Sari la conținut

Stoian Silviu

INACTIV
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    resita
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    suzuki gsx-r

Stoian Silviu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Aia oricine stie sa faca,nu e mare lucru iti trebuie doar ceasurile care sunt 50Euro!!!
  2. Fratilor mi se pare mie sau toti fugiti de pirelli eu sunt foarte multumit de ele si forja pe viraje tot ce vrei,de ce nu vb nimeni despre ele?
  3. Merci pt sfat,sincer l-am tinut afara sub un sopron.
  4. Sal eu am un SRAD din 99 si am bagat motul 300v cam cati km pot sa il tin nu prea schimb pe rosu dar l-am bagat iar ca totii au spus ca e cel mai bun,acum am 4000km facuti cu el si as trece pe 7100 sau chiar 5100,ce imi puteti recomanda.Stima
  5. Va multumesc pt sfaturi am sa incerc sa vad daca tine!
  6. Din cate stiu despre sudor e meserias pe deasupra e si el motociclist si mi-a zis ca e foarte aproape teava de garnitura(aceea garnitura care este imprejurul celulei etanseaza celula de restul radiatorului)scuze nu stiu cum ii zice si cand se sudeaza se ajunge la cca 800grade si e riscul mare sa se arda si garniura,automat am facut o belea si mai mare iar momentan nu am banii pt alt radiator.
  7. Radiatorul este din aluminium si mi-sa indoit o teava subtire care e lipita pe celula si are acum o fisura ,am fost sa il sudez in aluminium si mi-sa spus ca se arde garnitura de la celula fiind teava foarte aproape de imbinare.Cum as putea lipi sa tina si la temperatura,cu Poxipol am incercat si la temperatura se cojeste.Va rog dati-mi un sfat!
  8. Misto si alea dar am eu un prieten profesor pot zice in arta tattoo,uite unul pe care mi la facut mie!
  9. Sal ai dreptate tot cu ala am facut si eu acum 2 ani in poligonul ala la iesire din targoviste cu paznicul asta e viata!
  10. Am eu un prieten din calnic foarte priceput Ionut si te poate ajuta el asta e nr lui0762687236 ii spui ca ai nr de la Silviu!
  11. Va multumesc pt raspunsuri,am mai auzit ceva asemanator dar nu eram convins ca e normal cu gasul tras putin cand e cald motorul.Acum m-am convins.Multumesc
  12. Am si eu o rugaminte sa imi dati un sfat.Cand e motorul rece o ia la sfert iar cand e cald daca nu trag putin de gas pot sa ii dau la automat pana maine si nu o ia,daca trag de gas porneste dar eu vreau fara?Multumesc anticipat!
  13. Si eu am avut ceva asemanator la un GSX-R am desfacut capacul pe partea schimbatorului si norocul e ca erau niste pietricele intrate pe lant, ca sunt comune pinionul cu schimbatorul sub acelasi capac si imi blocau schimbatorul vezi cum e la tine poate scapi si tu ieftin sau e rut arcul !
  14. Salutari am un GSX-R600 an 99 si de ceva vreme a inceput sa imi de-a un fel de rateu si sa caraie uneori[sa se tureze in gol] cand schimb in treptele superioare a3a,4,5 etc la turatii putin mai mari[cum las ambreiajul si trag imediat de gas] daca schimb la turatii mici 4,5 mii si nu trag imediat de gas cum las ambreiajul intra frumos ce este ambreiajul sau cutia de viteze? Va rog dati-mi un raspuns .Multumesc anticipat
×
×
  • Creează nouă...