Sari la conținut

deather

INACTIV
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de deather

  1. E numai parerea ta. Eu iti spun ca noi ne-am distrat foarte tare cu cei care au venit. Iar din punctul meu de vedere a fost o reusita. Mancare, bautura, munte, rock, femei, motociclete, numai prieteni. Repet, a iesit belea. Acum ca toti aveti pareri dar nu ati fost acolo, asta e alta poveste.

     

    Nu e problema nimanui, ci numai a ta ca ai salariul de un milion jumate.

    Oricum te asteptam la petrecerile noastre ca intarea e moca.

  2. Parerea ta despre festival este asta:

    "in privinta banilor, nu cred ca e cazul sa faceti voi, organizatorii, "educatie" tinerilor din ziua de azi" cum? cand? si pe ce? sa-si cheltuiasca banii. nu veti schimba in 2 saptamani (chiar cu un advertisig agresiv) stilul de viata al nimanui. "

     

    „voi, din cate observ, ati mizat foate mult pe ideea de "fratie" si de "hai sa ne adunam ca suntem toti ca unul", etc. e clar ca nu ptr. calitatea muzicii veti aduce participanti (iar asta cred ca va poate spune orice membru activ al comunitatii rock din Romania, ma refer la cei care fac muzica acolo, nu numai la spectatori), nici ptr. educatia ecologica (care-i doar un pretext). ce va aduce oamenii la evenimentul vostru?”

     

     

    Restul e o descriere personala.

     

    Imi permit sa iti raspund pentru ca ai postat aici la evenimentul nostru si pui cateva intrebari. Noi nu iti spunem tie personal pe ce sa iti cheltuiesti tu banii. Iar stilul de viata e problema fiecaruia. Daca mai ai intrebari despre festival iti stam la dispozitie pe forumul nostru sau aici.

     

    La intrebarea ce va aduce oameni la festivalul nostru s-a rapsuns anterior.

  3. 1. este plina tara de "tragatori" tineri ...cum de ...bani de iarba cate 20/seara au dar in rest sunt sartaci ...saraci tinerei... aia o sa ramana in cluburi si o sa se simta bine in continuare in felul lor pe muzica de DJ.

    2. toti fumeaza doar tigari de la 9-10 lei pachetul, adica cam 300 lei /luna... hmm...adica 40% din castigul mediu?!?! De ce nu se lasa daca nu au bani?! - sa nu uitam ca majoritatea fumatorilor inraiti s-au orientat spore tigari de contrabanda si nu cred ca va renunta vreunul la tutun pentru a plati un bilet de intrare.

    3. se sparg in figuri prin terase si baruri majoritatea aproape in fiecare seara unde o bere este 10 lei (si beau cate 2-3), de nu-ti vine a crede iar unii cu motoare de te si miri de unde au avut bani sa-si ia, ca sa nu mai punem la socoteala ca dau cu ele de pamant azi si maine le-au reparat... cu ce bani?! - la fel, nu vad fauna asta poposind la un festival rock.

    4. cat costa un cauciuc?! cate ard "smecherii" pe sosele de "distractie"... - idem, nu e publicul vostru tinta si cauciucurile alea de regula sunt second-hand, stiti si voi asta.

    5. tzoale de figuri si costume de smekeri pe ei de-ti iau ochii... pe ce bani?! - cum ziceam, nu e vorba de publicul de rockeri.

    Daca este sa le plang de mila, le plang celor care au salarii mici si familii, nu pustilor care merg 200 km cu 8 litri (35 lei) si beau si fumeaza de 150 de lei pe drum si pana la destinatie...

    Nu trebuie sa le plangi de mila multora, isi "plang ei singuri" dar se sparg in figuri distrugand motoarte de mii de euro... DECI AU BANI! altfel ar avea grija de ele ca de ochii din cap.

