Sari la conținut

JOK3R_2U

Membru
  • Număr conținut

    153
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de JOK3R_2U

  1. Salutari

     

    Nu se platesc taxe in Belgia pt motocicleta. Daca o ti doar un an nu trebuie sa ai decat actele la tine asigurarea valabila si cam atat. Ai grija doar ca in Belgia nu ai voie pe motor in pantaloni scurti sau tricou, iti trebuie pantaloni lungi si bluza cu maneci..asta in cazul in care nu ai echipament.


    » Post actualizat in 23 May 2016 16:39

    Salut!

    Mai esti prin Belgia si daca da, unde?

    In weekend mi-a aterizat si mie atelajul si am o intrebare

     

    Unde ii faci service?

     

    Salut ducatistule si bun venit pe meleagurile Belgiei. Eu mobra deocamdata o fac la Ducati pt ca e inca in garantie, dar am un prieten bun si e foarte bun mecanic. il recomand cu incredere. Are un KTM Supeduke 1290 si isi face singur service-ul. Repara in general aproape orice model de motoreta/scuter etc. Salut

  2. Va salut , are cineva diagrama electrica Ducati Monster 821 sau 1200 2014-2015?

    Am manualul de service pentru ambele, au diagrama sectionata si exact pentru bord nu este.

     

    Am eu diagrama electrica pt Monster 1200. Daca cumva nu ai rezolvat problema deja da-mi un PM si o sa ti-o trimit pe mail.

  3. urmeaza Ducati cu transmisie pe cardan..poate Multistrada 2016 :crack: sa vezi atunci concurenta la GS :alcy:


    » Post actualizat in 21 Aug 2015 05:58

    Da. E un căcat.

    - Vând Ducati Monster S4R
    - Vând Ducati 1098

    vinzi dar ce iti cumperi? te gusta Diavelu' ? :))

  4. Multumesc Vlad. Nu stiam de drumul ala decat de pe google. Am fost in Austria de multe ori dar cu camionul, si nu am prea mers pe nationale.

    In Viena sti vreun hotel sa imi recomanzi? Eu am zis ca o sa caut pe booking.com si vad ce gasesc, dar daca sti ceva extra e si mai ok.

     

    multumesc inca odata. O seara placuta

  5. Salutari

     

    Anul acesta in data de 22 august plec in concediu, spre Romania. Pornesc din Belgia si o sa fac o oprire in apropiere de Austria, la Straubing la un prieten. A doua zi vreau sa merg pana la Viena, dar as vrea sa merg pe nationale. O sa intru pe la Passau. Doresc sa stau o noapte la Viena. Imi puteti recomanda

    un traseu frumos pe national pana la Viena, chiar daca este cu umpic de ocolire, nu ma deranjeaza. Stiu ca Austria e frumoasa si are peisaje si drumuri exceptionale.

    Vreau sa mentionez ca o sa calatoresc cu pasager (prietena) pe un Ducati Monster 1200 deci am nevoie de asfalt nu adventure (pe drumuri neasfaltate).

     

    Multumesc pentru eventualele raspunsuri si indrumari. O zi buna la toti.

  6. Monster S4, cel mai lung drum aprox 630km, asta vara cand am mers de la Sebes-Caransebes-Sebes-Sibiu-Bucuresti. Am ajuns dupamasa in capitala, si nu pot sa zic ca am fost rupt. Opriri pe drum doar de tigare si bagat benzina+30min o cafea la SIbiu la mandra. Dupa ce am ajuns la capitala m-am revazut cu gasca de ducatisti, am cunoscut un hater si am baut pana la 4 dimineata...deci se poate touring si pe monster si ai timp si de o bauta...parerea mea :)

  7. chiar frumoasa iesirea din weekendu asta...asa neplanificata, a fost mai fain :D

    @roxy, am eu ceva poze, cred ca am si pe fb...pana una alta zi cand mai vi in belgia, ca mie mi dor de rasul tau :crack:

    @kharly, din pacate weekendul asta sunt la munca, si sambata si duminica...daca iesiti ce sa zic....sa dea domnu sa ploua :tempted:

  8. weekend-ul acesta a fost un esec:)) dar pt duminica 16.03.2014 care se inscrie pt o plibare? plecam de la bruxelles intalnire la atomium

    Atomium
    Avenue de l'Atomium
    1020 Bruxelles

    e mare il cunoasteti ne gasim daca sunt doritori si dam o tura spre ardenne in jur de 300-350 km ..tinta ar fi bastogne, este un drum forestier cam 2 km de mers se poate merge cu moto eu am mers cu cbr 900 pe el deci nu e pb pt vitezane iar drumu se opreste la un mic rau,putem face o mica prajala asa de 15 min cat sa simtim si noi ca a venit primavara...deci intalnirea la ora 09:00 daca ne strangem 3-4 pers mergem eu merg cu gagica pe motor...asa ca doar ziceti din timp pana sambata sa ne hotaram sunt 5 zile la dispozitie...acu nu merge cu motive de organizare...numarul meu e cu 2 posturi mai sus...numai bine si asfalt uscat,poate ne strangem si noi o-data cum ar trebui:) mai multi...

    eu as veni cu mare drag, mi-am laut costum, am schimbat lantu, filtru de ulei, uleiul...dar tre sa imi vina pompa d ambreiaj, am comandat-o si nustiu cand ajunge. daca pana sambata e aici atunci cu cea mai mare placere vin impreuna cu...trantorul meu :D

  9. Succes la loto din pacate eu nu joc asa ca prefer sa cred in Mos Craciun :alcy:

     

     

    Buna seara motociclisti...

    Este careva, de prin benelux care vrea sa mearga la vara in italia la WDW (World Ducati Week) ???

    Daca da, lasati un PM si ne auzim cu detalii. Eu vreau sa merg si mi-a placea sa stiu daca mai e careva interesat, tentat.

    Spor la treaba si la Duvel :alcy:

  10. dar lantul? ce-ai facut cu lantul? schimba-l ca vopsitul mai poate astepta

    lantul e in sertar la birou, cu tot cu pinioane. enou cumparat, dar nu il schimb inca doar cand incep sa o calaresc :D

     

    Ei cum a fost la salon ati pus ceva pe lista pentru Paste?

    a fost frumos la salon...dar foarte aglomerat. e drept ca la motoare nu a fost asa nebunie...

    Ca sa iti raspund la intrebare...da am pus o gramada pe lista de asteptare, nu neaparat de Pasti, asta in cazul in care sunt fericitul castigator la loto..heh mai discutam :))

  11. deci sa fie clar consum cat in cosnuma si motoreta deci un 7,5 mixt....

     

     

    @luci...hai punem si noi tara la cale cu wdw astia care or sa vina din noord:))....ca restul inca is amortiti dupa serbarile de iarna...

    buggy ma bate gandu sa vin, doar ca anu asta termina pretena cu faculta, si ar vrea sa vina in belgia...si cam am nevoie de o masina. sa vad acuma, la ce ma hotarasc,

    oricum daca vin o sa vin pnv, ca nu imi place treaba prea organizata. Am un prieten care locuieste in Rimini si a zis ca ma tine la el, deci prb cu hotelul/cazarea nu ar fi..acuma

    ramane de vazut ce masina imi iau..daca imi iau, sau investesc in monster tot ce am si la cine nu ii convine, sa ia taxiul :crack:

×
×
  • Creează nouă...