Sari la conținut

JOK3R_2U

Membru
  • Număr conținut

    153
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    lucigherbea@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Westerlo
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Multistrada 1200 S
  • Numar Moto
    ars de Termignoni

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Monster S4, Monster 1200s

Vizitatori Recenți Profil

785 citiri profil

JOK3R_2U's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Recomand LIFE, e un film care te tine cu sufletul la gura...asta pt cei care va agreati seria Alien, spatiu, navete spatiale etc. Au lasat loc misto pt continuare. http://www.imdb.com/title/tt5442430/?ref_=fn_al_tt_1 sper sa mearga link-ul. Enjoy.
  2. Nr lui Rudy e valabil. Mergi cu incredere la el, stie ce face bafta
  3. JOK3R_2U

    Adrese utile

    kharly e plecat in tara de anul trecut din noiembrie, nu stiu exact cand se intoarce. Draven ti-am trimis pm.
  4. JOK3R_2U

    Mobra in Belgia

    Salutari Nu se platesc taxe in Belgia pt motocicleta. Daca o ti doar un an nu trebuie sa ai decat actele la tine asigurarea valabila si cam atat. Ai grija doar ca in Belgia nu ai voie pe motor in pantaloni scurti sau tricou, iti trebuie pantaloni lungi si bluza cu maneci..asta in cazul in care nu ai echipament. » Post actualizat in 23 May 2016 16:39 Salut ducatistule si bun venit pe meleagurile Belgiei. Eu mobra deocamdata o fac la Ducati pt ca e inca in garantie, dar am un prieten bun si e foarte bun mecanic. il recomand cu incredere. Are un KTM Supeduke 1290 si isi face singur service-ul. Repara in general aproape orice model de motoreta/scuter etc. Salut
  5. off: Am eu impresia sau doar astia din PH sunt asa haiduci pe motorete si "pateaza reputatia" motociclistului linistit si cuminte de pe plaiurile mioritice ) (joke)
  6. Am eu diagrama electrica pt Monster 1200. Daca cumva nu ai rezolvat problema deja da-mi un PM si o sa ti-o trimit pe mail.
  7. urmeaza Ducati cu transmisie pe cardan..poate Multistrada 2016 sa vezi atunci concurenta la GS » Post actualizat in 21 Aug 2015 05:58 vinzi dar ce iti cumperi? te gusta Diavelu' ? )
  8. mi se pare mie sau Diavel-ul asta de e foto spion are transmisia pe curea?
  9. JOK3R_2U

    AUSTRIA

    Ok. Multumesc.
  10. JOK3R_2U

    AUSTRIA

    Multumesc Vlad. Nu stiam de drumul ala decat de pe google. Am fost in Austria de multe ori dar cu camionul, si nu am prea mers pe nationale. In Viena sti vreun hotel sa imi recomanzi? Eu am zis ca o sa caut pe booking.com si vad ce gasesc, dar daca sti ceva extra e si mai ok. multumesc inca odata. O seara placuta
  11. JOK3R_2U

    AUSTRIA

    Salutari Anul acesta in data de 22 august plec in concediu, spre Romania. Pornesc din Belgia si o sa fac o oprire in apropiere de Austria, la Straubing la un prieten. A doua zi vreau sa merg pana la Viena, dar as vrea sa merg pe nationale. O sa intru pe la Passau. Doresc sa stau o noapte la Viena. Imi puteti recomanda un traseu frumos pe national pana la Viena, chiar daca este cu umpic de ocolire, nu ma deranjeaza. Stiu ca Austria e frumoasa si are peisaje si drumuri exceptionale. Vreau sa mentionez ca o sa calatoresc cu pasager (prietena) pe un Ducati Monster 1200 deci am nevoie de asfalt nu adventure (pe drumuri neasfaltate). Multumesc pentru eventualele raspunsuri si indrumari. O zi buna la toti.
  12. JOK3R_2U

    Romanii din Belgia

    Roxynel noi nu stam pe forum prea mult...baraim mobrele )
  13. Numai sa nu iti pui tobe ca tiganu ) Daca ajungi pe FB o sa sti la ce ma refer
  14. Monster S4, cel mai lung drum aprox 630km, asta vara cand am mers de la Sebes-Caransebes-Sebes-Sibiu-Bucuresti. Am ajuns dupamasa in capitala, si nu pot sa zic ca am fost rupt. Opriri pe drum doar de tigare si bagat benzina+30min o cafea la SIbiu la mandra. Dupa ce am ajuns la capitala m-am revazut cu gasca de ducatisti, am cunoscut un hater si am baut pana la 4 dimineata...deci se poate touring si pe monster si ai timp si de o bauta...parerea mea
×
×
  • Creează nouă...