Sari la conținut

KoborLo

INACTIV
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    Yamaha TDR
  • Club
    lonely rider

KoborLo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. mi-a mai zis unul ceva - legat de benzina .. faptul ca a stat benzina un an - cica poti si aproape s-o bei .. eu am mai pus peste niste benzina proaspata .. dar se poate sa nu fi amestecat .. si cilindrul sau mai ales carburatorul sa fie plin cu depuneri din aia veche .. oricum, cum am zis o sa mai incerc s-o aerisesc si eventual pun si o bujie nou-noutza .. Mesaj completat GATA! Good job folks! Big TTTHHXX! am tot dat (ajutat d-un prieten) cu metoda-de-a-impinselea, tot am dat (cteva 100de m!!) si a pornit !!! dupa aia 1min- 2. a murit .. iara si iara .. cateodat porneste si din demaror .. dar cand deschid shoku moare instant => in consecinta carburatorul e cu depuneri si tre' s-o curat (nu scap) .. nu o sa-l fac bucati numa cu ceva spray macar sa intru in orificii .. important e ca merge (porneste)!! MULTUMIRI inca o data multimii cine a participat la micul experiment de brainstorming pe tema data! sosea intinsa si asfalt uscat!
  2. hehe. intotdeuana asa se isca? aproape cearta? e o intreaga polemica legat de .. amperaje etc. in primul rand 160 mai greu sa pui dat fiind ca sigurantele is de 20. in rest recomandarea producatorului cred-ca vizeaza si incarcarea. oricum ma bucur ca sunteti receptivi (ms ptr toti ca v-ati pronuntat) in continuare eu tre' sa incerc cateva dintre variantele recomandate .. pana atunci punem discutia pe stand-by .. Mesaj completat la prima impresie inclin sa dau crez @kyvacka - o incercare merita facuta cu metoda descrisa (revin sa postez rezultatul) apreciez totusi si posturile @victora$, @desertfox1943 .. etc. deci - STAND-BY people! revin ..
  3. checked -> ok. veste pe cat de buna, atat de proasta: trece de proba de scanteie!! (@lil debul -> nu, la carburator nu am umblat ) cred ca mai bine ma-nbat .. si ii dau foc sau daca mai vreti sa ne jucam de-a-ghicitoarea .. sunteti bineveniti
  4. exact. da. asta o fac probabil (dupa nshpe secunde de demaraj) .. intrebarea ramane: CUM sa o pornesc?
  5. hmm.. n-am verificat treaba cu scanteia (bujia de altfel pare ok - nu e decolorat, nu nimik) .. si sincer nici nu ma asteptam sa-mi raspundeti asa instant ) .. big THHXXXX .. sunteti tare de treaba! dimineazta primul lucru asta-l incerc .. postez rezultatul (sunt un pic sceptic totusi).. daca ii bai cu carburatul .. ma gandesc sa nu-l desfac (luand in considerare "maestria" mea in ale mesteritului) ca o sa-mi patrec vara cred-ca incercand sa-l montez la loc w-e cu soare si asfalt uscat! Mesaj completat aaah.. era sa uit - "de amperaj" recomandat (minim) de Yamaha in specificatii e de 4Ah .. fierul l-am luat cu unul de 5A.. dar acu (stiind ce ma asteapta - porniri repetate in sir, menite sa-l ucida unadoua) i-am trantit una de 7Ah ..
  6. Sal lume! Sunt incepator, am un motor ca atare - un entry-level Yamaha 125cc 2T. Motorul a stat aproape un an, acum nu mai vrea sa porneasca. Va insirui cativa pasi, ce am reusit la nivelul meu: 1. benzina este 2. acumulator am pus nou-nout 3. bezina ajunge pana la carburator 4. demarorul face treaba 5. compresie este (verificat) 5. bujia l-am scos si am curatat (aprindere presupun este).. 7. dau cheie cu shocu' tras .. si nic! .. invarte invarte .. am incercat si sa-l imping .. sa dau incet .. pe esapament scoate (se simte) miros de benzina .. Intrebarea: aveti idee? ma sfatuiti ce ar trebui sa fac?
×
×
  • Creează nouă...