSX-R am desfacut capacul pe partea schimbatorului si norocul e ca erau niste pietricele intrate pe lant, ca sunt comune pinionul cu schimbatorul sub acelasi capac si imi blocau schimbatorul vezi cum e la tine poate scapi si tu ieftin sau e rut arcul !

  9. Salutari am un GSX-R600 an 99 si de ceva vreme a inceput sa imi de-a un fel de rateu si sa caraie uneori[sa se tureze in gol] cand schimb in treptele superioare a3a,4,5 etc la turatii putin mai mari[cum las ambreiajul si trag imediat de gas] daca schimb la turatii mici 4,5 mii si nu trag imediat de gas cum las ambreiajul intra frumos ce este ambreiajul sau cutia de viteze? Va rog dati-mi un raspuns .Multumesc anticipat

×
×
  • Creează nouă...