    Sanatosi sa fim noi Robin Hood, si lasa-i pe saracii tineri foarte bogati, ca multi castiga dublu si triplu ca mine si ca tine si fara atata raspundere sau experienta. Eu vad zilnic, peste 2-300 de tineri care fumeaza tigari de peste 9 lei/pachet iar unii care au telefoane cat un sfert din mobra mea... si nu putini. De unde bani?! Eu la varsta lor nu aveam asa ceva... TU ?! Tinerilor astora eu nu le plang de mila ! Au dau, nu au...regret pentru ei.

     

    Exista si tineri care-s mai amarati, dar aceia fac eforturi pentru o placere... pentru ei regrete si mii de scuze.

     

    Asfalt uscat !

     

     

    Ca o intrebare, pentru cine faceti totusi festivalul atunci? La tinerii cu portofelul mai firav le cereti scuze fie ca nu isi vor permite sa vina, fie ca vor trece pe cartofi cu ceapa in urmatoarea luna. Sincer nu prea vad multi smecheri cu fite ascultand rock si ecologizand platoul Bucegi si nici rockeri instariti calare pe HD-uri venind la bude romanesti si ascultand Negura Bunget. So? Noroc ca romanul e snob, daca convingeti lumea ca e trendy sa vina la festival la pretul asta, poate, poate ... Apropo, astazi a inceput Wacken-ul, sa deduc ca incercati sa-i faceti concurenta?

     

     

    Uite daca tot pui intrebari eu imi permit sa raspund:

     

    Tu esti unul din cei care cred ca le stiu pe toate. Crezi ca sti cum va fi desi inca nu a avut loc festivalul. Intradevar ai o imaginatie bogata dar nu sti detalii. Deci poti sa imi ceri detalii ca sa poti sa tragi o concluzie despre acest festival, pana atunci sunt numai vorbe despre un festival de care tu nu sti decat vreo 10% din informatii.

  4. servus! sambata dimineata plec si eu cu prietena la fest.. am vrea sa dormim acolo o seara si a doua zi sa facem Siriul (Brasov-Buzau - DN10)

    intereseaza pe cineva tura asta?

     

    Sunt sigur ca or sa vina multi pe Siriu. Eu o sa ma intorc Luni tot pe Siriu. E foarte tare traseul, il recomand la toti. Si de la noi din club or sa plece pe partea aia. Intreaba la noi la cort Duminica.

  5. Pentru baietii concurenti la baut bere, nimic?

     

     

    Sunt si alte concursuri la care poti castiga invitatii. Ideea e sa vii la noi la cort sa te inscrii la una din ele. O sa te astepte 3 fete frumoase cu totate explicatiile necesare.

    Mesaj completat

    Am doua invitatii de dat pentru fiecare fata care se inscrie la concursul de tricouri ude. Castigatoare se incadreaza la alte premii: Tricouri, bere si mancare.

     

    Revin cu o rectificare ca sa nu imi mai trimiteti atatea PM-uri. V-or fi fetele noastre la corturi care o sa noteze fiecare fata si le v-or inmana invitatiile.

  6. s-a invatat romanu' doar la moka, ii da PSD-ul sau alt Marean un concert Iris, Andree si Gutza, bere ieftina in piata indoita cu apica si gata frate am fost la festival, a fost supertare ne-am culturalizat si nu mai facem greva.... asta ma duce cu gandul la expresia antica: PAINE SI CIRC!

     

    festivalul asta nu cred ca are sustinere foarte mare din umbra asa ca tre sa platesti daca vrei circ, e adevarat ca de 150 ron iti poti cumpara ceva cd-uri (asta daca ai decenta sa nu folosesti internetul) dar este ca si cum ai veni la intruniri cu o poza si le-ai prezenta tuturor motoreta ta!

     

    Bafta multa CA! eu cred ca va iesi un eveniment super! e nevoie de curaj pentru a te implica in asa ceva!

     

    Multumim!!!!!!

