Sari la conținut

deather

INACTIV
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.speedacademy.ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Honda CBR 900 Fireblade
  • Numar Moto
    In constructie
  • Club
    Speed Academy

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CBR 125, Suzuki Marauder VZ800, Honda RVF 400

deather's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!! ;)

  2. Era un rapsuns pentru domnu cu chix si celalalt cu leapsha. In rest numai de bine la fete................
  3. E numai parerea ta. Eu iti spun ca noi ne-am distrat foarte tare cu cei care au venit. Iar din punctul meu de vedere a fost o reusita. Mancare, bautura, munte, rock, femei, motociclete, numai prieteni. Repet, a iesit belea. Acum ca toti aveti pareri dar nu ati fost acolo, asta e alta poveste. Nu e problema nimanui, ci numai a ta ca ai salariul de un milion jumate. Oricum te asteptam la petrecerile noastre ca intarea e moca.
  4. Mah nu stiu cine esti dar ai o bere de la mine.
  5. Parerea ta despre festival este asta: "in privinta banilor, nu cred ca e cazul sa faceti voi, organizatorii, "educatie" tinerilor din ziua de azi" cum? cand? si pe ce? sa-si cheltuiasca banii. nu veti schimba in 2 saptamani (chiar cu un advertisig agresiv) stilul de viata al nimanui. " „voi, din cate observ, ati mizat foate mult pe ideea de "fratie" si de "hai sa ne adunam ca suntem toti ca unul", etc. e clar ca nu ptr. calitatea muzicii veti aduce participanti (iar asta cred ca va poate spune orice membru activ al comunitatii rock din Romania, ma refer la cei care fac muzica acolo, nu numai la spectatori), nici ptr. educatia ecologica (care-i doar un pretext). ce va aduce oamenii la evenimentul vostru?” Restul e o descriere personala. Imi permit sa iti raspund pentru ca ai postat aici la evenimentul nostru si pui cateva intrebari. Noi nu iti spunem tie personal pe ce sa iti cheltuiesti tu banii. Iar stilul de viata e problema fiecaruia. Daca mai ai intrebari despre festival iti stam la dispozitie pe forumul nostru sau aici. La intrebarea ce va aduce oameni la festivalul nostru s-a rapsuns anterior.
  6. Uite daca tot pui intrebari eu imi permit sa raspund: Tu esti unul din cei care cred ca le stiu pe toate. Crezi ca sti cum va fi desi inca nu a avut loc festivalul. Intradevar ai o imaginatie bogata dar nu sti detalii. Deci poti sa imi ceri detalii ca sa poti sa tragi o concluzie despre acest festival, pana atunci sunt numai vorbe despre un festival de care tu nu sti decat vreo 10% din informatii.
  7. Sunt sigur ca or sa vina multi pe Siriu. Eu o sa ma intorc Luni tot pe Siriu. E foarte tare traseul, il recomand la toti. Si de la noi din club or sa plece pe partea aia. Intreaba la noi la cort Duminica.
  8. Sunt si alte concursuri la care poti castiga invitatii. Ideea e sa vii la noi la cort sa te inscrii la una din ele. O sa te astepte 3 fete frumoase cu totate explicatiile necesare. Mesaj completat Revin cu o rectificare ca sa nu imi mai trimiteti atatea PM-uri. V-or fi fetele noastre la corturi care o sa noteze fiecare fata si le v-or inmana invitatiile.
  9. Am doua invitatii de dat pentru fiecare fata care se inscrie la concursul de tricouri ude. Castigatoare se incadreaza la alte premii: Tricouri, bere si mancare.
  10. Multumim!!!!!! Eu nu am fost nicaieri cu clubul fara sa ma distrez, dar trebuie sa ai si pofta de viata. Unii au si stiu sa se distreze unii nu au si traiesc degeaba. Dar mai au timp sa invete.
  11. Salut, Contacteaza-ne te rog pe forum-ul nostru si iti dam toate detaliile. Crede-ma ca sunt mult mai multe lucruri de spus. Ideea e sa fii interesat. Noi nu am pus aici chiar tot pentru ca nu toti asculta muzica rock si nu toti vin la intruniri moto. Cele mai multe detalii le poti afla de la noi. Mesaj completat UP
  12. Sa traiti muuuult si sa aveti parte numai de bucurii cu ocazia sarbatorilor. Si mai am o veste foarte buna. Se incalzeste vremea deja. Hai ca prevad ca vine primavara din Ianuarie. Craciun Fericit la toti!
  13. Treziti-l pe bibanu fratilor ca ala zace dupa chefu de aseara. Are multe poze stiu io.
  14. Pana nu vad nu cred. Eu unu vin cu 20 de prieteni si toti sunt pe genu rock si vodka. Acu sincer sa vedem ce fete sunt mai curajoase sa intre intr-un club de motociclisti betivi suparati pe vreme. Io unu m-am decis, vin deja beat ca sa va vad daca puteti recupera.
  15. Io cred ca nu puteti sa beti atat. Sincer chiar nu cred
×
×
  • Creează nouă...