Sari la conținut

motocenti

INACTIV
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de motocenti

  1. Buna ziua, Ofer garaj spre inchiriere in zona Sud pe Mihai Eminescu.Garajul este din beton.Pretul este de 100 lei/luna Deasemenea putem pregati motociletele pentru iarna la servicul autorizat Yamaha din B-dul Bucuresti nr.66 . Serviciile incluse: -verificare nivel antigel -curatat si gresat lant - gresat maneta ambreiaj; frana ; scarita pilot si pasager -verificat nivelul de incarcare a bateriei -verificat joc rulmenti -verificare nivel ulei Pret: 40lei In cazul in care este nevoie de completare pentru antigel sau ulei acestea se vor plati separat. Relatii la tel : 0244575790 sau 0740219112
  2. IATA SI LINKUL SOLICITAT SI MERSI DE SUGESTIE SI AJUTOR.Vizionare placuta Fisierele care ti-au fost transferate sunt DAYTONA_2009-MOTO-5b77b.zip Click pe linkul de mai jos pentru a le downloada: Click on the link below to download the files: http://s4.transfer.ro/storage/DAYTONA_2009-MOTO-5b77b.zip Fisierele vor fi sterse automat dupa 10 zile. The files will be deleted automaticaly after 10 days.
  3. O excursie de neuitait unde am vazut motociclete dintre cele mai stranii.Pentru iubitorii de moto custom si care doresc sa vada mai multe fotografii de la intrunire le ofer gratis cate un CD tuturor celor care pot trece prin PLOIESTI ( la dealerul YAMAHA DIN B-DUL BUCURESTI NR.66) sau prin curierat insa vor trebui sa suporte costul transportului. Iata si cateva mostre, iar pentru cei interesati sa mearga la anul in martie sa-mi trimita pe mail cererea si promit sa ma ocup de organizarea grupului.Costurile sunt foarte convenabile.
  4. Ploiesti B-dul Bucuresti nr.66 tecno@fiorentini.ro
×
×
  • Creează nouă...