     

    Eu nu am fost nicaieri cu clubul fara sa ma distrez, dar trebuie sa ai si pofta de viata. Unii au si stiu sa se distreze unii nu au si traiesc degeaba. Dar mai au timp sa invete. :smoke:

  7. Initiativa e buna, multa bafta CA/SAsi 31

     

     

    insa ma roade o nelamurire: pe site se spunea ca:pretul abonamentelor pana la 01.05.2010 este de 100 ron, dupa aceasta data pretul fiind 150

     

     

     

     

     

    intrebare : de ce nu a fost facut anuntul pe motociclism punct ro inainte de data de 01.05.2010???

     

     

     

    sursa:

     

     

     

     

     

     

    Biletele sunt disponibile prin reteaua Eventim si la partenerii autorizati din toata tara dupa cum urmeaza:

     

    Sunt puse in vanzare 2000 abonamente si nu va exista posibilitatea achizitionarii de bilete pe zile dintr-un motiv foarte obiectiv:

    OST Mountain Fest este un eveniment socio-cultural care se desfasoara pe parcursul a 3 zile si dorim ca participantii sa fie prezenti pe intreaga perioada de desfasurare.

    In pretul biletului este inclusa camparea, accesul la toaletele ecologice, accesul la toate evenimentele sportive si sociale care vor fi desfasurate, accesul la zona de autografe.

    Pretul unui abonament pe toate cele trei zile este de 100 lei pana pe 31 mai 2010 si de 150 lei dupa data de 1 iunie 2010 inclusiv in timpul festivalului, la intrare.

     

     

    Distribuitori autorizati

     

    www.eventim.ro

    Magazinele Vodafone

    Magazinele Germanos

    Librariile Carturesti

    Librariile Humanitas

    Bestial Records - Titus Constantinescu (Mobil: 0722.814.991 , E-mail: titus@bestial.ro / YM: dark_distro)

     

     

    Cazare

     

    Pentru informatii legate de posibilitatile de cazare in Busteni puteti face rezervari prin www.elysse.ro (agentia de turism oficiala a festivalului) sau puteti accesa site-ul: www.infopensiuni.ro/busteni/cazare-vile-pensiuni-busteni In apropierea locatiei festivalului va fi amenajata, special pentru paricipantii la festival, o zona de campare prevazuta cu toalete ecologice, dusuri (contra cost), zona respectiva fiind pazita, accesul facandu-se pe baza abonamentului la festival.

     

    Salut,

    Contacteaza-ne te rog pe forum-ul nostru si iti dam toate detaliile. Crede-ma ca sunt mult mai multe lucruri de spus. Ideea e sa fii interesat. Noi nu am pus aici chiar tot pentru ca nu toti asculta muzica rock si nu toti vin la intruniri moto. Cele mai multe detalii le poti afla de la noi.

     

    Mesaj completat

    UP

  8. salut, am vazut ca mai multi au probleme cu aprinderea. Eu ca sa pornesc motorul tre sa tin ambreiajul sa tin apasat demarorul si in aclasi timp sa mishc motorul in fata si in spate schimband vitezele. la vreo 20 de schimbari de viteza porneste. Am observat ca in a 3-a porneste cel mai des. Aveti idee care ar putea fi problema. Se aude un sigur ticait can apas demarorul si imi face asa si cand e motorul cald si cand e motorul rece. Orice sfat e bine venit. Multumesc.

  9. Va salut,ma numesc Claudiu si sunt detinator al unui suzuki marauder vz 800.Daca sunt printre voi detinatori de maraudere va rog sa-mi spuneti unde trebuie sa verific nivelul de antigel.Am gasit in partea dreapta busonul de umplere a radiatorului si un rezervor din plastic situat deasupra lui dar care este gol.Asi dori sa stiu care este nivelul de umplere daca este pe undeva vre-un minim-maxim.Va multumesc anticipat

     

     

    Salut,

    sunt si eu detinator al unui marauder de 805. As dori sa stiu daca pot sa pun un crashbar si comenzi vansate in aclasi timp pe el, si daca un ghidon mai inalt necesita alte cabluri.

    Merci mult, si astept raspunsuri de la voi.

×
×
  • Creează nouă...